Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marta Lempart oskarżona |
http://ns1.hi.pl/forum/read.php?f=2&i=378788&t=378785
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marta Lempart oskarżona |
To ja jeszcze wezmę czopki i kaczkę i idę do spania. Do jutra.
|
|
Nara _mały_ :) Jeszcze kilka tygodni potrwa zanim mnie zabiorą :) Pobajerzymy jeszcze :) JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Maruda, miałam może ze 2 latka, ale napiszę co pamiętam: okna były okrągłe i wzdłuż nich były siedzenia na wysokich stołkach, na środku stały stoliki, a za barem pani, która dawała czekoladę:)
|
|
Zapomniałem jeszcze napisać ,że ja dalej tym fiatem śmigam.
|
|
Jak gospodyni? Bo jeżeli foczka to mogę tam spróbować naprawić. Naprawić, nie naprawić - pogrzebac można
|
|
Szlachetna paczka! Zgłoś te rodzinę. Pomogą. Nawet nie wiesz jak bardzo
|
|
Ja i Maruda(reszty nie widzę) podejrzani, oskarżeni czy cholera wie co w tej sprawie udzielać się nie możemy, ale może ktoś poprowadzi akcję zbierania podpisów powiedzmy pod Kauflandem, tych wszystkich, którzy uważają że płacą za drogo za ogrzewanie. Biorąc pod uwagę bezrobocie, zarobki itp. w naszej Łomży nazbiera się kupa ludu i możemy wtedy wiele. Możemy nawet przeprowadzić referendum dotyczące władz Miasta, jak i Władców spółek tegoż. Panowie Posłowie, Radni do ROBOTY wyborcy czekają, a i miejsca pracy mogą się zwolnić. Jestem przekorny, mam swoje zdanie, nie zmienię go będąc zastraszany.
|
|
belfer :) Nie bzikuj oni wszyscy maja nas głęboko gdzies :):) nie to miasto i nie ci ludzie :):) Kasia..
|
|
Maruda, nie marudź, będą wówczas mieli kłopoty, dopóki prokuratura się tym nie zajmie, po to napisali artykuł, bo tego robić nie zamierzają:)
|
|
Coś mi te ogłoszenie ...kitem pachnie :)...ale to tylko moje odczucie :) Kasia..
|
|
to był problem kabla, już rozwiązany :)
|
|
a ja zuważyłem ,że miejscowe panienki uwielbiają czeczenów nie tylko teoretycznie ale i praktycznie. Kiedyś stojąc sobie na ulicy zaobserwowałem taką scenkę wielbienia która wczesniej zakończyła się sie chyba jakimś owocem który stał się problemem w kontaktach dla tych wielbiących się stron. Cyrk nic więcej. Niech zyje wolna miłość ha ha ha ha JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
martuchnam tam winno być: "Ridiculous THAN", nie "(...) THEN". Jak nie znasz języka to staraj się nie "cytować" z pamięci... mario
|
|
zmuś mnie
|
|
skoro są tacy silni, to czemu nie bronią swego kraju ? Jak zwykle musi stać się jakaś tragedia, dopiero może rząd coś z tym zrobi, a nie przepraszam coś popapla w telewizorku o...
|
|
witam. ile kosztują w łomżyńskich sklepach buty emu? cos takiego : http://www.google.pl/imgres?q=modne+buty+na+zime&um=1&hl=pl&sa=X&rlz=1C1CHIK_pl&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=IlBw1zaZY08GUM:&imgrefurl=http://www.moda-zdjecia.org.pl/category/obuwie/&docid=gpXx-RVnkvX1_M&imgurl=http://img153.imageshack.us/img153/3844/68134279.jpg&w=375&h=500&ei=1k95UMidEJGM4gSa34AI&zoom=1&iact=hc&vpx=573&vpy=165&dur=171&hovh=259&hovw=194&tx=97&ty=125&sig=105504430399325527227&page=1&tbnh=158&tbnw=115&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:3,s:0,i:104
|
|
a gdzie na te jabłka?
|
|
przedłużanie zagęszczanie rzęs 1:1 Secret Lashes, 80zł. telefon: 505858149 Polecam,poniewaz korzystałam z usługi:)
|
|
Dobrze ,że to na biednego nie trafiło -;))
|
|
a jesli to jest w miare nowy Mercedes?
|
|
Pomóżcie! Gdzie znajde w sobote lub w niedziele dentyste? Obdzwoniłam chyba wszystkie gabinety wraz ze szpitalem i znikąd pomocy. A problem pojawił sie nagle i do poniedziałku nie dam rady czekać. Kto poradzi i wskaze jakiegoś w Łomży denstyste, który przyjmie prywatnie dzisiej lub jutro, w niedziele. Z góry dziękuje. Milia.
|
|
JUż znalazłam te apteki - każdego dnia dyżuruje inna. Dzisiaj na Długiej 1. Wkleję linka, może sie komuś przyda: http://www.lomza.pl/index.php?k=48
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |