wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak podaje telewizja RBB mamy zimę

Dziś mija 7 dzień od chwili postanowienia,że kończę z tym nałogiem.
Paliłem 25 lat,ostatnio nawet szło mi 1,5 paczki dziennie.
Coś czuję,że mój organizm dopomina się o swoją dawkę nikotyny.
Jak to przezwyciężyć?
Fajnie jest nie palić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak podaje telewizja RBB mamy zimę

molasar34, ja tej dziewczynie życzę powodzenia. Niech odnosi sukces na tyle ile szczęście jej dopomoże. Ja jej nie zazdroszczę, niech sobie kobieta tworzy i śpiewa jeśli to lubi.
Mam jednak swoje zdanie odnośnie jej talentu artystycznego, bo mam do tego prawo i powiem krótko, nie podobają mi się jej piosenki bo wysłuchane po raz n-ty denerwują mnie, wywołują spazmy słuchowe i dołują. Niektórzy robią z niej na siłę guru, sposób na wykreowanie Łomży. Do tego trzeba czegoś więcej niż krótki występ jednej osoby. Bądźmy realistami. Wkrótce nikt nie będzie pamiętał poza łomżyniakami, że taka piosenkarka jak Jula brała w tym programie udział. Nie oszukujmy się.
Nie mam ochoty być wkręcany w tryby medialnej maszynerii i dorabiać pseudoartystów i całej otoczki tego show, tylko dlatego że mam się solidaryzować z resztą owczego pędu. Traktuję ten program sceptycznie, podobnie jak idole itd, itp, ale nie mam zamiaru wysyłać żadnego sms-a. Podejście typu: o występuje łomżynianka, wszyscy na hura będziemy na nią głosować, jest również formą szantażu, bo niektórzy mogą jej nie lubić a wolą wysłać przez to sms-a na innego występującego w tym programie piosenkarza. Czy to coś złego, że nie solidaryzuje się ze swoim?
Kto chce, niech głosuje, ja nie muszę.

Jestem w szoku.Oni czytają to forum i postanowili zareagować na to co my tu piszemy!!!!

Zareagowali zdecydowanie i jednoznacznie.

I to nie jakiś prostu Imek - wypowiedział się ich wysoki autorytet!!! Zdanie tego duchownego musi szanować każdy muzułmanin!!!! To tak, jakby dla katolików sam papież coś powiedział. A dla mnie jakby sam Konfucjusz dał mi radę "jak życ".

Posłuchajmy jakie jest oficjalne stanowisko muzułmanów w kwesti przeze mnie porószanych.

http://www.smog.pl/wideo/56507/saudyjski_urzednik_stanu_cywilnego_o_pedofilii/

Myśle że powinniśmy uszanować ich zwyczaje. Tymbardziej, ze w tej kwestii nie wypowiedzaił sie byle glupea a tak waży dostojnik islamski.

Jeszcze dużo musimy sie nauczyć z naszo zasciankową nietolerancją wobec innych zwyczajów.

Tak w ogóle to moze chcesz przejąc po mnie pałęczkę? ktos musi ciagnąc ten majdan. Podam ci hasło do kont. chcesz?

I czemu diabla nie wypowiadacie sie na temat???? Pytanie jest o wolnośc slowa a ty mnie straszysz, że pytajac o wolność słowa ktoś mnie bedzie ścigał.

To ponoć za prlu bylo tak, że nie wolno było pytać o wolnośc słowa. Oficjalnie rządził demokratycznie lud. Faktycznie stalin zabijał kazdego kto krytykował wladze.

jak bedziemy rozjeżdzać grzybiarzy i straszyć lisy toja sie pisze.

Wiecie może jak to wygląda,
Opłaciłem cały egzamin na C 182 zł, a umówiłem tylko samą teorię.
I nie będzie mnie na nim.
To za nieobecność płace 50% tylko za ten na który jestem umówiony, prawda?
Bo praktyka jeszcze nie umówiona to nie ma nic do tego

IST i tyle w temacie

AGA Sikorskiego, ew. sam :)

I nie kupuj żadnych gum z nikotyną, ani plastrów, bo w ten sposób uzależnisz się od nich, a nie rzucisz. Radzisz sobie bez nikotyny, więc tak trzymaj :) Ewentualnie polecam Tabex. Nie zawiera nikotyny a działa świetnie ;)

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

Chyba rzeczywiście daleko byłeś skoro nic nie wiesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org