środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolega z sekty Czesia z Kownat zbiera pieniądze i płacze że jest prześladowany.

Zmartwie cie zelkowy kolego tamte lasy sa prywatne i nadlesnictwo ma je głeboko w d... I zapewniam cie ze nikt z Grzymal tam śmieci nie wozi, wyrzucaja je turysci z trasy i mieszkancy domkow jednorodzinnych z Łomży, szkoda im 10zł za dodatkowy pojemnik to albo do lasu albo na osiedle do smietnikow podrzucaja

JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolega z sekty Czesia z Kownat zbiera pieniądze i płacze że jest prześladowany.

Nadleśnictwo nie może mieć tego w d skoro nawet w swoim lesie chcąc wyciąć drzewo trzeba mieć pozwolenie a co dopiero składować śmieci. Więc nie ważne gdzie, nie ważne kto ale powinien być ukarany za zaśmiecanie lasu.

Re: Kolega z sekty Czesia z Kownat zbiera pieniądze i płacze że jest prześladowany.

@niko
...
Żadni turyści. Żadni mieszkańcy domków jednorodzinnych z Łomży, gdzie pojemniki są obowiązkowe. To robią kmiopty, zwani wieśniakami. Grzymały, Sierzputy, itp - toż to prymitywna ostoja ciemnej, zacofanej, brudnej "ślachty" mazowieckiej To oni ciągnikami wywożą do lasu, co się da. Widziałem to nie raz. Chamy - nie dość, że nie szanują życia zwierzaków, to i ścielą sob ie grób. Ich nie szkoda. Szkoda przypadkowych ludzi, którzy tam chodzą po lasach. Jedyna metoda: Złapać s......yna na gorącym uczynku, wlepić mandat 5.ooo,- i nakazać sprzątnąć ze trzy ha lasu. Nieważne, czyjego. Na chama musiał , musi i będzie musiał być bat.

hej wiecie co sie stalo na kazanskiej/porucznika lagody?byla policja straz i karetka

koniowi zada urwało to sie stało

wiecie co jak bym chciał im kolo dupy narobić, tak jak piszecie teraz, to co dzień bym nowe konto zakładał i po nich jechał, tak jak robicie to wy gdzie zamiast bronić ludzi pracujących tam, poza tym jak jest tam tak fajnie to idźcie tam pracować i zobaczymy czy dalej będziecie tak mówić, bo jakimś trafem ostatnie komentarze są pisane z nowych kont!!!!!! dziwne nie!!!!?????? dla mnie pisanie z wami i waszą inteligencją niema sensu, poza tym tak jak broniłem osób tam pracujących będę dalej bronić!!!!!!!!! i zastanówcie się bo skoro tak słodko tam jest to czemu tyle osób powiedziało inaczej!!!!!!!!! i nie pracownicy są żałośni tylko pseudo obrońcy szefostwa, które nie umiało i nie umie traktować ludzi (do tej pory) i jak bym chciał to bym wiele powiedział ale nie mówię wole to w sądzie powiedzieć tak jak inni.
Dziękuje dla osób które piszą prawdę i osób które zgodziły się walczyć z takim traktowaniem i mam nadzieję że wkrótce okaże się kto miał rację.
I jeszcze jedno ja na ich miejscu robił bym wszystko by nie miało miejsca coś takiego i szybko bym przeprosił a oni tego nie robią , nic nie robią by jakoś to skomentować czy zaprosić ( pracowników myślę że wiedzą o kim mówię)bo są pewni że tak jak do tej pory ujdzie im wszystko płazem, jak widać tym razem może się to nie udać!!!!! Tyle mojego następny komentarz po sprawie w sądzie z mojej strony. I jeszcze jedno drodzy szefowie tych ludzi możecie mnie pozywać o zniesławienie i co tylko chcecie, nie boje się i bądźcie pewni, że stawie się chętnie na każdą sprawę tylko pamiętajcie że nie tylko wy macie adwokatów i pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zatrudnijcie se lepszego prawnika bo ten jest za słaby!!!!!!!

jasiu wiem kim jestes nawet cie nzma hehahhah zal mi ciebie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org