Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walentynkowy koncert TVPiS w Teatrze Wielkim |
kukulka jesteś typowym przykładem tego co tu wytykam i krytykuje. Nie dośc tego za gorsz nie potrafisz pojac tego co tu piszę i uparcie udowadniasz tezę którą tu postawiłem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walentynkowy koncert TVPiS w Teatrze Wielkim |
jakbys debilu umial czytac, to wiele osob pisalo juz w tym temacie, ze jest to u niego problem. Gdybys tez debilu uzywal mozgu, to bys wiedzial ze dzwonilem zamowic tam kebab a nie zeby sie dowiedziec czy mi go dowiezie czy nie. Dzwonie zamowic kebab po to zebyz robic mu antyreklame? jedno wyklucza drugie! Pisze to po ty, by wyeliminowal bledy, to zacznie zarabiac bo z ludzi twojego pokroju, to domu nie pobuduje!
|
|
na hasło 4łomża rabaty! Parking ogrodzony, bez monitoringu, oświetlony, z ubezpieczeniem samochodu w cenie. Zapewniamy dowóz na lotnisko i z lotniska w cenie. Dodatkowe informacje Pierwsza doba 27 zł koszt np. 7 dni 85zł.Nasz parking jest strzeżony 24h na dobę przez 7 dni w tygodniu.Oferujemy darmowy transport na lotnisko i po przylocie na nasz parking. Wszystko wliczone w cenę. Transfer po przyjeździe natychmiastowy, nie muszą Państwo czekać. Po powrocie czas oczekiwania na naszych kierowców to zaledwie 3-4 minuty. Mamy najlepszą lokalizację oddaloną o kilometr od lotniska co czyni nasz parking na dzień dzisiejszy bezkonkurencyjnym. Wystawiamy rachunki uproszczone zamiast faktur VAT więc nie ma problemu żeby rozliczyć się np. z pracodawcą nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dzięki za odpowiedź :) Może ktoś jeszcze się wypowie?
|
|
eh liczyłem na jakąś sensacje a tu nic ja obstawiam ze temat ucichnie i KL karczma będzie dalej pracować pełną parą
|
|
Fantic, mam gdzieś to czy wygra Jula czy ktoś inny tak naprawdę. Nie muszę uczestniczyć w nagonce programów typu Bitwa na głosy, Idol, Mam talent, itd. itp., bo mnie one tak naprawdę nie interesują. Sam program obejrzałem z ciekawości (nie wszystkie odcinki nawet, mam inne ważniejsze rzeczy na głowie) bo tak naprawdę nigdy go w przeszłości nie oglądałem (choć to była chyba piąta edycja?). A Jula jeśli jest taka dobra w śpiewaniu, to poradzi sobie w przeszłości. Program służy również wykreowaniu zapomnianych nieco gwiazd. Te sto tysięcy to dla Rubika, Piaska, czy też choćby Beaty Kozidrak drobna kwota i mogliby ją bez problemu wyjąć z własnej kieszeni i przeznaczyć na przedstawione cele w poprzednim programie. Pospolite ruszenie żeby wygrała Jula? Człowieku, program ma z góry ustalone kto wygra a kto przegra. Nie mam zamiaru uczestniczyć w wyścigu szczurów i dorabiać osób tam uczestniczących i wcale nie muszę głosować na Julę tylko dlatego, że jest z miasta Łomża (jej utwory i głos nie są w moim typie). To są moje pieniądze i mogę zrobić z nimi co chcę. A chcę je przekazać na hospicjum bezpośrednio, a nie popierać wątpliwą wygraną Juli a tym samym wspierać program. A druga strona medalu, czy oni występują tam za darmo? Równie dobrze można wysłać te sms-y na najbardziej prawdopodobnego zwycięzcę i też trafią na cel dobroczynny. Cieszę się, że tam uczestniczyli ale jak tylko popioły ostygną nikt nie będzie o nich pamiętał. Nie wiem człowieku ile masz lat, ale masz dość dziecinne podejście. Wielu moich znajomych nawet nie oglądało tego programu z udziałem Julii, nie wysyłało sms-ów i mają być obrażani za to że jakaś tam Jula z Łomży tam występowała (a propo nie słuchają nawet jej piosenek)? Wystarczy mi sprawa z Łomży z Mańczakami... Człowieku, zejdź na ziemię...
|
|
temat nie ucichnie możesz być pewny
|
|
Kiedyś walczyłem z pobieraczkiem . Skończyło się na tym iż zarządałem na piśmie podpisanej przeze mnie umowy na świadczenie usług z ich strony - czegokolwiek , gdzie była moja zgoda . Od razu też wysłałem pismo mailem ,faksem wypowiedzenie wszelkich umów wobec mnie a nich . Od tego trzeba zacząć . Z tego co Pamiętam to podczas rejestracji wybiera się okres testowy 14 dni . Klika się potwierdzenie regulaminu ,a tam napisane , że po 14 dniach przechodzi sie na płatny . Dzieje się to z liścia . Umowa to umowa . Gdyby wypowiedzieć przed upływem 14 dni to nie mieli by prawa nękać . A tak po ptakach . Trzeba zapłacić . Po prostu trzeba czytać regulaminy w takich przypadkach . Przykra sprawa . Ale sądzę że mogą do esądu wystąpić i uzyskać nakaz zapłaty i trzeba będzie zapłacić . ***** ***
|
|
firma "Zak" jeszcze nie jezdzi -ostatnia wiadomosc!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |