Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest tu jakiś lekarz psychiatra ? 0-22 potrzebuje POmocy ! |
Czyżby trenerowi rosła konkurencja?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest tu jakiś lekarz psychiatra ? 0-22 potrzebuje POmocy ! |
Jednym ze sposobów na poprawienie swojej kondycji finansowej i zbudowanie prawdziwej stabilności jest posiadanie innych źródeł dochodu. Nie uczą tego niestety w szkołach dla tego większości osób trudno znaleźć sposób na niezależność finansową a często trudniejsze jest zaufanie i podjęcie działań żeby stać się bogatszym. Tak to już jest, że przyzwyczajamy się do etatów często za najniższą krajową i nie wychodzimy poza swoją strefę komfortu... Każdy z nas 'zaglądając do portfela' wie czy są potrzebne mu inne źródła dochodu czy starcza mu pieniędzy. Ja na szczęście zrozumiałem to jakiś czas temu dla tego chętnie dzielę się pomysłami z innymi. Jak na razie poznałem 4 sposoby ale sam korzystam z 2 programów. Zwyczajnie bardziej mi podpasywały i czuję się w nich ekspertem na chwilę obecną. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany i szuka dodatkowych źródeł dochodu, form oszczędzania, długoterminowych dochodów pasywnych lub też posiada małe /średnie przedsiębiorstwo i chciałby wprowadzić gotowy program lojalnościowych dla swojej firmy zapraszam do kontaktu. Spotkanie nic Was nie kosztuje a może zmienić tak wiele w waszym życiu. Zapraszam na grupowe spotkanie w każdą środę o 18:00 lub chętnie skorzystam z indywidualnego zaproszenia na przysłowiową kawę i rozmowę :) kontakt: lomza@biznespoczta.pl Miejsce uzgodnimy na prv. ____ Jeżeli ktoś zna inne legalne sposoby i programy na zarabianie chętnie się spotkam.
|
|
Popieram wypowiedz po wyżej .. Nie polecam ... Polecam Dr załeską oraz Dr Sokoła
|
|
z pazurem ? znaczy się szarpidruty ? to chwytów nie trzeba, jeden palec wystarczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |