piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali...

Porozmawiaj jeszcze w prefbecie na legionów koło pomu tam też mają dobre ceny bo to ich oddział.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali...

Wczoraj porządkowałam dokumenty i wyniki badań, książeczki zdrowia itp. Zanim o tym, to w wieku 16 lat zachorowałam na ospę bardzo ciężko przeszłam i dziwiłam się bardzo dlaczego tak późno, dlaczego jako dziecko nie zachorowałam tylko teraz. Zaglądam do książeczki szczepień. Na 5 dzień po porodzie zostałam zaszczepiona na gruźlicę, w 8 miesiącu na polio i potem powtórki tego szczepienia za miesiąc, potem za 6 miesięcy i za rok. Na odrę po 8 miesiącach życia jedno szczepienie i przecieram oczy ze zdziwienia na ospę!!!!! jak miałam 1,5 roku i co? Po co mi to było jak i tak zachorowałam.
Kukułka Ty naprawdę chyba nie miałeś do czynienia z dziećmi autystycznymi, których rodzice woleliby, żeby ich dzieci zachorowały na te choroby zakaźne nawet jeżeli np. syn miałby być bezpłodny po śwince aniżeli cierpieć całe zycie ze swoimi dziećmi autystycznymi.

Re: PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali...

...aa nie wiem _maly_... ;)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org