czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maryjan asem z rękawa Tuska?

W Piśmie Świętym homoseksualizm nazwany jest zboczeniem, a "... ci, którzy się takich czynów dopuszczają winni są śmierci".

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maryjan asem z rękawa Tuska?

Zgadzam sie również.Chociaż problem nie dotyczy tylko teatru.A co z MDK-DŚT??? To samo w wakacje nic nie ma.Żenada aż sie patrzy.
Teatr Lalek daje przedstawienie w weekend średnio raz w miesiącu.Tutaj już nie chodzi o same dzieci.Myślę że dorośli również chodziliby na te przedstawienia.Sam raz widziałem samego dyrektora jednego z naszych banków z żoną na bajce dla dzieci.Nie wiem czemu tak żadko grają.Takie fajne są te przedstawienia naprawdę...Sam byłem na wszystkich ich przedstawieniach i naprawdę super.
Jednym słowem ŻENADA!!!

Ja nie dam rady przyjsc. Ale protestuje przeciw wrzucaniu Ptysia do rzeki. Bez niego to forum jest bez sensu.

AdamO chyba pytają się co Ptysiostan durnego napisał, a nie mądrego :]

no jak Ty tak sadzisz to chyba masz swoj swiat albo kilka
hehehe

"ludzie się rozminęli...."
a TY ?
zawsze najtrudniej odnaleźć...
samego siebie...
może właśnie od tego trzeba zacząć....
bo.... warto....

sajan rzuc numerem gg to dociebie napisze :P

Pozdrawiam.

mam maturke w tym roku i ksiazki czytam obowiazkowo :) co do bledow to przepraszam za nie mam dyslekcje :) co oczywiscie nieusprawiedliwia ale jest jeszcze sprawa presji jaka ciazy nad piszacymi tutaj ludzmi ( strach sie bac cokolwiek sie nienapiszesz to cie pojada ) i pospiech ;/ zwykly ludzki pospiech :)
postaram sie dbac o ortogrficzna strone swoich postow :)
pozdrawiam

Pozdrawiam.

MrS: mój numer GG to 6446621. odezwij sie to moze i mnie podniesiesz na duchu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org