poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"LPR powinno przeprosić papieża!" - głos Biskupa Życimskiego

Chciałem podziękować wszystkim którzy odpowiedzieli na
moją wiadomość :-))
Zapomniałem tylko napisać, że chodzi mi o to aby dojechać do Lublina
2 osoby piątek, popołudniu.
Ale wielkie dzięki!

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "LPR powinno przeprosić papieża!" - głos Biskupa Życimskiego

Czuję się słusznie połajany przez Mirka. Biję czołem i błagam o litość dla nowicjusza. Pierwszy i chyba ostatni raz odważyłem się zaistnieć w zacnym gronie forumowiczów 4lomza i od razu wpadka. A odważyłem się tylko z powodu Via Baltiki, która "leży mi na wątrobie".
A w kwestii samej Via Baltiki, to według mojego rozeznania sytuacja nie rysuje się tak źle. Jest wielka szansa, jeśli nie na samą Via Baltikę, to na obwodnicę miasta, jak zapewnia GDDKiA, cyt.: "o parametrach drogi ekspresowej". Czyli, w gruncie rzeczy, to samo.
Pozdrawiam.

1. Antynko czy Ty przypadkiem nie masz na imię Barbara i nie jesteś rodziną pana prezydenta?

2. co do siedzenia w necie - jestem daleko za innymi pracownikami ratusza :-)))

3. co do pleców - plecy ma każdy człowiek, a jeśli masz na myśli znajomości to ich nie mam i drżę ciagle, że stracę pracę

4. mam nieodparte wrażenie , że Ty też siedzisz w necie w pracy

5. ja poruszam temat budowania sobie prywatnego wyjazdu pana prezydenta a Ty wyjeżdzasz do mnie z pretensjami - skup się na temacie

6. następny krokiem będzie pewnie wybudowanie dwupasmówki na piaskach [bo tam gdzieś mieszka Choiński] a Brzezińskiemu zapewne wybudują marmurowy podjazd

Puknij się w głowe policja ma co innego do roboty a nie chodzić i sprawdzać kupów czy nie katują na 2 złote. Od tego jest PIH (Państwowa
Inspekcja Handlu). A nawet jeśli oszukują no to co następnym razem nie kupisz w tym sklepie, no chyba że masz na myśli duże przekrety wyłudzenia na miliony ale to raczej nie w naszym mieście bo kto tu ma takie pieniądze tylko banki. Poza tym jak sam zauwrzyłes nie czyń drugiemu co tobie nie miłe, ładnie to tak donośić pewnie ktoś cie oszukał i postanowiłeś się poskarzyć na forum, nic ci to nie da i nic nie przynieśie.
Pozdrawiam

żeby modernizacja ograniczała się tylko do skrętu w prawo to pół biedy ale mościpan Sroczyński wymarzył sobie przebicie przez pas rozdzielający jezdnie - tylko czekać na pierwszy wypadek! [oby nie]

ciekawe jeśli następny zastępca prezydenta będzie mieszkć trochę dalej to każe wybudować sobie następny wyjazd?

następne etapy:
1. ulica Chopina będzie wykonanan jako odcinek Via Baltiki
2. klatka schodowa gdzie mieszka zastepca prezydenta wyłożona zostanie marmurek do II piętra - wyżej mieszka już tylko motłoch

...i po drzewach.
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w naszej akcji. Życzę, żeby wszystkie sadzonki się przyjęły i przyniosły pożytki wedle tego o czym mówiliście: dawały cień na parkingu, uwrażliwiały estetycznie dzieci, karmiły pszczoły...
Specjalne podziękowania dla klasy IV Technikum Ochrony Środowiska, która obsadziła tereny wokół Szpitala Wojewódzkiego.
ZIELONYM DO GÓRY!
Adam Dąbrowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org