sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fake news działaczki LGBT obalony. Prokuratura nie wszczęła śledztwa

ale jak go przewieźć, jak wymiotuje i ma biegunkę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fake news działaczki LGBT obalony. Prokuratura nie wszczęła śledztwa

Z tego, co przeczytałem to wynika, że chyba albo, że wykonywałeś swoją pracę w danym miejscu, albo ktoś niby chciał cię wykorzystać?

Jeżeli szukasz pomocy i jesteś tak z frustrowany na właściciela umów się jak człowiek na rozmowę z nim, postaw sprawę jasno. Wiadomo, że winny się tłumaczy. Dlatego że może wykonałeś coś złe. Znam karczmę po topolami, - jestem osobą, która odwiedza te miejsce regularnie. Nie, że sam, z całą rodziną pod pozorem dobrej opinii innych. Zjadłem tam mnóstwo obiadów, wypiłem mnóstwo soków i piwa. Jednak nie miałem zastrzeżenia nigdy.

Reasumując masz kompleks sam do siebie i nie wiesz jak się zemścić za niewypłacone pieniądze czy złą opinię w pracy. Jednak jak tak jest to pewnie tak musi być podiów, jaki może mieć właściciel jest pokryty prawdą a ty chcesz tylko pokazać, jaki jesteś twardy w Internecie.

Nie mam nic do ciebie, ale zastanawia mnie takich zachowanie. Znasz przysłowie?
"kozak w necie pizz...A w świecie" nie wiem ile w tym prawdy pod twoją osobą. Wiedz jedno, że jak nie wykonasz normalnego kroku w tej sprawie, jaką masz do właściciela nic ci to nie da. Bo karczma ma na pewno lepsze możliwości niż ty. Zastanów się, co robisz, i co piszesz. Może mieć to skutki uboczne. Namawiasz innych do negowania karczmy. Może być tak, że zebranie twoich wiadomości i opinii o karczmie może zostać uznana na oczernianie i jak wiesz…
..Za to jest odpowiedni kodeks karny. Życzę tobie dobrego rozwiązania tej sprawy, ale daj sobie na luz z takim pisaniem.

Policja jest już na Twoim tropie... Możesz zażądać pieniędzy jeśli wejdziesz na dach wieżowca... Pamiętaj by nie był, to śmietnik, bo cię zrzucą kamieniem :) To Ty rozdajesz karty... Oo dzięki... Dżin. :)

Czy ogłoszono w polskich mediach wycofanie zabójczych szczepionek Prevnar? Przeznaczono je głównie do szczepienia wcześniaków i innych noworodków.

Wycofano też zabójcze, przeznaczone dla niemowląt szczepionki Euvax.

http://piotrbein.wordpress.com/2012/10/11/prof-majewska-ochronne-choroby-zakazne-wycofane-zabojcze-szczepionki/ calosc tutaj

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org