Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Olaboga! Co z tą telewizją! |
Droga bello zapytaj dlaczego facetom nie przeszkadzają całujące się les a przeszkadzają geje, wszak to cały czas homosexualizm !. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Olaboga! Co z tą telewizją! |
a moze cos wiecej na temat tej tajemniczej kelnerki!! moze ktos slownie móglby naszkicowac jej postac... zawsze to jakis punkt odniesienia! a male pytanei z innej beczki ktora kelnerka podoba wam sie najbardzie... ja mam swoj typ to ta "najladniesza" z blond pokreconymi piorami ;)
|
|
Nie wiem czy rura z kwasówki w dolcie silnika wolnossącego pomoże. Fabryczny dolot masz tak skonstruowany by maksymalnie wykorzystał zjawiska falowe i zawirowania powietrza wpadającego do przepustnicy. Trzeba by to obadać i poszukać w sieci jak jest w przypadku danego auta. Poza tym sam, stożek bez konkretnych modyfikacji będzie tylko ładnie wyglądał i doda efektu dźwiękowego. Wymiernych efektów nie uraczysz.
|
|
no wlasnie wszyscy piszą o power-rurze i stożku w nadkolu... - zeniby to jest najlepsze... ale boję się o to, że filtr się szybko zasyfi jakimś błotem albo nawet zassa wodę...
|
|
Nie będziemy... to znaczy będziemy, bo to zawsze lepiej, jak ktoś za mordę te "elyty" trzyma. I reformę rolną można przeprowadzić, i banki znacjonalizować. I zabrać "elytom" ich dorobek, a rozdać chałastrze nierobów i półgłówków. Czy to masz na myśli Jacku16? Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |