Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Onet.pl prawdę PiSze |
witam, moja żona byłą dziś u dr Niedźwieckiego na Sikorskiego w przychodni. Mówi, że świetny specjalista, wszystko wyjaśnił, zrobił USG, biocenozę i cytologię na jednej wizycie i to na NFZ. Więc w jej imieniu polecam dr Niedźwieckiego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Onet.pl prawdę PiSze |
Czy jest w Łomży obecnie jakiś alergolog do którego można się zapisać, czy w rachubę wchodzi tylko prywatnie ?
|
|
Dosył z ziemi do niektórych transponderów jest zakłócany, szczególnie oberwało się tym, na których są kanały informacyjne telewizji brytyjskich i francuskich. Podejrzewane są Iran i Syria. A tu coś więcej o tym: http://niebezpiecznik.pl/post/syria-i-iran-zaklocaja-satelity-telewizyjne-bbc-i-cnn/ ![]() rudy błazen z druhem
|
|
maruda ja ci przyszłość za murami powróżę chcesz? ;):):)
|
|
Ja teraz nie moge ewentualnie pozniej lub jutro. Mam samochod osobowy.
|
|
Również słyszałam,że wróżenia,słuchanie wróżb jest sprzeczne z wiarą katolicką.Powinniśmy przyjmować co daje nam Bóg,a nie dociekać co będzie.Już Adam i Ewa zostali ukarani za swoją ciekawość.
|
|
Chcesz to POdam ci namiary na sponsora: nierząd rudego: od łebka parę groszy , chyba nie zbiednieją;p ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Jedziecie na mase w ten piątek?
|
|
Jedzie ktoś do Warszawy w czwartek rano, żeby na 9 być w Warszawie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |