Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie żyje ksinud PEDOFIL. Terlikowski: to nie oznacza końca sprawy. |
A kiedy ten rozpocząłby się ten kurs? i ile czasu trwał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie żyje ksinud PEDOFIL. Terlikowski: to nie oznacza końca sprawy. |
niko12 a jak twój piesek wygląda? i na jakiej ulicy się zgubił? Ma obrożę?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzięki za obrazujące podliczenia. Ja do tej pory uważałem (lub też chciałem uważać),że TV publiczna ma jakieś zasady (to się nazywa MISJA), ale okazuje się są tam takie przekręty, jak wszędzie indziej. Wydawać by się mogło, że KRRiT powinna zbadać sprawę, czy program publicznej telewizji nie wprowadzał ludzi w błąd informując, że tylko widzowie mają wpływ na to, kto odpada z programu, a tak naprawdę robią co chcą i tylko kasę zbijają. Nigdy więcej SMS do żadnego programu !
|
|
Witam, mam pytanie. Czy zaczynając kurs na prawo jazdy w tym roku egzamin zdaje się jeszcze na starych przepisach czy już na nowych?
|
|
Niektóre fotki są chyba cykane podczas jazdy samochodu - bo aż nie możliwością jest żeby tak koszmarnie parkować.... ***** ***
|
|
takze prosze o informacje. piotrek1320@op.pl
|
|
Przykładowo: Fundacja Rosa zebrała od podatników 6,6 mln zł, ale aż 3,2 mln zł z tej sumy zamiast na realizację celów statutowych poszło na kampanię informacyjną; Fundacja Radia Zet wydała ponad 1 mln zł na reklamę, czyli ok. 47 proc. tego, ile trafiło z 1 proc. podatku. Jak tłumaczy Małgorzata Borowska ze stowarzyszenia Klon/Jawor i serwisu NGO.pl, takie wydatki mają o tyle sens, że znaczna część podatników przekazuje 1 proc. pod wpływem impulsu, a nie chłodnej refleksji. Dają tej OPP, której ogłoszenie czy spot ostatnio widzieli – mówi. Mimo sporych nakładów na promocję OPP wychodzą na swoje, bo z roku na rok rośnie suma datków przekazywanych w ramach 1 proc., a reklamy zwykle okazują się skuteczne – podkreśla "DGP". Ale zdarzają się sytuacje odwrotne, np. Centrum Badań i Innowacji Pro-Akademia wydało prawie 12,3 tys. zł na kampanię reklamową, ale później zyskało zaledwie 151,5 zł z 1 proc. http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121016/LUBLIN/121019575
|
|
http://vaccgenocide.blogspot.com/
|
|
gitara 200 zł a większy piec 220zł
|
|
Informacje o działalności fundacji można znaleźć w poniższym linku: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Fundacja-defraudacja-2295136.html
|
|
POLECAM!!! http://www.hohstudio.pl/
|
|
to po cholere ci on trzeba bylo nie sprzedawać
|
|
Kiedyś człowiek inaczej myślał. A teraz sentyment się odezwał.
|
|
a i przypomniała mi się jedna rzecz, nie ma określenia w jakim czasie fundacje mają wykorzystać pieniądze z datków. Oznacza to, że np. fundacja ma wpływy 1 mln zł, sto pięćdziesiąt tysięcy zł przeznacza na bieżącą działalność, sto tysięcy na reklamę, sto tysięcy na wynagrodzenia i np. sto pięćdziesiąt tysięcy na cel statutowy np. pomoc jakiemuś dziecku. Pozostaje więc 500 tysięcy złotych. I te pieniądze może złożyć np na lokatę. Te pięćset tysięcy może latami leżeć na lokacie, a odsetki można wykorzystać na bieżącą działalność lub choćby wynagrodzenia prezesów. Nikt zgodnie z ustawą nie jest właścicielem fundacji, bo fundacja ma fundamenty materialne (wpływy z datków) a nie osobowe. Tak więc jeśli dziś dasz 100 zł to nie znaczy, że jutro zostaną przeznaczone na chore dziecko. Może to być za 5 lat lub wcale. Każda fundacja musi co roku składać sprawozdania finansowe, a wiadomo, że papier przyjmie wszystko. Można dzięki kreatywności księgowego odpowiednio przedstawić takie sprawozdanie, aby zamydlić ludziom oczy. http://niepoprawni.pl/blog/2183/wosp-czyli-biznes-sie-kreci
|
|
Zainteresowany Tel : 664592175
|
|
Do końca życia będę pamiętać. I tak jak zaznaczyłam wcześniej, to jest symbol tej pamięci. I dla mnie jest to ważne. Dla mnie i dla wielu, wielu osób. Ja nie napisałam tego posta, żeby pytać was o opinie. Nie jest dla mnie ważne czy ktoś uważa to za fajne, czy za głupie a jeszcze ktoś inny za dziecinne. Dla mnie to jest "dobre" i to się nie zmieni dzięki waszym komentarzom. Napisałam tego posta, by zapytać czy są chętne osoby do zakupu takiej bransoletki. I to wszystko w temacie. Pozdrawiam!
|
|
http://facet.interia.pl/aktywnosc/zdrowie/news-chorobom-wenerycznym-winny-kolumb,nId,451373 http://histmag.org/?id=2830 Zgubna dla Europejczyków okazała się być kiła (syfilis, „choroba neapolitańska”), którą Indianie zarazili Europejczyków. Hipoteza ta znalazła potwierdzenie w pracy naukowej szwedzkiego profesora Folke – Henschena Najdawniejsza historia syfilisu w świetle znalezionych ostatnio szkieletów, w której jednoznacznie stwierdził, iż kiła jest pochodzenia amerykańskiego. Taką tezę potwierdza również R. Mackenney stwierdzając, że w XVI-wiecznej Europie szerzyła się plaga syfilisu przywleczonego z Nowego Świata25. Hernando Colón w swojej książce wspomina o tajemniczej chorobie, na którą chorowali koloniści – (…) poważna część ludzi, których zostawił na wyspie, zdążyła już była poumierać, zaś pośród ocalałych przeszło 160 chorowało na panią francę.26 Zaraz po powrocie do Europy z Ameryki umarł na syfilis jeden z towarzyszy Krzysztofa Kolumba, Martín Alonso Pinzón. Kiła rozprzestrzeniła się najpierw na całą Europę, a później, przenoszona przez marynarzy, na cały świat. Przeważnie była chorobą śmiertelną. Europejscy koloniści zrehabilitowali się Indianom przywożąc ze Starego Świata takie choroby jak odra, grypa, ospa oraz tyfus. Europejskie choroby zdziesiątkowały populację Indian zarówno na wyspach basenu Morza Karaibskiego, jak i na kontynencie północnoamerykańskim. Sami Europejczycy byli na nie mniej podatni.
|
|
z T-mobile...? nie dawno orange też z czymś tam się połączyło, serce i rozum,czy jakoś tak...i znów..?
|
|
Kto umie ustawić kino domowe ( z Ameryki , firma JVC ) ?
|
|
nie działa ten film.
|
|
tak pisało a jak jest w rzeczywistosci tego nie wiem :) to co przeczytałam to napisałam
|
|
a ktos cos u niego juz robil moze ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |