Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wg JarKacza prasa jest wrogiem ludu |
lolek1122 chodzi ci o wróżkę z Ruciane-Nidy? Ona mówi to co chcesz usłyszeć. Koleżanka u niej była i nic się jej nie sprawdziło... tzw. wrozki dawno temu spalono na stosach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wg JarKacza prasa jest wrogiem ludu |
Zapomniałam dodać że jak lezałam w szpitalu to ja się tam napatrzyłam Poppe buc wielki ważniak,Pijagin tak samo łaskę zrobią ze cie poinformują o stanie twojego zdrowia,Dr.Jaszewska wogóle nie przyszła na obchód tylko wysłała pielęgniarkę czy coś od niej chcemy.Masakra!!! Jedyny lekarz od którego można się czegoś dowiedzieć na łomżyńskiej ginekologi to Dr.Sokół
|
|
Szukam pracy. Wykształcenie zawodowe stolarz, prawo jazdy kategoria B. Chciał bym do zawodu lub kierowca/magazynier. rudy błazen z druhem
|
|
pod ratuszem stoi taka skoda superb..w nią wejdzie sporo karmy..w dodatku ma przyciemniane szyby więc wstydu nie będzie
|
|
możesz spróbować na okna do Dobroplastu i chyba z B biorą, ale majątkowo odpowiadasz za ładunek :). Tam duża rotacja kierowców, tak słyszałem.
|
|
sprzedam gitarę elektrczną Behringer i piec Behringer BX300 CENA:430ZŁ numer: 514763262
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |