Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Susz z konopi |
Skor się jest ,,godnym" piastwania takiego stanowiska to powinno się liczyć z tym że będzie się otrzymymywało ,,policzki " krytyki :):) No ale widocznie nie wszyscy rozumieją podstawowe zasady funkcjonowania w społeczeństwie.:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Susz z konopi |
Chcąc wspomóc ludzi może wyślecie sms-a na ten cel: http://mylomza.pl/home/lomza/item/3186-m%C5%82odzie%C5%BCy.html To też będzie pomoc, również bardzo konkretna.
|
|
Gratuluje postanowienia i polecam pestki w łupinkach:) Najlepiej kilka paczek:)
|
|
Szukam chętnych osób posiadających motocykl crossowy do wspólnych przejażdżek i wypadów w teren za miasto, czy jest ktoś chętny?
|
|
i zastanowie sie panie maruda czy nie skierować sprawy do prkuratury - obraziłes mnie nazywając baranim łbem. Ty i te dwie agatki nie potraficie normalnie rozmawiać - od razu obrażacie i wyzywacie kazdego.
|
|
kieruj :):) Możesz mi naskoczyć psychomatołku :)
|
|
ja od razu po szkole zrobilem c i kurs na przewóz rzeczy.musze na e dorobic, ale to jak na dłużej przyjade. w sumie prawie 10 tys mnie to wszystko kosztowało (bo za pierszym razem nie zdalem) ale sie oplacalo i zwrocilo sie w kilka mcy. pracy dla kierowcow jest sporo w europie i nie tylko. Nawet z samym c mozna znaleźc
|
|
zartowalem. ja taki głupi ja ty nie jestem, zeby kazdego sądami straszyć. opinia głupca takiego jak ty powiewa mi i zwisa. a ty już w gacie narobiles. wyluzuj. i napisz coa sądzisz o wolnosci slowa. weź udział w sondzie
|
|
tak
|
|
tez znam pare osob co pomogl e-papieros,ale do tego to musi byc silna wola
|
|
Wszelkie służby śledzą to forum wiec niby kto ma pilnować porządku na ulicach?
|
|
swołocz gorsi niż psy bo nawet pies szczeniaka nie skrzywdzi JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Jak przetrwać kryzys? Zacsnąć pasa, ale tylko o jedną dziurke.
|
|
Witam.Chcę założyć Neostradę.Co o niej sądzicie?Gdzie jeszcze tanio można założyć internet?
|
|
Niestety nie wiem czy możesz, na zdrowy rozsądek raczej tak. Myślę, że jak zadzwonisz do adwokata to bezpłatnie Ci odpowie. Współczuję tej sytuacji, dzieci nie ma a trzeba płacić. Weź dobrego adwokata polecam Ewę Krasowską, sam nie dasz rady. Sąd to teatr ten wygrywa kto lepiej gra.
|
|
jak stacjonarny to Netia - jest na terenie Łomży, a jak mobilny to Play :D
|
|
ceny i zdjęcia wrzućcie
|
|
nie sledzilem watku od poczatku, wiec moze adres padl wczesniej. mozecie mi powiedziec gdzie jest ten kebab Kleopatra?
|
|
Edvard trolluj gdzieś indziej, albo załóż specjalny nowy wątek do roztrząsana tematu.. Ja ciebie nie czytam tylko widzę masę idiotycznych tytułów które zakładasz i sam w tych wątkach brylujesz, weź się do roboty i nie udawaj doroślejszego i mądrzejszego niż jestes, bo zdaję się na temat wieku zostałeś już przyłapany na kłamstwie...
|
|
Wniosek po ubiegłej niedzieli mam jeden. Przy większym wypadku, karambolu, katastrofie - łomżyńskie pogotowie nie da sobie rady ;) W niedzielę mieli 3 osoby poszkodowane w wypadku i nie byli w stanie przyjąć już nikogo więcej (nawet osoby z przeciętą żyłą). "Proszę czekać.." :)
|
|
To, że Ty tego nie czytasz, nie oznacza, że chociażby mały procent z tego forum to przeczyta i będzie bardziej świadomych, temat mojego wieku to inna bajka, nie będę go ujawniać bo i po co, ktoś może mieć 18 lat, i mieć myślenie lepsze niż 50 latek, ktoś może mieć 50 lat i rozumek misia puchatka, co wałkuję już tu od pewnego czasu, bierze się to z doświadczenia, jakie dana osoba przeżyła i chęci poznawania naprawdę potrzebnych i ciekawych rzeczy. Zresztą, kiedy inni czytali lektury szkolne, ja byłem pochłonięty "czytaniem interaktywnych książek" czyli graniem w gry, które nieraz zmuszały mnie do solidnego myślenia, przyodziane w różne dialogi i wielowątkowość, które "braki w grafice" nadrabiały skomplikowaną fabułą. Wracając do "specjalistów" od psychiatrii to pewien % który trafia na ich oddział to normalni zdrowo myślący ludzie, którzy w przyszłości mogą zaszkodzić im "kompetencjom" dlatego próbują go usunąć i zniszczyć na kładąc na taki oddział, bo jest świadomy swoich działań, a oni chcą go tej świadomości pozbawić, faszerując lekami, blokującymi pewne receptory, a tym samym własne myślenie, wpajając tym ludziom jeszcze ich chore idee i wmawiając, że powinien leczyć się na głowę i tutaj mam kolejny ciekawy link ;] http://niewiarygodne.pl/gid,14447311,img,14447368,kat,1031983,title,10-przerazajacych-faktow-o-szpitalach-dla-chorych-psychicznie,galeriazdjecie.html Zwróćcie uwagę na opis kryjący się pod numerem 6 ;]
|
|
W społeczeństwie feedback jest sposobem na zapewnienie wzrostu i utrzymanie równowagi. Nie każdy może być podatny na krytykę, ale konstruktywny feedback jest niezbędny do poprawy i zrozumienia szerszej dynamiki funkcjonowania społecznego. Jak zazwyczaj radzisz sobie z taką krytyką lub reagujesz na nią, gdy się pojawia? Incredibox Colorbox Mustard
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |