środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ORLEN broni Objatka, prawnicy państwowej spółki występują w imieniu prezesa, zajmując się sprawami z przeszłości tego typa.

Wczoraj, gdy szliśmy z kumplami na Starym rynku popijało sobie trzech Panów, jeden z nich nas zaczepił. Początkowo nie chcieliśmy się odzywać, machnęliśmy na to ręką ale później koleś zaczął przesadzać ze słowami, wróciliśmy i chcieliśmy mu wybić z głowy te zaczepki, miał tyle szczęścia, że zabrali go kompani od picia a my nie jesteśmy zwolennikami rozrób na środku ulicy. Ale cierpliwość już się kończyła, są pewne granice. Jeżeli ktoś zna tych panów albo ich rodziny niech przekaże, żeby lepiej ich stamtąd zabrali bo pewnego razu trafi się ktoś mniej cierpliwy i naprawdę dojdzie do nieszczęścia. Poza tym nie ciekawie wygląda imprezowanie w takich miejscach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ORLEN broni Objatka, prawnicy państwowej spółki występują w imieniu prezesa, zajmując się sprawami z przeszłości tego typa.

Polecam Konarzyce kołakowski

Re: ORLEN broni Objatka, prawnicy państwowej spółki występują w imieniu prezesa, zajmując się sprawami z przeszłości tego typa.

Jak ktoś ma takich kumpli, to stoi tam z nimi i pije a nie na na necie siedzi. Lej na drugi raz, to może miejscówkę zmieni skoro sądy sobie z nimi nie radzą.

urbi et orbi !

Jantar5555 masz rację jest to jakieś rozwiązanie ale uwierz nie łatwo złapać kogoś na gorącym uczynku, gdybym to zrobił to na pewno zareaguję ale trzeba by siedzieć cały dzień w lesie i czekać na takiego złamasa a ja niestety dużo pracuję.

Jeżeli ktoś wybiera się do Gdańska w piątek 26.10 i ma jakieś wolne miejsca to chętnie się zabiorę. Proszę o kontakt na maila cezar.ch@gmail.com

maturZYsta 15 ale mnie tu wiele osob zna bo ja sie wcale nie ukrywam,dlaczego zal moze mi powiesz ?

facmen

EJ WY Z OSTATNIEJ LAFKI ?! BO WAS ROZSADZE...

facmen

Jest w Łomży Poradnia Dietetyczna, prywatna niestety.
Obejrzyj sobie stronkę http://www.pdtwojadieta.pl/ napisz do tej Pani lub zadzwoń, to Ci wszystko wyjaśni.

Kiedyś wiem, że była jakaś pani dietetyk przyjmująca na NFZ, ale potem chyba zrezygnowała, potem znowu przyjmowała, a jak jest teraz to nie wiem.

Wie ktos cos o tym? Na stronie mma łomża jest informacja o zajeciach z brazylijskiego dzu dzitsu.
Ciekawe co za leszcz to prowadzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org