Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To ten nowy, lepszy świat? |
Cześć, Mogę Ci wypożyczyć busa lub zorganizować całą przeprowadzkę. Proszę do mnie zadzwonić, na pewno dojdziemy do porozumienia. Tel. 602 744 754
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To ten nowy, lepszy świat? |
km mało bardzo to na terenie Łomzy(2-2,5km), myślę ze na 3-4 godziny dłużej nie
|
|
ja kupię czarną ale nie elektryczną tylko pudło Kasia..
|
|
Tez taki problem u mnie wystapil ale juz jest ok. wyjmij karte i wsadz i powinno byc juz dobrze:)
|
|
madlene23 pewnie chodzilo o sklep scooby junior przy media expert
|
|
Przewóz rzeczy to chyba wszędzie koło 2500zł. Przyczepa około 1600-1800, zależy jak się będziesz targował. Tak mi się o uszy obiło że u Pana Przestrzelskiego w Piątnicy można taniej się uczyć, ale podobno auto nienajciekawsze ma.
|
|
Autor: cosiek30 (80.240.162.---) Data: 15-10-12 22:20 DOMEL?skoro nie ma firmy Terrazyt:(mam domela i polecam-alustica też mam i nie polecam(pakiety rozszczelniły sie po 2-3 latach) :) na pakiety szybowe to masz chyba siedem lat gwarancji zobacz na ramce kto robił i zgłoś reklamacje
|
|
Ty to fanka masz te poczucie humoru.
|
|
Proponuję spotkanie w tą niedzielę (21.10.2012) o 10 rano na stacji BP w Łomży. Ja jeżdżę KTM 690 enduro, powiedzcie chłopaki czy będziecie oraz czym jeździcie. Tutaj kolega mówi że brat ma dt125, a Ty Jeams czym pomykasz? Wstępnie proponuję pojechać w stronę Czerwonego Boru.
|
|
Dam wam radę uważajcie na to mandrzejczuk bo może i paznokcie ładne robi ale sluchy mi tu dochodzą z każdej strony, że lubi swoim klientkom dobrze dupę obsmarować a świat mały wiadoma sprawa jeden drugiemu przepowie.Nie umie widocznie docenić, że dzięki im zarabia.Nie raz jak z dziewczynami widzimy na jej tym blogu ten jej regulamin to śmiać nam się chce wieczne żale, że to jej czasu się nie docenia ona taka zajęta itd he he brak słow
|
|
http://zakexpress.com.pl/?9
|
|
Kto doradzi jakiś dobry internet stacjonarny do domu jednorodzinnego(w Łomży oczywiście)?? ;))
|
|
a jaka ulica?
|
|
siwysiwy daj znać jak Ci się uda to i ja spróbuję :) rudy błazen z druhem
|
|
Sorki, już tamto jest nieaktualnie To co poniżej przed chwilką sprawdziłam :) Otóż, trzeba złożyć podanie: Pomoc-Odwiedź centrum pomocy- Zarządzaj kontem- Dezaktywacja, usuwanie konta i nadawanie mu statusu „In memoriam” -Usuwanie konta Pojawi się tekst: Jeżeli dezaktywujesz konto, Twoja oś czasu natychmiast zniknie z serwisu Facebook. Inni użytkownicy Facebooka nie będą mogli Cię wyszukać, choć pewne informacje, takie jak wysłane przez Ciebie wiadomości, mogą nadal być widoczne dla niektórych osób. Informacje z osi czasu, takie jak znajomi, zdjęcia, zainteresowania itp. zostaną przez nas zachowane na wypadek Twojego powrotu do grona użytkowników Facebooka. Jeśli uważasz, że nie będziesz więcej korzystać z Facebooka, możesz poprosić o trwałe usunięcie konta. Pamiętaj, że nie będziesz mieć możliwości ponownej aktywacji swojego konta ani odzyskania jakiejkolwiek dodanej przez siebie zawartości czy informacji. Przed wysłaniem takiej prośby warto pobrać kopię swoich danych z Facebooka. Aby usunąć konto trwale, bez możliwości przywrócenia go w przyszłości, zaloguj się do niego, a następnie wypełnij ten formularz. Trzeba kliknąć na "wypełnij ten formularz" i tyle ;))))) Kasia..
|
|
mądra decyzja, nie rozumiem fascynujacych się tym portalem
|
|
Też nie rozumiem co jest fajnego w fb... wstawiają fotki a to z niedzieli a to z soboty jakby kogoś interesował czyjś życioryz :D Ja założyłam jakiś czas temu z ciekawości co i jak a potem się okazało że usunąć profil to nie taka prosta sprawa...:/ Kasia..
|
|
TY A PODSUFITKĘ BYŚ WYMIENIŁ.ILE TO KOSZTUJE?
|
|
Jak w temacie. Interesuje mnie gdzie w Łomży bądź okolicy zakupię mrożoną karmę mięsna dla psów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |