Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczne ocieplenie Klimatu to fakt... |
O kim by nie pisał i do kogo by nie nawiązywał "w taki sposób jak to robi" to i tak mnie to będzie wkurzać i tak. Czy to będzie o czeczenach czy o rosjanach czy niemcach, "murzynach", wietnamczykach to i tak NIENAWIDZĘ jakichkolwiek przejawów takiej dyskryminacji i "nawoływania" do nie wiem czego...... Szkoda, że ktoś tego nie rozumie i wymyśla takie śmieszne rzeczy typu "że ktoś poleciał na wysoki zasiłek, czarną beemkę i obrzezanego ch..." Żałosne.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczne ocieplenie Klimatu to fakt... |
Nie można - jak zwykle z resztą - wrzucac wszystkich do jednego worka... Np mojego siostrzeńca który chodzi do IV kl. podstawówki najlepszym kolegą jest właśnie Czeczen ;) Ciągle o nim opowiada,jaki on fajny, uprzejmy, wszystkim się dzieli..widocznie tak go w domu wychowano :) A ze trafia się łobuzeria, to tak jak wszedzie, niezależnie od narodowości...
|
|
wobec tego chciałbym się wszystkich lewaków i politycznie poprawnych oraz Pana Kamińskiego zapytać jak mam napisać ,że czuję się zagrożony tego typu zachowaniami tak aby nie naszczuto na mnie służb , prokuratora oraz nie podano w gazetach jako nacjonaliste lub faszyste. Przy okazji się pytam kto w tym kraju ma się przystosować i kto tu jest gościem a kto gospodarzem w tym przypadku?
|
|
Na ul.RZĄDOWEJ
|
|
ja nie wiem czemu ich tak ciągnie do hazardu widac musza sie na nim znać urbi et orbi !
|
|
Ojcze wielebny bym coś napisał ale nie będę zniżał się do twojego poziomu ha! ha!
|
|
ponawiam temat i dodam ze jest adwokat który tą sprawę poprowadzi
|
|
Na jutro owszem...)))podaj namiar na mój email albo zadzwoń 507830796
|
|
Na rządowej jest najsympatyczniejsza pani konsultant.
|
|
Pamiętaj ,że kij ma dwa końce.
|
|
Żeby dać laczka to trzeba mieć witke zamiast gałązki szczylu :):)
|
|
na rzadowej polecam super obsluga
|
|
super obsługa na rządowej? :P polemizowałabym. U mnie możesz hehe
|
|
w okolicach Porucznika Łagody 11 od trzech dni błąka się piesek typu sarenka na dość długich nóżkach... uprzejmie proszę właściciela o zajęcie się zwierzakiem, bo pewnie głodny i marznie... tel. kontaktowy 600 700 302
|
|
chyba tak, ale może w taki właśnie sposób chodzą pieski-sarenki, nie wiem...
|
|
a teraz skrzypek! wyobraź sobie, że Kaśka, która sie tu tak wypowiada to kumpela z Twojej byłej klasy, z gimnazjum!
|
|
Podobnie jak inni widziałem 2 dni temu - chyba z czerwoną obroza - okolice nowego cmentarza tak ok 19.00. rudy błazen z druhem
|
|
Ja mam pręta. Ty może i witke prostaku
|
|
Czy ktoś może ma z Was problem z dodzwonieniem się do kogoś? Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w tym problem ze niestety ja dalej nie moge sie dodzwonic.. ;(
|
|
Ludzi można podzielic np według tego którą reką piszą. Mamy 90% raworęcznych i 10% leworęcznych.Nie ma żadnej korelacji (związku) pomiedzy tym którą ręką się pisze a tym ile przestępstw się popełnia. Dlatego wśród sprawców przestępstw nadal jest 90% praworęcznych i 10% lewo. Wśród ofiar też jest 90% praworęcznych i 10% leworęcznych. Nie można powiedzieć, że praworęczni są bardziej agresywni od leworęcznych, bo 90% przestępstw to sprawka praworęcznych. WIesz dlaczego? Bo w całym społeczeństwie praworęczni stanowią 90%. Jest ich więcej,więc i wśród przestępców jest więcej praworęcznych. Czy nie ma równiez korelacji pomiędzy przestępczością a narodowością? Kiedyś Wybiórcza się chwaliła, że w Łomży Czeczeni popełnili "tylko" kilkanaście przestępstw,a Polacy popełnili więcej przestępstw od Czeczenów. Wybiurcza wydedukowała, że to oznacza, że Czeczeni są łagodni (tylko kilkanaście przestępstw) a Polacy agresywni(bo popełnili więcej przestępstw niż Czeczeni). Wybiórcza nie wzięła jednak pod uwagę, że Czeczenów jest o wiele mniej niż Polaków.I to o wiele wiele wiele mniej. W tamtym czasie w łomży było ok 1000 Czeczenów. Oczywiście ogromna większość t tego 1000 to kobiety i dzieci, które przestępstw z natury nie popełniają. Każdy chyba widział taki obrazek - Czeczen z papieroskiem i komórka w rękach , zanim żonka (czasem dwie żonki) obładowana zakupami, niemowlakami a dalej z tyłu od 5 - do 10 dzieci. Zatem w Łomży było tylko kilkudziesięciu mężczyzn Czeczenów. I te kilkadziesiąt osób popełniło aż kilkanaście przestępstw. To bardzo dużo. Pewnie na naszej klasie masz ze 200-300 znajomych. Z tego połowa to kobiety, trochę dzieci. Zostaje kilkidziesięciu mężczyzn. Czy ci twoim znajomi z naszej klasy popełnili przez roki KILKANAŚCIE przestępstw? O ile masz znajomych Polaków a nie Czeczenów to z całą pewnością nie!!! Kilkudziesięciu Polaków, których znasz popełniło może 1 przestępstwo, może 2, a najperawdopodobniej wcale. Tymczasem kilkudziesięciu Czeczenów w Łomży (jak sama wybiórcza napisała) popełniło KILKANAŚCIE PRZESTĘPSTW. To bardzo dużo. O wiele więcej niż Polacy. Tyle, że Polaków jest w Łomży więcej i mimo to, że Czeczeni popełniają kilkanaście razy więcej przestępstw niż biali to i tak więcej przestępstw popełnili Polacy. Gdyby Czeczeni byli tak samo skłonni do agresji jakPolacy to - skoro stanowią w Łomży (zgaduję) jakieś 0,001% to wśród przestępców też stanowiliby 0,001 % , tak samo wśród ofiar stanowiliby 0,001%. Tak nie jest. Czeczeni w ogromnej większości przypadków są sprawcami!!! Tu masz przykład kilkudziesięciu przestępstw. http://vimeo.com/27142832 Podaj przykład kilkudziesięciu zdarzeń gdy to Czeczen był ofiarą a Polacy sprawcami pobicia, skopania . Znajdziesz może jedno zdarzenie. A ja ci podałem kilkadziesiąt przypadków muzułmańskiej agresji. Weź pod uwagę, że kazdy przypadek, gdy to Polak jest sprawcą jest bardzo nagłaśniany. O czeczeńskich przestępstwach się nie mówi. Jak Czeczen podpalił mieszkanie socjalne innego Czeczena - były to porachunki gangsterskie to w TV nawet o tym mówili , tyle, że opowiadali, że to polscy rasiści podpalili bidulka czeczena. Potem okazało się że jeden nie oddał drugiemu kasy za przemyt ludzi i ten się zemścił. O tym juz w TV nie mówili. Jak Murzynka rozwaliła szczękę Polakowi to mówili, że to Polak zaatakował bidulke. ******************************************************************************** Kama30: Założę się, że ten Czeczen to jedyny Czeczen w klasie. Gdy są sami są naprawdę słodcy - milutcy, spokojni, tolerancyjni. Problem zaczyna się gdy jest ich kilku. Wówczas to ty musisz się dostosować. Pracowałem za granicą z muzułmanami to wiem cos o tym. Jak są pojedynczą to się nawetnie modla. Jak jest ich 5 to modlitwy są równo co do sekundy. Z resztą - bardzo nalezy pochwalić tego jedynaka, tyle,że nie można oceniac wszystkich na przykładzie jednego wyjątku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |