Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z forumowymi total-putos zboczeńcami jest nie tak? |
Skyy Vodka:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z forumowymi total-putos zboczeńcami jest nie tak? |
Na allegro jest masa tego a jeśli taki zwyczajny to w pseudo żwirowniach jest dużo i płaskich i kanciastych np Czerwony Bór z kamieniem nie problem gorzej ładny korzeń znaleźć takich co by się nadawał do akwarium .
|
|
a ja wam wszystkim polecam kwaśne mleko i to nie na zapojke . Bo macie wszyscy pojęcie o wódce ale ze słyszenia :):):)
|
|
Najlepszy kebab mi sie jeszcze nie zdarzyło
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wojna Kebabowa się zaczęła ???
|
|
kolejna samoreklama .... masakra
|
|
Sunia trafiła do schroniska kilka miesięcy temu.Jest bardzo delikatna,wrażliwa i z trudem odnajduje się w dużej grupie psów.W tej chwili dodatkowym problemem jest zimno.To drobny piesek o króciutkiej sierści.Sunia ma 1,5 - 2 lata.Szukamy dla niej ciepłego domku.Zostanie wydana tylko do mieszkania. Ze względu na jej delikatność najlepiej bez małych dzieci,które by jej dokuczały.Jest wielkości pinczera średniego.W schronisku została wysterylizowana i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. eelinaa@wp.pl urbi et orbi !
|
|
A ja zdjadłem kanapkę ze szynką i ze serem i mi smakowało. Nie ma to jak pierd*** głupoty o kebabie.
|
|
Ja również polecam Zajazd Kasztelan Wiski w Wiźnie. Naprawdę bardzo ładne miejsce,coś na styl zamku.
|
|
dobry temat. a kebab to nie wiem ale popróbuje
|
|
Nas to nas, ale jaka przyszłość ją czeka?
|
|
to się porobiło ostra reklama sal i jeszcze dj czyżby kryzys w weselach w Łomży ceny za wysokie byliśmy w zabielu na weselu tam było jedzonko i 115 zeta
|
|
lunatykujesz po parapecie Kasia..
|
|
Do Pan F i Czcinek: Łatwo z boku krytykować i mądrzyć się jak to powinno się prowadzić własny interes i ile płacić pracownikowi.Ciekawa jestem jak byście otworzyli własny interes, zatrudnili ludzi chociaż paru i zobaczyli jak trzeba wszystkiego pilnować i użerać się często bo ludzie są naprawdę różni a dużo jest takich co by chcieli nic nie robić a zarobić albo lepkie ręce mają do tego nie nie ich.Załóżcie i się przekonacie wtedy dla mnie i możecie płacić 100 zł za godz.Będą wszyscy "zadowoleni".Kto nie miał własnej firmy nie powinien sie wypowiadać bo nie ma pojęcia.
|
|
Na tym forum 75% tematow jest o niczym. Kebaba tez mozna uznac za nic - ale wiekszosc z was je czasem na miescie. Dlatego pomyslalem ze napisze - choc wcale sietym nie szczyce. TAK! Jestem tym obcokrajowcem ktory stoi za barem i sympatycznie obluguje i wlasnie robie SAMOREKLAME!!! ... i nie uwazam ze to cos zlego - zawsze darmowe i gdzie niegdzie dotrze... cxz3 - buraku!
|
|
ja w końcu znalazłem dystrybutora stelmetu w swojej okolicy - everycom.pl z kostrzyna, mają naprawdę konkurencyjne ceny za tonę pelletu
|
|
A może ktoś go tam zostawił na chwilę? Zaprowadź na Policję, skoro może należeć do osoby starszej. Raczej na forum go nie będzie szukać. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Podłączyć, ponieważ jest to wersja amerykańska :D Proszę kontaktować się pod nr 798-428-429 :) dziękuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |