Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś dla paplika czyli jak LGBT uczyła tolerancji muzeumanów. |
RZEPICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kompa masz angielskiego, ale klawisz Ci się dalej zacina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś dla paplika czyli jak LGBT uczyła tolerancji muzeumanów. |
Fantic, a myślisz że miała szanse wygrać z Piaskiem? Bzdury piszesz. Ten program jest nastawiony na gaże pochodzące z sms-ów i nawet największe larum w Łomży by nie pomogło. Jak wytłumaczysz to, że odpadł zespół Beaty Kozidrak? W dużych miastach ludzie mogą sms-ami wpłynąć na wynik, ale Łomża nie ma na to wielkich szans. Wiele osób i tak by nie głosowało z zewnątrz na Julę. Powiem tak, kibicowałem zespołowi z Łomży, nie Juli, ale sms-ów nie wysyłałem, bo uważam to za stratę pieniędzy, które wolę przeznaczyć na hospicjum i tak robię. Ogólnie występy łomżyńskiej grupy była fajne, ale nie zachwycające. Cieszę się, że zespół z Łomży zaszedł tak daleko, ale nie oszukujmy się, nie miał dużych szans na główną wygraną.
|
|
Trzeba zmienić folder docelowy ale też nie wiem jak...:( JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Kotka zaginęła kilka dni temu w rejonie ulic Nowa/ Szosa Zambrowska/ Kierzkowa/ Projektowana. Jest średniej wielkości, charakterystycznego umaszczenia, ponadto jest nieufna wobec ludzi. Jeżeli ktoś odnalazł kota lub wie, gdzie może obecnie przebywać proszę o informacje pod nr telefonu: 507720375 lub mailowo: tomasz.grab@yahoo.pl DZIĘKUJĘ ZA POMOC!
|
|
Witam gdzie znajdują się w Łomży salon Plusa ?? Gdzieś na Południu bo na stare miasto to mi się nie chce lecieć
|
|
Trza się dzielić z bliżnim a nie być takim egoistą jak Tenis. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Mojej Mariolki nie terzeba picować więc może Cię zastompić na tym weselu,a i fotki młodzi by mieli super.
|
|
Ja to mam taki biały korektor i nim się posługuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |