niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ktoś może mi przybliży temat, co takiego dziś jasnieCham wypisywał na forum, że dostał bana na konto ?

Sorry bardzo, info proszę na maila cichy57@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ktoś może mi przybliży temat, co takiego dziś jasnieCham wypisywał na forum, że dostał bana na konto ?

a wy jeszcze tym czeczenom dajecie zarobić = daje powody aby ich więcej się schodziło tj. kupujecie fajki na bazarze + np. ten ostatni otwarty kebab otwarty przecz czeczeńców czy armeńców na niemcewicza ... dziwie się ludziom niby tak 'ich' nie lubicie ale dajecie im mamone...

Re: Ktoś może mi przybliży temat, co takiego dziś jasnieCham wypisywał na forum, że dostał bana na konto ?

Masakra ...

drzewko :)

A no jestem sławny :):):)

rudy błazen z druhem

no to lipę panowie macie

Autor: edi# (---.elomza.pl)
Data: 12-10-12 17:45

Maruda CBS bylo juz u ciebie ?

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Okno zostawiam na noc otwarte, żeby nie musieli sąsiadów w srodku nocy budzić :):)

Myślisz, że skoro tak mahomet postępował jak jest w tym naukowym filmie to wszyscy wyznawcy islamu tak robią??? A Ty jako katolik zapierdzielasz co niedziela do kościoła, regularnie do spowiedzi i komunii itd. I w ogóle jaki z Ciebie katolik, że siejesz taką nienawiść co????? Śmieszny jesteś :) Ale uwielbiam czytać te Twoje prostackie posty i tematy :) Lepsze niż jakikolwiek kabaret :)

Witam. Szukam transportu na mecz dla 2 osób, ewentualnie zabiorę 2 osoby

niedługo będzie koniec zasmiecania przez marudę forum pewnie po zezowatm szczesciu siedziec teraz pojdziesz ty :) doigrał się hehehehe:) mam nadzieje że już manatki pakujesz i dyski formatujesz hehe

haha świetnie to podsumowałaś :D

_mały_ :):)
Aż mi nogawki ze strachu lataja jak na k...e majtki :):):)

Po co Ci taka akcja? Wystarczy złożyć do administratora wniosek z podpisami większości bloku, o rozliczanie ciepła z węzła dochodzącego do bloku:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org