Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali... |
Porozmawiaj jeszcze w prefbecie na legionów koło pomu tam też mają dobre ceny bo to ich oddział.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali... |
Wczoraj porządkowałam dokumenty i wyniki badań, książeczki zdrowia itp. Zanim o tym, to w wieku 16 lat zachorowałam na ospę bardzo ciężko przeszłam i dziwiłam się bardzo dlaczego tak późno, dlaczego jako dziecko nie zachorowałam tylko teraz. Zaglądam do książeczki szczepień. Na 5 dzień po porodzie zostałam zaszczepiona na gruźlicę, w 8 miesiącu na polio i potem powtórki tego szczepienia za miesiąc, potem za 6 miesięcy i za rok. Na odrę po 8 miesiącach życia jedno szczepienie i przecieram oczy ze zdziwienia na ospę!!!!! jak miałam 1,5 roku i co? Po co mi to było jak i tak zachorowałam. Kukułka Ty naprawdę chyba nie miałeś do czynienia z dziećmi autystycznymi, których rodzice woleliby, żeby ich dzieci zachorowały na te choroby zakaźne nawet jeżeli np. syn miałby być bezpłodny po śwince aniżeli cierpieć całe zycie ze swoimi dziećmi autystycznymi.
|
|
Re: PiSowskie państwo zarobiło, a chłopa ukarali... |
...aa nie wiem _maly_... ;) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |