środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A. Niedzielski: szczyt fali pod koniec marca. Trzeba się liczyć z zamknięciem na Wielkanoc

Znam wlascicieli karczmy i sa bardzo porzadnymi ludzmi, a opieprz kazdemu zdarza sie dostac od przelozonego w kazdej firmie, widocznie jest powod. W karczmie zalezy im na jakosci obslugi, robilam tam wesele i wszystko jest pilnowane w kazdym detalu, jezeli pracownik sie nie przyklada to dziala na niekorzysc lokalu nie dziwne wiec, ze mu sie za to obrywa. A z kasa jezeli komus nie odpowiada uklad z pracodawca to w kazdej chwili udac sie moze do urzedu pracy na podpisik lub probowac sil gdzie indziej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A. Niedzielski: szczyt fali pod koniec marca. Trzeba się liczyć z zamknięciem na Wielkanoc

Ja uważam, że w Amirze jest lepiej niż w GOK. Sala w Gok jest nieduża, na piętrze. Amira to parter, dużo miejsca, od razu z jedzeniem itd - w GOK catering jest na własną rękę.
Byłam na weselach i tu i tu i uważam że Amira to lepszy wybór.
Jedzenie smaczne, obsługa nie jest zła, młode dziewczyny i można się z Nimi dogadać. Mają duży parking. Z tyłu jest plac zabaw dla dzieci, trampolina.
Byłam na dwóch weselach i było świetnie ;)
I 200 osób wejdzie raczej spokojnie teraz po rozbudowaniu. W GOK przy tej liczbie osób nie byłoby raczej miejsca do tańczenia.
Pozdrawiam :)

Re: A. Niedzielski: szczyt fali pod koniec marca. Trzeba się liczyć z zamknięciem na Wielkanoc

czy w klubie qube co piatek i co sobota są organizowane imprezy a jesli tak to o której i czy trzeba miec wejsciówki?

sklep STREET stary rynek.

Masakra ...

nie polecam lasu w grzymałach szczepankowskich ..ludzie tak zapier...lili śmieciami tamte lasy, że przechodzi pojęcie.. że nadleśnictwo jeszcze nie poszło po rozum i nie zamontowało kamer...wlepili by kilka kar i kamery by się zwróciły parokrotnie..a takich sk..synów co przyczepami wywożą śmieci to powinni na gałęziach wieszać..i jedź tu na grzyby..

Dr Skrętek jest ok, mało mówi ale to co powinno się wiedzieć powie. Nigdy dr Poppe! To, że jest ordynatorem nie świadczy w ogóle o tym, że jest dobrym specjalistą:-) Skrętka polecam, mimo iż nie pracuje w szpitalu to warto być jego pacjentką.

haha wejściówki

rudy błazen z druhem

Dr Klepacki, przyjmuje tylko w soboty na Małachowskiego. Dobry specjalista

nie no ofszem ofszem ...

rudy błazen z druhem

Gdyby to była sobota to najpewniej oznaczałoby to, że jakiś strażak, żeniłby się z córką policjanta, która pracuje w pogotowiu...ale w tygodniu to nie wiem..

Prywatnie czy na kasę ?

http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Nadchodza-drastyczne-podwyzki-cen,wid,15028002,wiadomosc.html
CIEKAWY Artykul do poczytania co roku jest coraz gorzej

Ja też tam pracowałam ok.3 miesiące i miałam okazje słyszeć te poniżanie pracowników więc Marcinie jak pisano wyżej przyjmą Cie na pewno tam do pracy.ZŁOTA ROBOTA A JAKA KASA!Przeciętnie 230 godzin w miesiącu {w najlepszym wypadku},WYKLUCZONE WEEKENDY i do ręki CAŁY TYSIĄC .Polecam!Spytaj w Urzędzie Pracy tam też coś wiedzą na ten temat.....

Idź i sprawdź się z tym "leszczem"

Najprościej to samemu zastosować dietę "MŻ"

Czyli "Mniej Żreć"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org