wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będą pozwy za kłamstwa środowisk LGBT. Ordo Iuris staje w obronie dobrego imienia Polski

Od paru dni na dekoderze vectry nie mam eurosportu. Może ktoś wie dlaczego? W wydaniu analogowym kablówki program jest.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będą pozwy za kłamstwa środowisk LGBT. Ordo Iuris staje w obronie dobrego imienia Polski

Wcale nie musisz, masz wybór!

Re: Będą pozwy za kłamstwa środowisk LGBT. Ordo Iuris staje w obronie dobrego imienia Polski

Chodzi mi o alergologa dla dorosłych.

Jedna osoba na sto dostanie prace w państwówce np.w urzędzie miasta,jeżeli nie ma znajomosci,ciotki,wujka czy też stryjka.Każdy stołek jest już obstawiony dla kolejnych pokolen.Jeżeli Mama pracuje w urzędzie miasta,to za kilka lat na jej miejscu będzie córka albo syn.Taka jest prawda i wiem coś o tym.Duże szanse mają stażysci,bo przyjdą na kilka miesięcy żeby podawac kawe i do widzenia.

to też słyszałam, ale ze jak ktoś się postara to mze wpuscic

Autor: feende (---.play-internet.pl)
Data: 23-10-12 00:41

Polecam warsztat AUTO-FACH na ul. Korczaka 3 (niedaleko straży). Gość ma pojęcie o tym co robi.

Popieram

koniecznie ;)

_maly_ kim ty jesteś ? kasa i klasa ? reszta to motłoch ?

bardzo porządnie ludzie

nie wyzywają, zwłaszcza ta pseudo szefowa
płacą na czas
płacą za nadgodziny
podpisują umowę z pracownikiem
stosują normalny wymiar pracy, wolne też się należy pracownikowi, bo skoro tak dobrze ich znasz, to wiesz,że nie ma tam ani 1 dnia wolnego! Ale tu niech się wypowiedzą nowi pracownicy, chociaż , znając życie, nic tam się nie zmieniło
nie rzucają ziemniakami w personel, prawda pani szefowo!

długo by wyliczać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org