poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najwięcej zgonów od II wojny światowej. W zeszłym roku zmarło 67 tys. osób więcej niż w roku 2019 – wynika z najnowszej analizy PiSowskiego NIEUDOLNEGO resortu zdrowia.

http://superlomza.pl/Community/5907,Wydarzenie,Polityka_Blues_Reggae__Pod_Ratuszem.html

w Łomży to ciężko i o 50 osób ... ostatnio był koncert TheBL.... i jeszcze było gdzie usiąść ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najwięcej zgonów od II wojny światowej. W zeszłym roku zmarło 67 tys. osób więcej niż w roku 2019 – wynika z najnowszej analizy PiSowskiego NIEUDOLNEGO resortu zdrowia.

w Rogienicach zadzwoń a na pewno się dogaadasz 508 395 140

Re: Najwięcej zgonów od II wojny światowej. W zeszłym roku zmarło 67 tys. osób więcej niż w roku 2019 – wynika z najnowszej analizy PiSowskiego NIEUDOLNEGO resortu zdrowia.

Mija, ten artykuł to jakaś paranoja.
Kolejny spisek globalny? Normalny prawnik nie miesza się w takie sprawy. Poza tym jest mało wiarygodny, bo nie ma w niej danych owego prawnika, który ponoć za tym stoi.
Cytuję "Pamiętajcie, od tego zależy nasze życie, nowelizacja ustawy jest stworzona pod kątem dokonania na naszym narodzie ludobójstwa. Mamy wystarczająco wiele dowodów na to, że szczepionki są skażone i powodują bardzo poważne choroby, mamy przesłanki na to by podejrzewać, że za ich pomocą globaliści będą chcieli nas wysterylizować by wyludnić nasz piękny kraj, by przejąć jego surowce naturalne i to co wypracowaliśmy naszą ciężką pracą. Mamy przesłanki by podejrzewać, że mogą chcieć za pomocą szczepionek dokonać lobotomii – pozbawić nas uczuć wyższych lub instynktu samozachowawczego. Ujawnione nagraniami projekt Fun Vax w Pentagonie jest najlepszym dowodem na ludobójcze plany elit światowych.
(...) W komentarzach proszę Was o uwagi tylko na ten temat. Inne będę usuwał. Na inne tematy macie Wolną Dyskusję poniżej i wcześniejsze artykuły."

Mija, czy uważasz, że zastosowanie przymusowego zaszczepienia osoby zarażonej jest niekonstytucyjne? Chcesz, aby obok twojego dziecka stała osoba chora choćby na tyfus, cholerę czy cokolwiek innego, która nie chce poddać się leczeniu? To tak jakby ktoś chciał zabić twoje dziecko, z tą różnicą że choroby zakaźne działają na otoczenie osoby chorej.

Kto nie chce, niech się nie szczepi. Tyle w temacie.

Za Prymą jest taki sklep z materiałami budowlanymi-"Tęcza?"

oj bedziesz miał problem bo to uczelnia prawie niedostępna dla miejscowych którzy poziomem intelektualnym dorośli tylko do miejscowych uczelni.

Tenis, ja nie jestem facetem. To jedno. NIE z czasownikami piszemy oddzielnie ! To drugie. Znajdź sponsora...na zaoczną podstawówkę. To trzecie.

misia...pisałam do Ciebie na e-mail.Nie doszła wiadomość?

Borys-50

Re: arabski
...
Nie wiem. Na pewno nie ma mowy o jakichś brutalnych metodach, ale on w tym pośpiechu (bo flaszkę miał gdzieś ukrytą) zostawił pod maską mojej corsy klucz dynamometryczny.

Wpm, może komentarze są trochę zbyt ostre - ale generalnie mają rację. Lepiej się nie wypowiadaj, albo najpierw daj komuś do przeczytania to co napisałaś/eś.

Fantic a ja Tobie mówie,że jeszcze o nim uslyszysz :) poza tym jesteś rasistą ? Czy może masz jakieś kompleksy......taki jesteś kozak to trzeba było samemu sie zgłosić i śpiewać :) pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org