Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ? |
a moze pisze pod innym :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ? |
Mam problem z pompą hydroforową w domku.Wymieniłem smoka z wielkim specem a dalej muszę pompę zalewać, żeby zasysała wodę i jest coraz gorzej.Muszę zalewać więcej i nie chce mi się wyłączyć jak już napompuje.Wie ktoś z was co może być za przyczyna? Może zna ktoś wypróbowanego fachowca,bo mi już ręce opadają na gości z ogłoszeń.
|
|
Re: A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ? |
toć to jest śmieszne to co sie wyrabia, żarty żartami ale ja tu widzę normalny jawny zamach na wolność słowa. Tylko dziwne że po takim czasie się zainteresowali hm o co tu chodzi
|
|
wody w studni pod dostatkiem
|
|
może pompa straciła swoją wydajność?
|
|
zalej pompę i poczekaj z godzinkę i obserwuj czy nie ubywa w rurze wody
|
|
a co to ta dławica?
|
|
A ty martucho: Polakazachowująceo się jak patologia wyzywasz od mend? A Czeczena zachowującego się jak patologia nazywasz ciekawym osobnikiem, kultywującym swoją barwną tradycję dźgania ludzi nożami? Czyli co wolno Czeczenowi to nie tobie Polaku. AHA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |