środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okradanie Polski za PełO

W Aparcie, Kruku zapłacisz nawet kilkaset złotych więcej niż w zwykłym salonie za ten sam pierścionek. Wystarczy znaleźć wzór, który Ci się podoba i wybrać się do jubilera.
Ja mam pierścionek z cyrkonią, jest on dla mnie najpraktyczniejszy. Nie zdejmuję pierścionka do żadnych prac domowych, nie trzęsę się, że zgubię kamień.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okradanie Polski za PełO

kawosz wybierz się kiedyś do porządnego sklepu z antykami zobaczysz ile kasy do pieca wrzuciłeś :)

Carlos

tak na serio to sram na ekologie!ale zryty jest system,w którym płacę za coś co za co nie powinienem.

saddam

mam wybór.to prawda,tylko jaki?...

mogie podać nr tel. i nr konta.wpierw kase trza przelać potem zadzwonić.wszyscy będziemy zadowoleni :-)
WRÓŻKA PRAWDE CI POWIE.................................................................:-D))

Ale co był ktos u tej koło jedwabnego?Dobrze wróży?Sprawdziło cos sie co powiedziała?

Zamiast pytać na forum lepiej leć na policje i zgłoś zaginięcie tablicy. Ostatnio w Łomży lubią zatankować na cudzych numerach. Na tablice i bak radzę uważać szczególnie na parkingu na M.C. Skłodowskiej.

happy. w lomzy i okolicach niebylo wrozki i niema to tylko naciagacze.ale mam ********* wrozke w mazurskim kazdy kto byl nieczul sie oszukany i bierze co laska. w grudniu bede jechal mozesz sie zabrac

Bardzo dobry temat. Tak na marginesie ,jak można dobrze szkolić trzy zespoły na raz. Jeden trener jest szkoleniowcem kilku drużyn i to nawet innych klubów.Myślę , że nie jest to zdrowe, a już jeżeli chodzi o druzyny młodzieżowe. Każdy by chciał więcej zarobić , ale nie kosztem piłkarzy. To jest odwalenie i liczenie kasy na koniec miesiąca.ALE TO JEST WINA KLUBÓW, KTÓRE NA TO POZWALAJĄ. TRENERZY MUSZĄ SIĘ OKREŚLIĆ , ALBO TU, ALBO TU. TYLKO, ŻE TO DLA KLUBÓW MOŻE WYGODNE,BO WTEDY MNIEJ ZAPŁACĄ TAKIEMU TRENEROWI NA MIESIĄC,A DLA TRENERA TEŻ PASUJE-MNIEJ ALE MA DODATKOWE PIENIĄDZE, A GRA W PIŁKĘ POTEM WYGLĄDA TAK JAK WYGLĄDA.WYSTARCZY POPATRZEĆ JAK ROZWIJA SIĘ KARIERA PIŁKARSKA NASZYCH WYCHOWANKÓW. ALE NIGDY KLUB NIE DBAŁ TAK O SWOICH WYCHOWANKOW JAK O <ZASIĘZNYCH>.A JEŻELI O SAM KLUB ŁKS, LUDZIE MOŻE TRZEBA WRÓCIĆ DO WCZEŚNIEJSZYCH CZASÓW I WYŁAPYWAĆ UTALENTOWANYCH MŁODZIEŻOWCÓW Z INNYCH KLUBÓW MNIEJSZYCH W SASIEDZTWIE ŁOMZY.ALE TO TRZEBA COŚ IM ZAPROPONOWAĆ, A TEN KLUB NIE JEST ROZWOJOWY W TYM STANIE I NIE MA CO SIĘ ŁUDZIĆ , ŻE W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZAGRAMY W WYZSZEJ LIDZE, CHYBA ŻE PO REORGANIZACJI. A PATRZĄC NA TYCH PIŁKARZY KTÓRZY W TEJ CHWILI GRAJĄ, TO TEŻ BRAKUJE ZAANGAŻOWANIA W MECZACH.NIEWIEM , JAKIES PIENIĄDZE PRZECIEŻ DOSTAJĄ TO TRZEBA ICH Z TEGO ROZLICZAĆ, A JAK NIE TO PODZIEKOWAĆ I WZIĄĆ KOGOŚ INNEGO .I TAK NIE GROZI NAM AWANS, BO I PO CO,ŻEBY PO RUNDZIE SPAŚĆ. POZDROWIENIA DLA PANA PREZESA-KIBIC

jak w temacie. orientuje się ktoś gdzie można sprzedać katalizator w okolicy Łomży? może ma ktoś numer do osoby, która się tym zajmuję? z góry dzięki za pomoc

Autor: jarecki40 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-10-12 13:01
ALE TO JEST WINA KLUBÓW, KTÓRE NA TO POZWALAJĄ.

Zgadzam się, jeżeli powyższe zarzuty są prawdziwe to dlaczego zarząd to toleruje ????

a co już z brzeszczotem latasz po parkingach?

k*rwa to nie filharmonia !!!

idiotyzm dla nierobów

Masakra ...

Nowogrod

Gdybym dalej była u Skrętka - poroniłabym. Miałam skurcze (jak się później okazało wywołane niedoborem magnezu), to bez żadnych badań kazał mi brać hormony. A że nie pomagały, kazał zwiększyć dawkę. Na wyniki krwi rzucił tylko okiem i stwierdził, że mogą być, chociaż z tego co wyczytałam po wizycie u niego w internecie, wcale nie były poprawne.
Na szczęście szybko trafiłam do mojego obecnego lekarza, który wszystko naprostował i mam zdrowego synka.
Pan doktor Skrętek jest niemiły, o wszystko trzeba się dopytywać, bo myśli, że każdy jest alfą i omegą. Sprzęt ma chyba z czasów komuny, na wszystko przepisuje hormony, dodatkowo jest niedelikatny.

no nie koniecznie trzeba mieć zezwolenie na wycinkę drzew we własnym lesie czasem z nadleśnictwa wysyłają powiadomienia że należy wykonać jakieś prace w lesie typu usunięcie leżących drzew lub usuwanie suchych ale to tyle...

oj mośki mośki pijany jezdzil bez lejcow.. to co sie dziwic i plakac... jak by kogos zabil idacego poboczem to byscie gadali o maj gat jaki niedobry byl dziecko moje idace ze szkoly potracil ..

i wlasnie o to chodzi ze pytalem dlaczego tylko nie domyslnie jestescie :P

rudy błazen z druhem

mhmmmmm

chcesz namiar to mam

a piec olejowy czy na paliwo stałe xD

Kolego Jantar5555 jeden z lasów po drugiej stronie wjazdu do Grzymał należy do mojej rodziny jest oddalony o jakiś 100-200 metrów od szosy i zapewniam Cię że nikt z nas tam nawet papierka nie wyrzucił robiliśmy tam ogniska itp i zawsze po sobie sprzątamy. Mimo to w lesie są śmieci nawet jak ktoś pisał telewizory i cała masa butelek torebek itp ale są też smieci w workach tak zwane domowe odpadki które przywozą z Łomży. I nie obrażaj nikogo ze wsi bo może za kilkanaście lat dorobisz się domku na wsi pod miastem i bedziesz se w brode pluł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org