Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rządowi specjaliści |
Przybłąkał się piękny bokserek(brązowy z białym krawatem). Wiek około 3-4 lat. Wychudzony i wystraszony. Bardzo łagodny. Ma obrożę przeciwkleszczową. Obecnie znajduje się pod opieką na terenie gminy Zbójna. Może komuś zaginął? A może ktoś go zostawił? Kontakt 604 262 845
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rządowi specjaliści |
Na Allegro jest chłopak z Łomży, który robi koszulki. Ma jakieś propozycje na stronie, ale jak mu podeślesz coś swojego, to zrobi. Użytkownik: nadrukinasztuki. Mogę polecić.
|
|
Witam Wiecie może gdzie mogę dostać korek ścienny w Łomży? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi Z góry dziękuję
|
|
lub ma zjazdy 13-14 X, 27-28 X, 17-18 XI, 01-02 XII, 15-16 XII, 19-20 I, 02-03 II, na UwB na wydziale ekonomii lub prawa?
|
|
samo idioci na tym forum,ale co mam zrobic?jesli tacy tu sa.
|
|
Ja polecam GRAFSIDE na Mazowieckiej. Wszystko ekspresowo i super jakość. Wydrukują Ci co chcesz. Moim zdaniem ceny porównywalne do allegro, a w niektórych przypadkach nawet niższe, bo odchodzi koszt przesyłki. Ja zawsze korzystam z ich usług gdy potrzebuję nietypowego prezentu :) polecam !!!
|
|
Jeams,Zenit--popieram w pełni wasze wypowiedzi i dołączam się do nich:)brawo -;)
|
|
zapisałam się na Wyszyńskiego 26 koło Polo czy tam są dobre dentystki? może ktoś zna dentystkę Rudż?
|
|
ANN-DENT na Łagody, dr Sęk, naprawdę polecam, super podejście i komfort
|
|
A JA SAMA ROBIE SZATKĘ DLA SWOJEGO PSIAKA TO NIE JEST TRUDNE KAŻDY MOŻE SPRUBOWAĆ I WEJDZIE MU W KREW TO ŻADNA UMIEJĘTNOŚĆ JEŚLI MASZ SPOKOJNEGO PSIAKA I BEZ STRESU DLA NIEGO BO DO WŁASCICIELA MA ZAUFANIE WYSTARCZO NOZYCZKI MASZYNKA I GRZEBIONEK I JEST OSZCZĘDNOŚC
|
|
Na skrzyżowaniu alei legionow z piłsudskiego jest też agencja reklamowa lecz nie pamiętam nazwy ale wiem że też robią nadruki.
|
|
Ja też się dołączam do Ciebie oburzonamamo ;)
|
|
Zna się ktoś może z Was na tym, co zrobić żeby wszystko zapisywało się na dysku D a nie na C ? Cały C mam już zapchany...:( nawet jak zdjęcia z aparatu przenoszę na pulpit komputera to zapisują się np : C:\Users\Kama30\Deteskop\Zdjęcie0215 Dodam że mam Vistę.
|
|
miało byś : z dysku ;)
|
|
|
lomzyniak24 jak widzisz jesteś tu chyba jedyny z takimi poglądami wiec powinno dać Ci coś do zastanowienia i to wobec kogo jest nie fer wobec jednej w tym przypadku dwóch właścicieli czy około 100 osób które tam pracowały w ciągu 2 lat i jak byś umiał czytać to byś wyczytał że nikt nikomu nie żałuje anie dobrego biznesu ani pieniędzy ale niech uczciwie je zarabia a nie kosztem zdrowia i psychiki innych wiele osób nie miało wyjścia by pracować a wiele nie wierzyło w to jak tam jest. I to nie zazdrość tylko dążenie po swoje .
|
|
Często tamtędy przechodzę.Tego psa widuję od roku.Zawsze biega sam,kilka razy ktoś go zawołał.Nie wiem czyj jest,ani w jaką ma opiekę.
|
|
Czy ktoś mu pomoże???
|
|
ja bym ci pomogła napisać ten "pozef" ale nie wiem co to jest.. :/
|
|
Jakiego geodetę z Łomży polecacie do wykonania mapki do celów projektowych?
|
|
Ja jadę dzisiaj, mogę kogoś zabrać
|
|
Witam, Proszę podać swój adres mailowy, gdyż forum niniejsze nie jest odpowiednim miejscem na tego typu konwersacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |