niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ?

a moze pisze pod innym :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ?

Mam problem z pompą hydroforową w domku.Wymieniłem smoka z wielkim specem a dalej muszę pompę zalewać, żeby zasysała wodę i jest coraz gorzej.Muszę zalewać więcej i nie chce mi się wyłączyć jak już napompuje.Wie ktoś z was co może być za przyczyna? Może zna ktoś wypróbowanego fachowca,bo mi już ręce opadają na gości z ogłoszeń.

Re: A od kiedy to podatnicy mają prawo ustalać wysokość podatków od swojej działalności ?

toć to jest śmieszne to co sie wyrabia, żarty żartami ale ja tu widzę normalny jawny zamach na wolność słowa. Tylko dziwne że po takim czasie się zainteresowali hm o co tu chodzi

wody w studni pod dostatkiem

może pompa straciła swoją wydajność?

zalej pompę i poczekaj z godzinkę i obserwuj czy nie ubywa w rurze wody

a co to ta dławica?

A ty martucho:
Polakazachowująceo się jak patologia wyzywasz od mend?
A Czeczena zachowującego się jak patologia nazywasz ciekawym osobnikiem, kultywującym swoją barwną tradycję dźgania ludzi nożami?
Czyli co wolno Czeczenowi to nie tobie Polaku.

AHA.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org