Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety Niezłomne. Poznaj życiorysy niezwykłych Polek, które powiedziały „NIE” komunizmowi |
w Łomży głupków nie ma i potrafią sami wypełnić. Mają net, maja kompy. Po co biuro?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety Niezłomne. Poznaj życiorysy niezwykłych Polek, które powiedziały „NIE” komunizmowi |
dobra dam 120 wiec jak?
|
|
Re: Kobiety Niezłomne. Poznaj życiorysy niezwykłych Polek, które powiedziały „NIE” komunizmowi |
a dlaczego zrzucacie całą winę na kierowcę forda???Bo przeżył?To jedyna przyczyna??? A może to kierowca motocykla wpieprzył się pod koła samochodu??Oczywiście go już nie zapytacie.Ale wasze oceny i szczere nadzieje zostawcie sami dla siebie.Nie znacie sytuacji więc się nie wypowiadajcie.Ja też nie znam,i żaden z nich nie jest moim znajomym.Ale to nie powód żeby komuś życzyć źle.Karta kiedyś może sie odwrócić i ciekawe czy wtedy tak byście kłapali gębami.
|
|
a ja się nie pytałam czy głupki są , tylko o biuro ,i co Ci do moich pieniędzy:d
|
|
ale we wszystkich , na pewno?
|
|
DODAM JESZCZE ZE WÓZEK BYŁ MARKI ESPIRO
|
|
Czy wie ktoś może czy są jakieś busy z Modlina do Łomży? Podobno jakieś połączenia miały być, czy już są one uruchomione? Z góry dziękuję za odpowiedz
|
|
http://www.aviarest.pl/?page_id=1647 tu ci pomogą wypełnić.
|
|
żak express
|
|
Kto to jest bednarek? :> ten z dredami? :> O żesz musi być znany... Masakra :P
|
|
Ja Ci mogę wypełnić za 100PLN netto a za dodatkowe 50PLN gwarantuję wylosowanie lol A tak serio, to nie wiem, nie potrafisz wpisać swoich podstawowych danych? Wniosek o wizę jeszcze rozumiem, trochę tego tam jest, ale loteria DV to tylko imię nazwisko, data miejsce urodzenia, wykształcenie, liczba dzieci... Zdjęcie też samemu sobie można zrobić, jeśli się wie, jak później je przyciąć do odpowiedniego rozmiaru...
|
|
Zabójstwo – przestępstwo polegające na umyślnym pozbawieniu człowieka życia. Świadków nie będzie, bo żadnego zabójstwa nie było. O wiele łatwiej byłoby ludziom gdyby używali właściwych pojęć do opisywania różnych zdarzeń. Czy kat pozbawiający życia skazanego na śmierć jest zabójcą, albo innym mordercą? Nie, bo jego działania są legalne nie zabronione prawem. Była kiedyś sprawa wypadku, w którym zginęła młoda dziewczyna wieziona samochodem przez chłopaka, który podobno był o nią zazdrosny. Prokuratura oskarżyła chłopaka o celowe spowodowanie wypadku w celu zabicia dziewczyny i siebie co udało mu się połowicznie bo sam przeżył. Był więc oskarżony o zabójstwo jednak w sądzie czyn został zakwalifikowany jako spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Podobnego, nieuprawnionego, określenia używają tzw. "obrońcy życia poczętego" nazywając zabójstwem/morderstwem człowieka/dziecka uśmiercenie zarodka/zygoty w wyniku zabiegów przerwania ciąży. Nie można zabić człowieka, którego jeszcze nie ma, bytu abstrakcyjnego, czyli tego, który ma być dopiero w przyszłości.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zdecydowanie polecam spod Zambrowa... dokładnie nie pamiętam miejscowości, ale chyba Rutki. Pamiętam, że niedawno ktoś podawał na forum kontakt do nich, więc jak poszukasz to na pewno znajdziesz :) Jedzenie jest genialne, typowe domowe :) Wynajmowaliśmy ich na komunię i tyle jedzenia zostało, że można było jeszcze dwie zrobić :) a wszystko w naprawdę w dobrej cenie :) POLECAM !!!
|
|
Jest żak ekspress, bilet kosztuje 60 zł. Jest też świetny dojazd, który wczoraj przetestowałam. Wychodząc z lotniska wsiadasz do autobusu pod samiutkim lotniskiem. Można w nim kupić bilet lotniskowy ważny godzinę. Autobus dowozi na stację kolejową Modlin. Tam od razu jak wysiądziesz z autobusu są schody, które prowadzą na peron. Tam czekał już pociąg, który dowiózł nas do Wawy. Wysiadłam sobie na zachodniej, przeszłam na PKS, chwilę poczekałam na autobus i już :) Może bardziej skomplikowane, ale ani nie zmarzłam, ani długo nie czekałam.
|
|
Dodam jeszcze do spraw poruszonych przez Annaa: wideo-filmowcom radze zabrać na tą salę dużo światła ponieważ właściciele wyłączają wszystko na sali tanecznej twierdząc że światło psuje klimat...o zapalenie kinkietów na ścianach prosiłem kilka razy,wreszcie się udało.Ogólnie rzecz biorąc ciemno jak u murzyna w d..pie,obsługa nie miła,ale jeśli wolą płacić za energię dodatkową kasę-np. 3 lampy 800W to mi to zupełnie nie przeszkadza.W ich mniemaniu klimat sali to klimat ciemnicy jak przed nalotem bobowym.Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak poprzednicy - zgłaszaj czym prędzej na policję, zanim ten ktoś naprawi uszkodzenie. Może monitoring uchwycił tą osobę, a nawet jeśli nie to być może dojdą po tych danych, które posiadasz, tj. marka, model, kolor nadwozia i częściowo rozpoznane tablice rej.
|
|
W salonie Bonheur, naprawdę super, osobiści tam chodzę, jest na Kazańskiej...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |