Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie będzie haraczu dla wolnych mediów |
na przyszłość - mnie kiedyś w niedzielę przyjęła dr Kijek na ul. Zacisznej chyba :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie będzie haraczu dla wolnych mediów |
Żałuję, że nie mogłem obejrzeć. Cóż... byle do przodu i oczywiście pierwszego miejsca :)
|
|
Poroniony program tak jak i Jula.
|
|
no ale to bawi dziesiejszych ludzi mlodziez rudy błazen z druhem
|
|
@łezka85 info o Capoeira w Łomży >>> Capoeira Pelo Sinal da Santa Cruz Łomża JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
WITAM ;) A MOŻE GESLER WEZWAĆ ?
|
|
mozesz podac pierwsza litere nazwiska facmen
|
|
Jula przegrała z teatro-show-em Piotra Rubika, który ma jednak na tym polu ogromne doświadczenie, pochodzi z Warszawy, skąd przesłano na niego większość sms-ów i nie ma co się dziwić. Ludzie nie obrażajcie innych z tego powodu. Są gusta i guściki, ja też nie lubię muzyki tej pani, bo powtarzana w kółko w radiu na wszystkich stacjach wywołuje u mnie spazmy i moje uszy nie trawią już jej piosenek. Niestety ale pieniądze z sms-ów idą tak naprawdę na utrzymanie tego show zwanego Bitwa na glosy, a te 100.000 zł to tak naprawdę pikuś, niewielki procent tej kwoty. Wolę pieniądze, które poszłyby na sms, przekazać na hospicjum, bo mam pewność, że one tam trafią. To nie jest sprzeciw skierowany w stronę Juli, tylko konkretne przeznaczenie pieniędzy na hospicjum. Moja babcia tam zmarła, więc wolę nie żyć złudzeniami, że a nuż wygra Jula i pieniądze z wygranej tam trafią. Samo show Juli nie było zbyt mocne, ta pani nie ma doświadczenia, bo dopiero co pokazała się na scenie artystycznej. Ale przynajmniej szesnastka uczestników z Łomży się starała. Zauważyłem dziwną odwrotną zależność, jury było przeciw Juli - ta przechodziła do następnej rozgrywki, jury wczoraj zaś było za Julą - ta nie przeszła. Cóż, takie jest życie.
|
|
Witam . Popieram ludzi piszących na tym blogu . Przez kilka lat za ogrzewanie w Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej byliśmy rozliczani za 11 miesięcy DLACZEGO????? .Nie rozumiem że tak się działo.Proszę nie straszyć blogowiczów . Teraz dali nam nowe czujniki Dlaczego????. stare się znudziły , ? . To my płacimy za dosłownie wszystko..... Pozdrawiam
|
|
Jednegopieszczocha juz mam ze schroniska, ale nie zawsze mam czas sie nim zajmowac tak jakbym chciała i szukam dla niego towarzystwa, żeby nie nudził się jak jestem w pracy, a wiem że goldeny rewelacyjnie się do tego nadają. Serdecznie dzięuje za podpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |