Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amantadyna jest nieuznanym nigdzie lekiem |
Wiecie ja proponuję nagłośnić tę sprawę dalej w Polskę.... niech telewizja się zainteresuje.... inne media... nie wiem jak wam ale mi to bardzo się nie podoba że po takim czasie od zamieszczenia na forum tych wpisów MPEC dopiero teraz zainteresował się tą sprawą... może kolejne podwyżki się szykują??????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amantadyna jest nieuznanym nigdzie lekiem |
A ja w ogóle bym się tym nie przejmował i miał gdzieś tych buraków, którym przeszkadza że się o nich mówi. Wolność słowa, nikt nie ma prawa nam tego odebrać. Nieporadne sku*wysyny, wymieńcie jeszcze mój nick.
|
|
Możesz odebrać kości bo ich niestety nie zdołałem zjeść... http://halat.pl/dog_2000beforeChrist_strachow_silesia.jpg
|
|
Monitor się zgadza więc żeby zdjęcia się zapisywały na D: to musisz trzymać odwrotnie aparat podczas ich robienia tzn. fleszem w stronę oka. Chyba że masz zamiar zgrać na płytę to wtedy klikasz z profilu z samowyzwalaczem.
|
|
Nie jestem hydraulikiem, ale jestem użytkownikiem hydroforu. Moim zdaniem jednak należało by sprawdzić zawór zwrotny. rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli się nie wyłącza to może być uszkodzony włącznik ciśnieniowy, lub po prostu brak wody w studni.
|
|
Może wie ktoś kto może naprawić pralke ?
|
|
pompuje od 2 i dochodzi do 3 i dalej nie zasysa a zawsze do 4 dochodziła i się wyłączała
|
|
no ubywa trochę. Myślisz,że rura w ziemi gdzieś poszła?
|
|
Pannico ze zrytym beretem i rozjechanym dupskiem: Co masz na myśli pisząc, że mam zryty beret? Sprecyzuj. Smiało! Sama znieważasz ludzi bo nie masz argumentów. Potrafisz jedynie pluć jadem i obrażac ludzi. Pokaż w moich wcześniejszych wypowiedziach jakies niemiłe określenie wobec rozmówcy. Dlaczego nie odpowiesz na moje pytania? Wg mnie jesteś tępą lochą. Skoro ty mnie obrażasz to i ja ciebie mogę. Nie potrafisz kulturalnie się wypowiadac to po co tu wchodzisz? Żeby się wyżywac na innych? A może lubisz jak się ciebie z błotem miesza? Taka masochistka? Może i tak skor puszczasz sie z Kozojebcami to może lubisz być traktowana jak świnia.
|
|
wydawało mi że i stary dobry był jak wymieniałem.Może to gdzieś w ziemi poszło,rura pękła czy jaki diabeł bo jakby pompa to by wcale nie pobierała,tak myślę
|
|
Znajac zycie wsrod uzytkownikow forum ktorych chce poznac kierownictwo sa.......pracownicy MPEC
|
|
zalałem i czekam
|
|
żonka mnie z chałupy wygania i weź tu bądź bohaterem w swoim domu
|
|
zielona biedronko może jak zwykle nie umyłaś zębów, ponieważ dla mnie była bardzo miła i jestem bardzo zadowolona, zresztą ile ludzi tyle opinii, zawsze możesz iść do kogoś innego ( na pewno ci się uda znaleźć innego stomatologa i jeszcze może na nfz bo ci się zapewne to marzy) żenada
|
|
Ponawiam pytanie: Kto chciałby żyć w świecie z zasadami pana mohameta? Ja chciałbym żyć w świecie z zasadami buddyzmu. Chciałbym życ w świecie z zasadami konfucjańskimi. Chciałbym żyć w świecie z zasadami katolickimi. Zupełnie nie rozumiem tych dwóch tępych świnek, które pluja jadem na wszystkie inne religie a miłują islam, tylko dlatego, że zostały zerżnięte przez islamistów.
|
|
Ja już wysłałem ten artykuł do kilku stacji TV.... wysyłajcie i Wy im więcej dostaną tym większą ciekawość wzbudzi....
|
|
hahahah:):) A mi to bimba :):) My napisaliśmy otwarcie to jak ich oceniamy i co o nich myślimy :) A wy będziecie beczeć jak barany i płacić ile wam będa kazali :):) Taka jest róznica pomiedzy 7 z forum a resztą pokornych cieląt :) rudy błazen z druhem
|
|
a co sadzisz jak polak ham rasista pobije czeczena??agresja rodzi agresje a ty dalej masz zryty beret Kasia..
|
|
Bo to były czasy Twojej młodości ;)
|
|
Cudowne lata 80 niezapomniane. Utwory Jolka Jolka pamiętasz. Nie płacz Ewka. A wogóle okres stanu wojennego może było i szaro ale zarąbiaście.
|
|
Masakra ...
|
|
Te paczki to dla Marudy,on wie co i jak-:)
|
|
Masakra ...
|
|
co obstawiasz?
|
|
_mały_ :) Czerwony bór niedaleko :) Po drodze na grzybki można fajeczki podrzucić :):)
|
|
Joana :) To może i mały niebieski nie raz Ciebie wyobracał wokól siebie :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Ja też jestem troll i gbur . Kasia..
|
|
Potrzebne są namiary tej pani, żeby jej pomóc.
|
|
maly tu nikt nie mowi o pieniadzach..poza tym lepiej kupic i wyslac potrzebne rzeczy.. rudy błazen z druhem
|
|
tor:):) Bardzo łatwy do rozpracowania i wyśledzenia :):) Jeams:):) Nie wiesz o tym że uzytkowników tora nie obowiazuja procedury prawne jak w naszym przypadku :) Nas zanim dosięgna to jeszcze kilka miesięcy potrwa ale Ciebie durniu juz zapewne namierzają i niebawem usłyszysz puk puk do drzwi:):) Kasia..
|
|
ja tez na rowerek chetnie, ale ja mloda;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |