poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WHO przyznaje, że masowe szczepienia covid-19 nie zatrzymają pandemii

Oczywiscie, ze warto ale nie w piatnicy...radzilabym pszukac miejsca pod przedszkole w Łomzy gdzie jest wiecej dzieci, ja jako matka przedszkolaka nie jezdzilabym az do Piatnicy, tym bardziej, ze djazd tam jest kiepski przez ciagle korki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WHO przyznaje, że masowe szczepienia covid-19 nie zatrzymają pandemii

Napisz, mam pytanie : adacho2012@wp.pl

Treść jest ukryta

Ja nie jestem zainteresowana odbyciem tego kursu. z ciekawości zapytałam i wyraziłam własne zdanie.

Zastanawia mnie jednak, co o tym myślą rodzice, którzy wysyłają swoje dzieci na kolonie, gdzie opiekunami są "mocno wykształceni i przygotowani(to 36 godzin!)" opiekunowie.
Proszę o wypowiedzi.

Piątnica rzut beretem od Łomży a jadąc nowym mostem można szybko się tam dostać.

http://dom.gratka.pl/tresc/402-9902661-podlaskie-lomza-centrum-woziwodzka.html#6e95e6ab6ff0516c,3 -dom gotowy na przedszkole. Do sprzedania od roku.

Jak sobie to dobrze przekalkulujesz to słaby biznes. 20 dzieciaków po 500zł daje 10.000zł. Zatrudnić musisz co najmniej dwie nauczycielki i 1 pomoc, więc z zusami, itp zapłacisz min. 7000zł. Reszta to jedzenie dla dzieci... A gdzie pieniążki na utrzymanie budynku? No i jakiś zarobek dla Ciebie?

Swego czasu sam się tym zainteresowałem. Opłaca się to, jeśli samorząd da Ci subwencje, ale nie wiem, czy w Piątnicy jest zapotrzebowanie na przedszkole i burmistrz dałby na ten cel fundusze.

Myślę, że nie będzie chętnych do kupna takich branzoletek, w Łomży jest pomnik poświęcony takim dzieciom i myślę, że to wystarczy. Branzoletka ukojenia nie przyniesie, a ktoś na tym nieszczęściu zarobi.

A ja kiedyś zapytałem ich wprost skąd pochodzą, powiedzieli że z Egiptu. Poza tym rzadko jadam kebaby ale bardzo mi smakował. Co prawda jadłem go po imprezie ok 02.00 :-) ale sam fakt że mogłem zjeść kebaba o tej porze u siebie na osiedlu jest ok.

prałam na Niemcewicza, cena zależy od sukni, ja płaciłam 120 zł, ale dwa lata temu, po ślubie wyprałam w pralce i różnicy nie było :D

od razu było widać ze nie jestes nim zainteresowana- ależ jakie to polskie wyrazić swoje zdanie- oczywiscie negatywnie nastawione :D Co myślą rodzice? - to musisz się ich zapytać :) Każde szanujące się biuro ma swoje dodatkowe kursy lub szkolenia przed wyjazdem- a uważam że lepiej żeby dzieci miały kontakt ze ludźmi młodymi i pełnymi energii, niż z "wykształconymi" pedagogami-zgredami. Pozdrawiam- Milego dnia

ja mam z vectry i nie muli mi wcale. jak mulił to zglosilam to i modem wymienili ;)

Treść jest ukryta

Yanek- własnie piszę po to, aby usłyszeć opinię rodziców.
Po pegagogice nie ma ludzi młodych i pełnych energii? To jak po studiach są zgredami to lepiej wziąć po liceum?
Umówmy się- nie zamierzam z Tobą dyskutować na ten temat, bo szkoda mi czasu. no chyba że bardzo chcesz- jednak i tak mnie nie przekonasz do swoich racji (wystarczy podac kilkanaście przykładow odpowiedzialności takich ludzi "po kursie" i tego jak ona sam wygląda, a zwłaszcza pracodawców, którzy przejechali się na zatrudnieniu osób z takim papierkiem).
Również zyczę milego dnia.

poszukuję dobrego sklepu z terakotą i kafelkami. który polecacie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org