Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sikorski prezydentem RP? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sikorski prezydentem RP? |
tak czytam uwaznie posty Mrs i Degreg dotyczace spraw homoseksulizmu. Wnikliwie przeanalizowałem ich treści i powiem ,że niech idzie się dymać moj dyplom mgr psychologi jak obaj oni nie mieli osobistych doświadczeń homoseksualnych które tak agresywnie nastawiły ich do tego tematu. W tej sytuacji chyba trudno o wywazone i obiektywne zdanie. Ten wniosek nie mial na celu nikogo obrażac. Bo dla mnie homoseksualizm nie jest ujmą. Who's Your daddy?!!!
|
|
Macie trochę twórczości łomżyńskich ludzi kultury, na cześć Pani Hanki Bielickiej. Pozdrowienia.
|
|
o to RESPECTA dla mnie czarna wołga jest kozacka :)
|
|
Re: sarna11 w jakim sensie Cie popychał ? rudy błazen z druhem
|
|
Re: sarna11 w jakim sensie Cie popychał ? Zbych
|
|
Dzaiałają w Łomży, czasami ich widać. Co o nich myślice? Proszę piszcie szczerze!
|
|
Reaper nie nic tylko tak sie pytam :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
|
Tylko Kaczyński ! |
w dni powszednie
|
|
a o Łomży ? www.4lomza.pl rudy błazen z druhem
|
|
TYLKO KACZYŃSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
w dni powszednie matole to normalny człowiek pracuje albo się uczy.lub szuka pracy:) no a co do nierobów to wszędzie ich pełno wystarczy spojrzeć na nasze 4lomza:P hahahha nic nowego nie dopisują,czyżby w weekend nic się nie działo??
|
|
bledy to rzecz ludzka i kazdy je popelnia takie zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |