Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bill Gates: pandemię można pokonać... dekarbonizując świat |
Dla mnie ten dzial jest ciekawy. Powiedzmy Janek zaparkuje w miejscu niedozwolonym i wieczorem przegladajac strone, znajdzie swoj samochod na zdjeciu to spali sie ze wstydu i bedzie staral sie poprawnie parkowac:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bill Gates: pandemię można pokonać... dekarbonizując świat |
Treść jest ukryta
|
|
Nie trzeba jechać do Czech aby spróbować zielonej wróżki;p Polecam niebieski Absinth Hill's :) najmocniejszy :) Link do sklepu: http://www.sklep-ballantines.pl/Absynt-k2-0-2-default.html
|
|
Rzeczywiście materiał wstrząsający! Usprawiedliwianie seksu z maleńką dziewczynką tym, że imam jest takim autorytetem, że cokolwiek powie i zrobi, to ma rację - i tak ma być! W "National Geographic" był artykuł, że w Afganistanie kultywuje się anulowanie długu, gdy dłużnik odda za żonę swoją córkę: 4,5,8 letnią. Są nawet zdjęcia: "mężowie" około 30 lat i ich "żony" małotelnie dziewczątka. Toż to dzikowizna!!! Na którymś kanale był też film dokumentalny o tradycji "tańczących chłopców". Biedne rodziny oddają synów, by uczyli się śpiewu i tańca oraz występowania na imprezach dla mężczyzn, a tak naprawdę są wykorzystywani przez swoich "opiekunów". Jeden z nich wygadał (ukryta kamera), że jednego malucha to iluś pijanych facetów wykorzystało, gdy siedzial zamknięty w samochodzie!!! Takich degeneratów to trzeba wybić jak pluskwy! A nie się litować, użalać, jacy to biedni!!! Wyrwać chwasty!!! JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Okej dzięki
|
|
szkoda fajna dziewczyna ta Jula skromna i bardzo sympatyczna
|
|
he,he, "siedmiu samurajów" trafiło w dychę? Niebywałe........ rudy błazen z druhem
|
|
na długiej w salonie sukien, ok 100zł - polecam :)
|
|
cze.ja mam ist mazowiecka 6 miesci sie ich punkt dla mnie rewelacja.pozdrawiam Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ŻAK EXPRESS OD 25.10.2012 PRZEZ ŁOMŻĘ DO MODLINA.
|
|
Tu masz bezpośredni telefon do pracowni rezonansu w szpitalu 864733599.Możesz bezpośrednio dowiedzieć się wszystkich szczegółów i umówić na badanie.
|
|
W piątek 19-10-2012 jade na lotnisko moge kogos zabrac mam dwa wolne miejsca kontakt grzes2319@wp.pl
|
|
Wszystko da się usunąć prosto i bez potrzeby dezaktywacji :-) https://www.facebook.com/help/delete_account Kasia..
|
|
Co po takim kursie mam ? Jakiś papier itp ? ? Koszty ? ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |