Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz niczym Lenin |
Szukam osób chętnych na w/w kurs.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz niczym Lenin |
Ja Ci mogę pomóc naprawić jak chcesz - w ramach wdzięczności..gdy pytałam jak zmienić zapis w kompie z dysku C na D ... ;P Tylko podstawowe pytanie : masz wiertarkę? - bo nie wiem czy swoją brać jakby co..
|
|
Sosnowa 35. Swietny elektryk napewno pomoze.
|
|
Dlaczego? Dlatego, że największym szafarzem życia jest okrutny bóg-stworzyciel. Na jedną ciąże przypada kilka, albo nawet kilkanaście zygot, które z różnych, naturalnych, powodów przegrywając walkę o miejsce w łożysku macicy ląduje w kanalizacji jako pokarm dla rybek. Życie ma tę okrutną cechę, że nierozerwalnie powiązane jest ze śmiercią w różnych jego stadiach. Można bez pudła postawić tezę, że życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową. Śmieszą mnie wysiłki ludzi, którzy starają się bezradnie poprawiać nieudolność i okrutność boga-stwórcy. urbi et orbi !
|
|
Witam! Czy ktoś dojeżdża od pon. do piątku do Zambrowa w godz. 7.30 -8.00 do 15.30-16.00. Chętnie zabiorę autem lub dojazdy na zmianę. Proszę o kontakt na email: julia19730615@wp.pl
|
|
W jakim lokalu w Łomży można popatrzeć na mecz przy piwku i w dobrej atmosferze. Czy coś takiego jest w naszym mieście.
|
|
jaka cenA?
|
|
Kama nie mogę Ci odpisać bo mam wirusa i nie odpala mi się komp. Felix już wspomniałem że nie dam rady tego sam usunąć, ale dzęki.
|
|
jest... na Wembley to jedziemy wszyscy
|
|
A nosiłabyś zdjęcie ukochanej zmarłej osoby na przykład w medalionie? Albo trzymałabyś zdjęcie tej samej ukochanej osoby, w ramce, na biurku?
|
|
|
Zgadza się.. A np co sąsidzie o tych fundacjach tvn i podobnych? pokazują kalekie dzieci i chcą żeby wysyłać smsy o treści POMAGAM itp itd... To pewnie też ma nie wiele wspólnego z uczciwością, tak mi się wydaje.. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |