Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polak znów został okradziony przez te cwaniackie media |
Temat się rozwiną...Trochę osób nazbierało się,ale czy to już wszyscy??Wątpię i Życzę Powodzenia,pokażcie im Wy też dużo możecie zrobić!! OBURZONAMAMA_na gg napisałam swój nr Tel:):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polak znów został okradziony przez te cwaniackie media |
W blokach hydroforów nie mają.
|
|
30 od osoby, jak by interesowało
|
|
Za maila, którym się identyfikujesz będą Cię ścigać. Ty i te Twoje "stowarzyszenie"........ ( fazap@wp.pl )
|
|
nonono tylko taki głąb jak ty nie odróżni czeczena od czeczenki. O tym zdarzeniu już pisałem wcześniej - prawdopodobnie to było ustawione - czeczeni chcieli zwrócić na siebie uwagę. No ale niczego im nie udowodniono, więc tę teorię zostawmy. 1 - nikt tych grubych kobiet nie pobił. 2 - pytałem o zdarzenie, gdy czeczen został pobity a nie czeczenka. ja rozumiem, że te ich kobiety są paskudne i może nie odróżniasz. Jest prosta metoda : jak grube to kobieta, jak chyde to mężczyzna jak z papierosem w ręku to facet jak obładowana zakupami to kobieta. Tu masz kilkadziesiąt przypadków, że to Polacy są ofiarami http://vimeo.com/27142832 Podaj tak ze dwa, trzy przykłady, gdy to czeczen był ofiarą. Nawet dla głąba to chyba wymowne - dziesiątki przypadków rasistowskich ataków Czeczenów na Polaków i ANI JEDNEGO ZDARZENIA, GDY TO POLAK POBIŁ CZECZENA. aNI JEDENEGO. I kto tu jest rasistą?
|
|
Radzi sobie na swój sposób. NIE KRADNIE. Każdy orze jak może...
|
|
jak będzie działać to ja cie mały na lody zabiorę do kisielnicy
|
|
to bylo skopiowane z innej strony a nie chce mi sie poprawiac literowek :) a poza tym wiem ze then i than to 2 rozne sprawy no worries Borys-50
|
|
Pewnie ciężko zapala i kontrolka świec żarowych świeci ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |