Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura: YouTube kompletnie zamknął kanał „Life Site News” |
a ja przyjmę domek z ogrodem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura: YouTube kompletnie zamknął kanał „Life Site News” |
Do przedszkola chodzi a talentu muzycznego w jego śpiewie jakoś nie zauważyłam. Grac już umie, codziennie gra mi na nerwach:) Proszę o odpowiedzi na temat:)
|
|
Są w szkole na Kierzkowej we wtorki i czwartki. .Chyba na godz 17;30.
|
|
to nie nawisc tylko nie przepadam za nia !
|
|
Widocznie łomot w przedszkolu dostaje,więc chce się odgryżć .
|
|
Do "Omania" Dziękuję za namiary, a nie wiesz może od ilu lat przyjmują? Czy takie małe brzdące tam są?
|
|
Interesuje mnie praca w tej firmie.
|
|
masz prawo,ale kogo to obchodzi ;-) pomyśl.
|
|
Tam są dwie grupy.Młodsza i starsza.Jak chcesz to jutro podam Ci tel to zadzwonisz i porozmawiasz;-)
|
|
no dzis to nie ma kto nas zgarnac bo nie stanowimy zagrozenia:)) tylko dyzurne sluzby ale jutro ?? nic nie wiadomo! jak pisalam w pogotowiu wszystko przygotowane ( pasta, szczoteczka, majtki ,stanik no i jakis dres na tylek ):))) No jakos elegancko musze wygladac jak pojde na przesluchanie -----------no ze zaprowadza mnie do celi przesluchan ktora znajduje sie w areszcie:)))))))))
|
|
|
Czytam, czytam i się śmieję z głupoty zarządu MPEC, bo takich debili tylko ze świeczką szukać. Czekam z niecierpliwością kiedy ta sprawa odwróci się przeciwko nim i to nasi forumowicze będą ich straszyć policją i sądem. Najwyraźniej wielcy nabijacze portfela nie znają polskiego prawa, ba nawet konstytucji, ale co się dziwić, w Łomży głównie oszołomy siedzą na wysokich stołkach (widać tu dobrze, że człowiek pochodzi od małpy). Cieszę się, że z tą firmą nie miałam nic wspólnego. Ciepło w moim domu zależało tylko i wyłącznie od tego ile wrzucę do pieca, a pieniądze wydane na opał tylko ode mnie, a nie chciwości innych człowieczków.
|
|
maruda, za domem mam hałdę drewna, możesz trochę przygarnąć, żebyś nie zamarzł w zimę ;p nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |