Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZESTAŃCIE SZKODZIĆ POLSCE! Apel do przywódców Platformy Obywatelskiej |
cycq chyba cie rodzice bili w dzieciństwie a do szkoły miałes pod górkę, ja czytałem gdzieś że zły dotyk boli przez całe zycie ale troszke więcej optymizmu życiowego i tolerancji:D bo czytając Twój post to chyba jej brak nam zarzucasz... a patrze, że ty to dopiero rasisto-nazisto- komunista!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZESTAŃCIE SZKODZIĆ POLSCE! Apel do przywódców Platformy Obywatelskiej |
...bella... nie czepiaj się mnie... ja widzę to tak jak napisałem wcześniej, moja opinia nie jest odosobniona, a Maciek robi co chce bo ma wolną wolę... ...nie jestem prokuratorem, policją ani autorem zdjęć, czy artykułów - więc nie zabraniam... ale przestrzegam - bo komuś może się nie spodobać i może być niemiło...
|
|
ulus toc tylko dla mnie mozesz napisac te swoje utwory:P
|
|
chyba niedużo: zbyd, podstawuwek, niemaja, lektory, niewiem, poto, zaile, wyporzyczyc Pozdrawiam.
|
|
po1 nalezaloby zwiekszyc kary za takie zachowanie, uciekanie i nieudzielenie pomocy i to tak pozadnie _przeciez to niewybaczalne zachowanie, szczyt nieodpowiedzialnosci i obojetnosci :) po2 jakies akcje informujace o znaczeniu pierwszych 4 minut po wypadku dla zdrowia i zycia poszkodowanego _znow bo niestety zapomina sie o tym po3 przydalaby sie zdecydowane potepienie takich zachowan przez opinie publiczna _ dzieki stanos za poruszenie tego tematu po4 co do wyscigow sa swietnym pomyslem szczegolnie gdyby zorganizowalo sie je profesjonalinie zadbaloby sie o ich organizacje i bezpieczestwo :)_nie watpie w odpowiedzialnosc bioracych udzial w tych lomzyskich wyscigach poprostu ich nie znam i imprezy nie widzialam:/ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A co napisałbyś o Maćku ?
|
|
Pijany 29-latek, jadący ładą, potrącił 30-letnią kobietę i próbował uciec z miejsca wypadku, nie pomagając rannej. Do zdarzenia doszło w niedzielę tuż po północy w Nowogrodzie na ul. Łomżyńskiej. Kobieta ze złamaną nogą i ogólnymi potłuczeniami trafiła do szpitala. Tuż po wypadku pirata drogowego zatrzymali policjanci. 29-latek miał 1,9 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Od razu stracił prawo jazdy. Wkrótce stanie przed sądem. Za jazdę po pijanemu, spowodowanie wypadku i ucieczkę grozi mu nawet do 12 lat więzienia. Czy pomagają apele i ostrzeżenia, jak widać nie. Dalej kierowcy dodają sobie animuszu procentami. Przecież to potencjalni mordercy, dobrze że w tym wypadku, tylko tak się skończyło. Pozdrowienia Zbych
|
|
wierzysz w co chcesz edy, dla mnie pismo swiete to jak powiesci tolkiena, tyle w nich prawdy jak w tym ze jestem czarnoskory :D w bijcie sobie do glowek ze nie wszyscy musza uwazac pismo swiete za wyrocznie, a tak wogle to przestrzegasz dekalogu ? 80% katolikow praktykujacych to pozerzy, wierza bo inni wierza ale juz zyc w wierze katyolickiej i praktykowac to tylko to co im sie podoba no ewentualnie interpretuja to wszystko po swojemu.
|
|
Gdy mówię bug - myślę Kaczyński. Gdy mówię Kaczyński - myślę Buk ! |
Aha, i jeszcze jedno.. Uważaj na tzw. "pocieszycieli"! "Pocieszyciele" charakteryzują się wysokim IQ i tym, że Twoją złą kondycję psychiczną starają się wykorzystać do swoich niecnych zamiarów! Bądź ostrożna! Przecież w gruncie rzeczy zależy Ci na sobie, bo gdyby było inaczej nie pisałabyś wogóle tego posta...:)
|
|
kastracja!! za to co zrobił "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
MRS jezeli wydaje Ci sie ze meskoc zalezy od tego ile dziewczyn bzykneles to nie podzielam twojego zdania lepsza jest zasada: lepiej 1 pozadna niz 100 szmatlawcow
|
|
Błysnął chłopaczyna... Rzeczywiście MrS, prezentujesz niebanalny poziom. Tylko ciekawe czego? Co do głównego wątku - mam podobne odczucia jak Zovo. Profesjonalizm łomżyńskich mediów pozostawia bardzo wiele do życzenia. I nie chodzi tu wcale o niskie nakłady finansowe, ale o brak fachowego przygotowania większości "redachtorów", przez co czasem zdarzy im się popełnienie idiotycznego tekstu najeżonego błędami rzeczowymi oraz oczywiste włazidupstwo przedstawicieli niektórych mediów skierowane w stronę kacyków lokalnego "byznesu", czyli ludzi, którzy również z profesjonalizmem mają niewiele wspólnego (to już nie obserwacja, ale własne doświadczenie zawodowe). Reasumując: "Jeśli nie wiesz co mówić, to mów niewyraźnie", tudzież "Daj Pan spokój, daj Pan spokój..."
|
|
Zaraz, zaraz... To w imię wolności słowa mamy godzić się na intelektualną miernotę, brak wiedzy, umiejętności i zwykłe pospolite lenistwo? Co ma rzeczowa wymiana polgladów i żywy, cywilizowany dyskurs to serwowanej przez łomżyńskie "tuby" papki? Ja po prostu tandety nie kupuje.
|
|
w piątnicy? ja bym wolał aby zrobili rondo na skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego...... rudy błazen z druhem
|
|
Każdy kto zagłosuje na PiS = zagłosuje na Boga !!!! |
Panie Henryku, Owe forum odwiedzają nasi Rodacy zza oceanu, studenci studiujący poza Łomżą (jak pan Zovo), również osoby, które w Łomży kiedyś mieszkały i nadal czują się sentymentalnie związani z miastem. Muszę przyznać, że poziom artykułów bywa niski. Literówki są na porządku dziennym nawet na takich serwisach jak Gazeta.pl, ale żeby błędy ortograficzne, składniowe, wszelkiego rodzaju "nowotwory" językowe, to już przesada. >>(...)nie było Wojewody, parlamentarzystów ni ekologów... w ogóle nikogo z poza miasta tu nie było...<< >>"Bezpieczny przedszkolak". Policjant ruchu drogowego wspólnie z dzielnicowymi spotkali się na wspólnych zajęciach z bezpieczeństwa. Dzieci były zachwycone i już zapraszały na kolejną wizytę. Przyjdziemy napewno!<< To są urywki z dwóch sąsiadujących ze sobą artykułów. Zebranie tego "materiału" zajęło mi 30 sekund. W dodatku to forum, na którym największą furorę zrobiła wiadomość o incydencie w III LO. I te prośby o udostępnienie filmiku, w ktrym dziewczyna miętosi fallusa jakiemuś niezbyt rozgarniętemu koledze. Myślę że protest Zovo jest co najmniej potrzebny.
|
|
Mogę nieśmiało zapytać, skąd tyle agresji w wypowiedzi Pana Henryk58 ?? Czyżby post zovo, w którymś z jego fragmentów odnosił się bezpośrednio do osoby wspominanego Henryka58 ? A odnośnie forum 4lomza........ hmmm. Jest, jakie jest. To tak, jak z kapelą na warszawskiej Pradze.. taki, swoisty lokalny koloryt! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
aha nie martwcie sie rajd bedzie jak co roku
|
|
ej so jezcze bilety ?jesli tak to gdzie mozna kupic "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dyskusja podieta przez zovo przyniosla mi nadzieje ze ktos zalwazy prawdziwa role tego forum :) przeciez to nieistotne jak pisza ludzie sie tu wypowiadajacy tylko co i co mozna wywnioskowac z tych postow, a mozna naprawde wiele i powino nas to tylko pobudzc do dalszych dyskusji zeby niebylo dla przypomnienia pragne zauwazyc ze tylko otwarcie sie na opinie innych mozna nazwac dyskusja zapewne wiekzosc z nas chce by opinie i zdanie przez nich wypowiadane bylo powszechnie przyjmowane i uznawane za jedyna racje :) tak byc niemoze , niepowinno tak byc i mam nadzieje ze niebedzie jak slusznie zalwazyl pan Henryk58 to niete czasy by cenzurowac wypowiedzi innych (cenzuruje mw na ksiedze gosci pod pretekstem zasmiecania :) ich strona i maja take prawo ) swoim nasyceniem pewnego slownictwa kolega mrs zapewne chce podkreslic determinacje lub inne odczucia wlasne plysiu swietnie ukazuje co mysli nastolatek itd postuje tu od niedawna, ale staram sie jasno zaznaczyc swoje poglady tolerancja i pozdro :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Camaro RS i WRX STI (ze startu zatrzymanego) też objedziesz??? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
może ktoś wkleić linka za zdjęciem tego modelu camaro bo nie mam pojęcia o który chodzi
|
|
coś takiego: tyle, że ten łomżyński ma silnik TPI350 i manual zamiast automatu (wszystko custom made u dealera w USA)... nie jest zagazowany i ma niski przebieg - nie jest jeżdżony w zimie i generalnie bardzo zadbany... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wszystkim Wam dziękuję za pomoc :)
|
|
Zaimponowałeś mi tym postem :) Ty naprawdę umiesz czytać i to ze zrozumieniem, wyszczególniać ważne fakty, powielać tekst i do tego dochodzą jeszcze wnioski oraz spostrzeżenia. R E S P E C T "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To z komórek na abonament stały z tak taków nie wyślesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |