poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Te niby niezależne media np tvn przez ostatnie 5 lat zapłacił tylko 70 tyś zł podatku dochodowego

A i jeszcze małemu za podpowiedz lizaka trzeba kupić-;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Te niby niezależne media np tvn przez ostatnie 5 lat zapłacił tylko 70 tyś zł podatku dochodowego

przy zakupie masz pełny schemat co do czego idzie...jedyne co zrób to kup specjalne zamki na kabelki ktore ułatwiaja zycie jak podlaczasz elektrykie i to jest tanie.kolory krok po kroku i napewno wyjdzie ci lepiej niz papraki w zakładach...Jesli kupisz hak na ALLEGRO do danego modelu wierz mi ale wszystko dostaniesz w paczce razem ze schematem podłaczenia do danego modelu...

Re: Te niby niezależne media np tvn przez ostatnie 5 lat zapłacił tylko 70 tyś zł podatku dochodowego

goldenboy,myślę ,że to nie była odpowiedz do mnie?

dentysta głuszkowski na mazowieckiej polecam pana i myślę że też nie odmówi

derika2 wysłałam Ci maila.

Ale niby za co mają mnie śledzić? Za to że pokazuje wam jak fajna religia jest islam?
Przeciez nie obrażam waszego profeta.
Zawszwe powtarzam że Mahomet to fajny gosc. Zawsze pisze o nim z wielką sympatą - Mahometek, Mahomecić, Mahometuś. Czy można jeszcze milej o nim pisać?

Bardzo lubię tego kolesia i jestem pewien, że gdyby żył bardzobyśmy się zaprzyjaznili. Razem pilibyśmy wódeczkę, zagryzali kaszanką a w każdy piątek wyrywalibyśmy suczki w jakims przedszkolu.
Ja rwałbym panie przedszkolanki a Mohomecik? On już by sobie znalazł jakąś kobitkę któraby mu podpasowała.

martucha się obrazila? ale za co? Jesli masz córke to wierzę, że jest to równie sympatyczna dziewczynka jak ta z filmiku. Jestem przekonany, ze wychowalabyś ją dokładnie tak samo. A może już ja za mąż wydalas?

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19973 masz głąbie!!!! Bo chyba jednak nie jesteś tak dobrze poinformowany jak by się wydawało.

To ty mnie wyzywasz. Admin powinien ci dac bana.
A ta twoja córeczka z koranem w ręce to w typie pewnego proroka a nie w moim.
Sory za pomyłke. Nie tu napisałem co trzeba.

Wszystkie salę są dobre jeśli potrafisz się bawić to i przy grylu jest super. Najważniejszy na weselu jest zespół który ci gra do kotleta. Polecam - RONIX - JOCERS - GRAFFIT - UNIVERS - EXPRES - IMPERIAL - nev SYSTEM - ITEX - MAXIMUS - przy tych zespołach wszędzie jest dobrze. - Siebie nie polecam bo grać nie umie...

Stara Łomża lub Zosin - gospodarstwa agroturystyczne - ceny już od 20 zł :) i dobre warunki/ np w Zosinie ( i dojazd OK - co ważne)

ile od osoby w Gracji?

rudy błazen z druhem

W PKS-ie jakieś noclegi tanie są podobno też.

Witam,

chciałbym się dowiedzieć gdzie w Łomży mógłbym dobrze i niedrogo sprawdzić stan samochodu, dokładniej silnika? Chodzi mi o "przegląd", podpięcie do komputera, sprawdzenie stanu poszczególnych części, etc.

Mój samochód to Renault Scenic II z silnikiem 1.5dCi.

Pozdrawiam

Nie buduj na istniejących fundamentach o ile to technicznie możliwe w Twoim przypadku. Ponieważ to najistotniejsza część budynku - lepiej istniejące wyrzucić, wymienić grunt, zastabilizować i na nowych fundamentach postawić budynek. Wiem, że to więcej pracy i drożej ale bezpieczniej po wybudowaniu. Generalnie powinieneś szukać biura projektowego z minimalną obsadą : architekt+konstruktor. Sam "budowlaniec" to za mało do takiego tematu. Jeśli chodzi o architektów to był już taki temat na 4lomza - popatrz w archiwum. Pozdrawiam,

ludze za telefony i wysylamy eski na jule nr 8!!!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!

********* jest jula rzadzi!!!!!

Co sądzicie o tej firmie?Z góry dziękuje za opinie.

Witaj Maly:) Posty bez Ciebie straciły by swój urok:)

Nie dostaje łomotu;p chcę żeby miał pasje i przy okazji pozbył się nadmiaru energii. Sztuki walki to połączenie dyscypliny i aktywności fizycznej, idealne dla rozbrykanych dzieciaczków.

JULA NIE PRZEGRAŁA Z RUBIKIEM !
Nasz drużyna miała odpaść teraz, bo tak chciał reżyser programu. Ewidentna wpadka montażystów telewizyjnych, kiedy to pojawiła się w programie na żywo plansza, że Jula i Rubik mają dogrywkę, a ledwie co przestała śpiewać Ewa Farna świadczy o wszystkim.

Nie twierdzę, że występ Rubika był gorszy (był bardzo dobry), ale te konkursy SMS to jedna wielka ściema i akurat tutaj było widać ewidentnie, że o kolejności zespołów, które odpadają decyduje zupełnie ktoś inny, a nie telewidzowie!

W połowie programu plansza, że Jula ma dogrywkę !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org