poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obrazkowy słownik katolicki

Popieram studentów pedagogiki, ale nie osoby, które biora sie znikąd i nagle stają się opiekunami dzieci, często trudnych. Rozumiesz?
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obrazkowy słownik katolicki

"Autor: MiYu (---.adsl.highway.telekom.at)
Data: 17-10-12 11:49

Mogę polecić mrożonki marki Biosk. Jadły ją moje fretki i pies. Zawiera świeże mrożone mięso, jest też opcja mięso + mielone kości.
Kupowałam na ekozwierzak.pl, widzę, że teraz go nie mają na stanie, ale na pewno znajdziesz w innych sklepach wysyłkowych. "

Produkty z serii BIOSK, produkowane są wlaśnie przez firme As-Pol z Katowic, o której wcześniej pisałam i oni prowadzą sprzedaż w swoim sklepie internetowym (http://www.miesodlapsow.pl/)

Dobra maruda,nie bój żaby.Tobie paczki się załatwi;-)

Kukulka, dlaczego nie szczepisz się przeciwko grypie, pneumokokom i rotawirusom, przecież oglądałeś reklamę np. rota jak dziecko spędza tygodnie w szpitalu i miś za nim tęskni a grypa zabija, jak to mówią te dwie mądre głowy od szczepień w TV, odpowiedz dlaczego nie!!!!!!!!!!!!!! Przecież to choroby XXI wieku a szczepienia je eliminują.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org