Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słabość opozycji i tej forumowej ... |
Mały, a teraz też wychodzą jej gały jak Cię widzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słabość opozycji i tej forumowej ... |
zastanawiam się czemu wszystkich nazywasz trollami??Sama tutaj spędzasz dużo czasu,i jakoś nikt do Ciebie tak się nie zwraca.
|
|
mi chodzi akurat o tych ktorzy trolluja non stop kazdy temat bez sensu w wiekszosci..a to temat o pomocy a nie dyskusji i glupotach..
|
|
Zwracam się z gorącą prośbą do wszystkich państwa.Jestem samotną matką na utrzymaniu mam jeszcze 5-ro uczących się dzieci.Nie stać mnie a żeby zakupić mebke na korytarz i szafe najlepiej z półkami może być wąska ta szafa a może być też szeroka.Poszukuje też osób o dobrym sercu którzy pomogą mi załatwić opał na zimę puki jeszcze nie podrożał i puki jeszcze nie ma zimy bo ostatnie 2 zimy byłyśmy bez opału a w domu było gorzej zimniej jak na dworze u nas tona węgla kosztuje 1000 zł.Nie stać mnie bo ja jestem bez pracy pobieram tylko na dzieci zasiłki rodzinne w kwocie 430 zł o alimenty toczy się sprawa.Przyjmę różne drzewo tak żebym miała czym palić zimą.Ja szukam już kogoś kto zaoferuje opał nam na zimę.Przyjme również komody,przyjme również kuchenke 4-palnikową z piekarnikiem na gaz.Przyjme również jak ktoś posiada w dobrym stanie dywany.Bardzo prosze o pomoc.Jestem zrozpaczona bo nie ma tej pracy a żyć też nie ma za co bo opłace mieszkanie 280 zł i co zostanie zaledwie 150 zł a gdzie kupno książek do szkół do samej 4 kl.szkoły podstawowej u nas książki kosztują prawie 500zł a do gimnazjum 700 zł a do wyższych szkół to ja nie wspomnę ile książki kosztują bo do tej pory dzieci nie miały podręczników i brakowało też zeszytów,a gdzie zeszyty a to jest tak okropnie drogie.Na cały rok zeszytów ja potrzebuje 50 w kratke i 50 w szeroką linie linie a bloki a reszte przyborów kredki,długopisy.Nie mam za co nawet wyremontować nawet mieszkania.Jest mi na prawde bardzo ciężko wiedząc że dzieci są chore starsza córka ma skomplikowaną wade nerek która czeka na operacje jedna nerka wogule nie pracuje i są na dodatek zrośnięte i przyrośnięte do kręgosłupa a druga i to najmłodsza córka choruje na astme,wade serca ma niedomykalność prawej komory i od leków sterydalnych córka waży 85 kg.Obydwie córki chorują od urodzenia.Na leczenie córek powinnam wydawać co miesiąc około 1500-1800 zł a ja nie wydaje nawet 200 zł bo nie posiadam a jestem już tak zadłużona w aptece.Bardzo prosze o pomoc.Jestem bezradna już żeby była praca to bym nie zwracała się o pomoc ale u nas jest bardzo ciężko nie ma zakładów nawet nie chcą brać a żeby komuś umyć okna czy wyprać dywan.Nie ma mi kto pomóc a z pewnością jest dużo bogatych ludzi którzy zechcą pomóc,Jestem bez żadnych i Broń Panie Boże nałogów ja wole dbać o dobro dzieci a nie o samą siebie ja nie zjem a dla dzieci dam.Dlatego bardzo proszę ludzi dobrego serca o pomoc z góry bardzo dziękujemy za udzieloną pomoc.Pozdrawiam zrozpaczona Anna "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
A może zorganizujmy jakąś manifestację z transparentami, niech cała Polska dowie się jak łamią w Łomży podstawowe prawa Konstytucyjne, do wolności słowa i wypowiedzi. Przecież dotyczy to Nas wszystkich, mających własne zdanie i piszących na tym forum.
|
|
a jakie objawy ma ta pralka
|
|
ja juz zgłosiłem do uwagi tvn narazie jestem na etapie wymiany @. Ale jest zainteresowanie sprawą zgłaszajcie i wy a z tą manifestacją dobry pomysł.
|
|
_mały_ starszy:):) On już drugi wiek ciągnie :) JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
ile latek?/
|
|
popieram i chetnie się przyłacze do protestu. Przeczytałem te posty odnośnie MPEC i n ie bardzo widzę tam jakies podstawy do przedstawienia zarzutów osobom o zainteresowanych nickach. Policja na polecenie prokuratury musi pewne czynności wykonac ale prokuratura to w końcu umorzy. Dziwi mnie bardzo postawa dyrekcji MPEC bo jest to pierwszy taki przypadek w mieście i na dodatek przyznać trzeba ,ze skandaliczny. facmen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie mogłem się powstrzymać od komentarza. Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może istnieje trolling na 4lomza ale forum jest dla forumowiczów a nie dla urzedasów co popijają kawke i szukają pretekstu żeby się wzbogacić prezesiki!!!!!!! Ci co pisza adekwatne komentarze są eliminowani a dlaczego? Bo piszą prawdę. To są tak zwani niewygodni ludzie. Potępiam takie zachowanie ,solidaryzuję się z wami POzwani... facmen
|
|
kochani jest to bardzo ważne. Pozostawmy wszelkie ale i zjednoczmy sie aby zdobuć te 100 000 złotych na potrzeby hospicjum. Pokazmy ,że jestesmy razem ,że stać nas aby razem jako my z Łomży dokonać czegoś wspaniałem . Poniżej przeczytajcie tem tekst niech on Was zmotywuje do tego ,ze jutro i w nastepnych odcinkach będziecię głosowac na Julę. Duch Święty, nasz patron, natchnął Julkę i wszystkich tych wspaniałych młodych ludzi, żeby nam pomogli!”, mówi ze łzami w oczach Teresa Steckiewicz, prezes Łomżyńskiego Towarzystwa Przyjaciół Chorych im. Świętego Ducha, założycielka przed 20 laty jednego z pierwszych w regionie hospicjów dla nieuleczlnie chorych w Łomży. Placówka słynie z tego, że jest miejscem przyjaznym chorym i ich rodzinom. Ale aby sprostać najnowszym przepisom, Towarzystwo musi rozbudować siedzibę hospicjum. „Planowaliśmy ogłosić kolejną zbiórkę społeczną, właśnie na rozbudowę, gdy zadzwoniła Julka. Powiedziała, że wie dużo o naszych potrzebach i chce pomóc. Jeśli wygrają nagrodę, odda ją nam! Ja cały czas zajęta myślami, skąd wziąć na zaczęcie rozbudowy, pomyślałam, że sam Pan Bóg wtrącił się do naszych trosk i pokierował Julką. Złota dziewczyna!”. Kilka dni po telefonie Juli, w hospicjum zjawiła się cała jej drużyna! Towarzyszyła jej ekipa telewizyjna, realizująca program „Bitwa na Głosy” TVP 2. „To bardzo przyjemni, młodzi ludzie. A jacy wrażliwi! Gdy opowiadałyśmy o naszych pacjentach, niektórzy mieli łzy w oczach. Najmłodsza Marlenka zaśpiewała dla jednej z pacjentek”, opowiadają o wyjątkowych gościach pielęgniarki z hospicjum. O tym, która drużyna wygra 100 000 zł na cel charytatywny, zadecydują telewidzowie swoimi sms-ami. Z ośmiu drużyn, odpadły już trzy. Kto odpadnie następny, kto zostanie do końca? „Bitwa” staje się coraz bardziej gorąca. Już w sobotę, 13 października, kolejny odcinek w TVP 2. Drużyna Juli pracuje w Miejskim Domu Kultury nad kolejną piosenką pod okiem znakomitej chórmistrzyni Kasi Rościńskiej. Nie żałujmy na nich sms-ów. Zwłaszcza, że wiemy już, jaki mają cel facmen
|
|
Dziękuję;) Znam te fundacje, działają znakomicie ale to ostateczność. Mam nadzieję, że zagubił się "komuś", kto był w lesie na grzybach i ten "ktoś" go cały czas szuka....Najlepszy jest zawsze powrót do domu;)
|
|
lepiej zbierajcie chrust w pobliskich lasach na zime bo was odetna HEHEHEHE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |