Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Likwidacja Funduszu Kościelnego, rekompensatą ma być odpis podatkowy na Kościoły. |
Uwaga na mechaników złodziejaszków i naciągaczy,a są tacy w łomży.Jednego znam osobiscie,ale nie bede rozgłaszac.chamstwo i głupota.Jak chcesz byc złodziejem to wstąp do polityki!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Likwidacja Funduszu Kościelnego, rekompensatą ma być odpis podatkowy na Kościoły. |
i jak znalzles
|
|
Re: Likwidacja Funduszu Kościelnego, rekompensatą ma być odpis podatkowy na Kościoły. |
Wole słuchać firmy niż ty tam jakiegoś scierwa. Nie udzielaj się gówniaro ;)
|
|
Wystarczy poszukac w ogłoszeniach na 4 Lomża.Ofert jest sporo a i ceny nie są aż takie duże.Za dobre,ładne i w pełni wyposażone mieszkanie trzeba dac 1000zł z rachunkami.
|
|
ja to bym icg pogonił do roboty a przedewszystkim ograniczył liczbę zatrudnionej administracji.
|
|
no dobra a jak mu udowodnisz jakby co że dałeś mu zaliczkę? przyciśniesz go do ściany?
|
|
w pg8 i w wecie dziewczyny trenowaly kosza. Nie wiem jak to wyglada teraz i czy nie jest to sklad tylko dla uczniow
|
|
no zobaczymy jak to bedzie , ja dzis na Woj. Polskiego sie wybieram i zobaczę a widze ze coraz gorzej mnie wysypuje....ehhhhh
|
|
tak na wyszńskiego fajna pani
|
|
Pozdrowienia dla ,,oburzonamama''Odezwij się:):)
|
|
Hej, wiecie może czy gdzieś w łomży mozna kupić e-papierosa SENSATION? potrzebuję grzłkę a na legionów sprzedali mi niepasującą.
|
|
na rynku kupisz:):) Tak samo markową jak i w łomzyńskich sklepach :):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Re: Poszukuje osób które pracowały w karczmie pod topolami Autor: martuchnam (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-10-12 20:37 wiesz zeby szefostwo nie pozwalalo na taki syf to pewnie by i go nie bylo..zeby szefostwo normalnie traktowalo pracownikow to nie odchodziliby tak czesto.. pomidorowka ze zgnilych pomidorow...muchy robacznice w serze do nalesnikow..to tylko kilka przykladow co robi szefostwo..a tak ogolnie dosc czesto szef sam przyrzadza potrawy a wiec hmmm to mow chyba samo za siebie..i powiem ci ze akurat za caly syf na kuchni jaki jest powinni zamknac ten lokal juz dawno temu..to nie wina pracownikow a tylko i wylacznie szefostwa Z tymi robacznicami to było tylko na twojej zmianie kiedy byłaś w stringach.
|
|
Tak. Pewnie zgłosił się ten, który strzepywał peta do sałatki.....
|
|
Ale tym łomżyńskim burżujom smakowały nie ?? Całę niedziele ciągnęli sznurkiem :) Bo najtańsze były:):):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Coś mi chodzi po kościach, że jak tylko włączą się w to właściciele tej zacnej restauracji, to rafikkkkk25 albo zdrowo beknie, albo pójdzie pierdziec w pasiaki na dłuższy okres:):)
|
|
borawska na kazanskiej!ma super podejscie do dzieci rudy błazen z druhem
|
|
maruda gwarantuje ci ze to nie glupoty...zebym tam sama kiedys nie pracowala pewnie tez ciezko by bylo w to uwierzyc.. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
JA MA PROŚBĘ DO OSÓB KTÓRE TAM PRACOWAŁY ŻEBY RÓWNIEŻ ZGŁOSIŁY SIĘ DO MNIE I PRZY OBECNOŚCI PRAWNIKA I KOGOŚ Z PIP I NIE BĘDZIE TO NIKT Z ŁOMŻY NA PEWNO TO JUŻ MOGĘ POWIEDZIEĆ JUŻ DZIŚ TO SAMO POWIEDZIAŁY CO NA FORUM WIEM ZE TAKICH OSÓB BYŁO DUŻO DUŻO WIĘCEJ I WIELE OSÓB SIĘ BOI O SWOJĄ OBECNO PRACE I INNE RZECZY, ALE ETAP NA KTÓRYM WSZYSTKO SIĘ JUŻ ROZGRYWA JEST JUŻ BARDZO ROZWINIĘTY JEST JUŻ KILKA OSÓB KTÓRE NA PEWNO SIĘ NIE WYCOFAJĄ ALE I TACY KTÓRZY SIĘ JESZCZE ZASTANAWIAJĄ A W ILOŚCI JEST SIŁA I KAŻDY MOŻE COŚ WNIEŚĆ DO SPRAWY NAWET LUDZIE KTÓRZY WIDZIELI LUB SŁYSZELI COŚ.
|
|
Wolne miejsca 519784247
|
|
adamosxx - może poseł i miał dobre chęci ale lewicowy szmatławieć tk go opluł swoim jadem nienawiści, że jednak poseł zrezygnowałz działań. To, że ich mniej to zasługa tego,że pokończyły im sie te wysokie zasiłki. Za 300 zł nie opłaca im się produkować dzieci.
|
|
Ja mu dalem 2 zl to tez mowil ze malo, argumentujac, ze nawet na plyn sie nie zwroci ;)
|
|
Za drogo macie na tych straganach i dlatego nikt tam nie zagląda.
|
|
Wolę nie dawać namiarów, na razie dopiero zaczynam swoją przygodę z rapem :) na neta wbijam raz na dzień (dziś wyjątek), także pewnie mnie nie złapiesz :) wolę sam wpierw popróbować, a jak chcesz się coś spytać to jak koniecznie chcesz to na gg 44369306, raz na jakiś czas wbiję.
|
|
No właśnie..... Masz zupełną rację Kama30. Szkoda, że nie wszyscy potrafią tak myśleć.....
|
|
teraz salon gier w którym chętnie bywaja czeczeni jest na ulicy Sikorskiego rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
1986 ◊ W związku z przejściem do pracy konsularnej Włodzimierz Michaluk złożył rezygnację z funkcji l sekretarza KW PZPR. Na jego miejsce Komitet Wojewódzki PZPR wybrał rekomendowanego przez Biuro Polityczne i Egzekutywę KW Mieczysława Czerniawskiego. ◊ W Łomży odbyły się II Krajowe Targi Jazzowe. Grand Prix Targów (przyznane po raz pierwszy) zdobył zespól "Old Timers". ◊ W Starej Łomży działa jedyny w województwie wyciąg narciarski. Q Ukazał się pierwszy numer rocznika "Ziemia Łomżyńska". ◊ W odległym o 660 kilometrów od naszego województwa Czarnobylu nastąpił wybuch w elektrowni jądrowej. ◊ Poszukiwania archeologiczne w rejonie Starej Łomży doprowadziły do odkrycia trzech faz wczesnośredniowiecznego osadnictwa słowiańskiego. Pierwsza osada na Górze Królowej Bony powstała pod koniec IX wieku. ◊ Odbył się VII Zjazd Wychowanków i Nauczycieli Szkół Ziemi Łomżyńskiej. ◊ W okolicach Śniadowa ogień pochłonął 50 ha sosnowego młodnika i 350 ha starego lasu. ◊ Powstała Drużyna Weteranów - Harcerzy Ziemi Łomżyńskiej im. Leona Kaliwody. ◊ Na wniosek dzieci z łomżyńskiej Szkoły Podstawowej Nr 10, z którymi przygotował operetkę "Gucio i Złota Gęś" szwajcarski dyrygent - Alex Eckert został pasowany na Kawalera Orderu Uśmiechu. ◊ Dr Józef Michalik, kapłan Diecezji Łomżyńskiej został biskupem Diecezji Gorzowskiej. ◊ Po 12 latach administrowania województwem odszedł na emeryturę Jerzy Zientara. Nowym wojewodą został Marek Strzaliński. ◊ Powstało Muzeum Przyrodnicze w Drozdowie. ◊ W Kolnie odbył się turniej folklorystyczny "Kurpie kontra Podlasie". "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
A ja mam 2 numery - jeden na abonament a drugi na kartę i z tego drugiego nie dochadzą smsy ( te po groszu ) a z tego co mam na abonament dochodzą..ale tu są akurat kilkakrotnie droższe
|
|
Tanie mięso to psy jedzą...
|
|
u mnie wszystko gra
|
|
nie pierd...e na innych jesli polak za granica to taka sama menda jak czeczen u nas..polacy za granica robia doslownie to samo.. http://www.tv2fyn.dk/article/328147:Organiseret-posetyveri http://aarhus.lokalavisen.dk/polak-og-rumaener-knaldet-for-skrot-/20111229/artikler/712299910/1453 http://www.tv2fyn.dk/article/358350:Smart-polsk-fidus?rss a to tylko naprawde nawet nie 1/100 tego co robia polacy za granica.. w kazdej nacji w kazdym kraju trafiaja sie niedojebki..po co to zaraz jechac i wszystkich wkladac do jednego worka facmen
|
|
nie dajcie się, pozdrawiam
|
|
ależ oczywiście że słucham rapu, praktycznie od początku gimnazjum, a w tym roku kończę technikum i z pewnością ta muzyka zawsze będzie mi towarzyszyła. W mojej wypowiedzi chodziło o to, że takie "firmy jp" nie powinny wogóle istnieć, nie powinno się tego nazywać rapem, ponieważ są utożsamiane z tą muzyką i ludzie myślą że rap polega na przeklinaniu, nawijaniu o dresach i jaraniu, zero jakiegokolwiek przesłania. do calvas1990 nie unoś się, bo chciałam Ci tylko wskazać że to forum to raczej nie miejsce na szukanie takich kontaktów, tutaj sporo osób nie ma o tym pojęcia albo pisze aby pisać
|
|
ale zal pupe ściska że komuś wyszło w biznesie to znalazło się stado nieudaczników i chce gościa pogrązyć dla warszawskich interesów twu nielojalne sprzedawczyki wstyd.zawsze tam zajezdżam i będę bo to klimatyczny lokal .nie dajcie się manewrowac facmen
|
|
Kto chciałby życ w świecie, gdzie wszyscy postępowaliby według reguł tego pana: http://www.youtube.com/watch?v=nVArfffQ9UM ???????????????????????????????/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |