sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
61% ankietowanych Polaków chce wcześniejszych wyborów do Sejmu i Senatu. PiS do wora a wór do jeziora :)

to ze powymienial nie oznacza ze jest ok.Ja bym sprawdzil opony czy maja guza oraz wywazenie,dodatkowo czy felgi maja odpowiedni rozstaw i nadaj sie do tego samochodu,nie zawsze identyczny rozstaw srub jest gwarancja ze jest dobrze, jak alu to równiez pierscienie,jesli jest w porzadku sprawdz drazki i koncowki czy nie zostaly uszkodzone, (aluminiowe zawieszenie, slabe jakosciowo czesci zamienne, uderzenie i wygiecie) jesli dalej nic, to zbieznosc jesli nic, maglownica a jak nie to hmm mechanik :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 61% ankietowanych Polaków chce wcześniejszych wyborów do Sejmu i Senatu. PiS do wora a wór do jeziora :)

Treść jest ukryta

Re: 61% ankietowanych Polaków chce wcześniejszych wyborów do Sejmu i Senatu. PiS do wora a wór do jeziora :)

MiYu o ile wiem to są wstępne ustalenia wynikające z kierunku jazdy kierowców czyli przepisów a jak było naprawdę wykaże dochodzenie więc nie pisz że ustalono
jestem za karaniem o jakim piszesz ale dla tych którym brawura bierze wyższość nad rozumem,a to był wypadek nie planowany nie celowy nie zamierzony(postaraj się zrozumieć znaczenie słowa wypadek)ten młody człowiek już został ukarany bo musi z tym żyć,a to jest czasem gorsze od śmierci dla tych którzy mają sumienie wiem coś o tym uwież

Niedzielni kierowcy, spadnie centymetr śniegu i już tłuką w innych, do tego po chamsku uciekają.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org