Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka dama to czy zwykła szmata wyciągnięta z rynsztoka ? |
Skrzypek można zbitkę zrobić na majka i ponawijać coś hehehe :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka dama to czy zwykła szmata wyciągnięta z rynsztoka ? |
Andrzej. Podaję adres strony: http://historialomzy.pl/ może tu czegoś się dowiesz. Pozdrawiam
|
|
Gile to ty byś wycierał tym białym kapelutkiem co ma twój bohater na awatarze jak byś przyjął laczka na japę :) Stary chłop a jeszcze ma siłę się kłucić.
|
|
Agatka bije rekordz ahahah
|
|
Psa przygarnęłam kilka dni temu, ktoś ją wywiózł na wieś, bo prawdopodobnie nie nadawała się na łańcuch. Faktycznie jest bardzo spokojna i zasługuje na normalne traktowanie. Zależy mi, aby trafiła w dobre ręce, jeśli już ja jej nie znajdę. Nie stać mnie na nagrodę, była u mnie krótko, był weekend nie zdążyłam nawet kupic jej obroży. Jeśli ktoś pomoże mi w znalezieniu jej, zaopiekuję się nią. Jednak jeśli ktoś ją zabierze, proszę tylko o dobre potraktowanie, bo ona zasługuje na to
|
|
|
Kobieta MUSI mieć wyższe rodzinne, to jest po prostu niemożliwe, żeby dostawała 400zł za 5 dzieci. Po drugie, może się ubiegać o zakup podręczników i przyborów szkolnych z funduszu socjalnego i dostać pieniądze na 'wyprawkę'. Czasem szkoły dostają dodatkowe pieniądze na zakup podręczników, które potem można wypożyczyć na cały rok! Kobieta ewidentnie pisze 'prostym' językiem, żeby zmylić przeciwnika. Skoro nie ma pieniędzy na meble, opał, leki, to dlaczego ma pieniądze na opłacenie rachunku za Internet? Jaktośka ma rację- śmierdzi z daleka (choć możemy się mylić).
|
|
Jak będziesz u tej Pani to nie sugeruj się wyglądem miszkania i brakiem dywanów, mebli itp. (wiem że ludzie wynoszą z mieszkania żeczy , meble telewizory, komputery jak ma przyjśc ktoś z opieki lub inna osoba mająca na celu sprawdzenie faktycznego stanu rodziny-zasłyszane od cwaniaków korzystających z pomocy w MOPSIE w Łomży jak siedziałam i czekałam na swoja kolej) poproś o decyzje odnośnie zasiłków rodzinych i dodatków do niego np na rozpoczęcie roku szkolnego czy dojazdu dzieci do szkoły, decyzje dyrektora szkoły odnośnie dofinansowania kasiążek i zasiłku szkolnego. pismo odnośnie zadłużenia mieszkania, dokumentyu dotyczące alimentów. orzeczenia o chorobie dzieci i decyzje przyznające zasiłek na chore dzieci z UM lub gminy NIE SUGERUJ SIĘ mową Pani ani niczym co zobaczysz w domu bez potwierdzenia w dokumentacji zapytaj dlaczego (jeśli nie ma decyzji) nie korzysta z MOPSU, zasiłków pielegnacyjnych czy zasiłków szkolnych lub mieszkaniowego facmen
|
|
azmolek ma całkowitą rację.
|
|
Treść jest ukryta
|