niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na jakiej zasadzie komercyjną działalność może prowadzić prywatne medyczne spa, a nie mogą prowadzić uzdrowiska i sanatoria ?

Norbert strzyże fajnie , ale psy po strzyżeniu są bardzo zestresowane , podejścia nie ma ... Na woj. polskiego obok salonu fiata strzyżą w miarę ok i przede wszystkim podejście mają przyjazne do psiaków :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na jakiej zasadzie komercyjną działalność może prowadzić prywatne medyczne spa, a nie mogą prowadzić uzdrowiska i sanatoria ?

Niko zaginął a raczej został wyprowadzony przez 4 letniego beagla 5miesięcy temu proszę o pomoc w odnalezieniu pieska lub jakąś informacje o nim,za pomoc nagroda

Re: Na jakiej zasadzie komercyjną działalność może prowadzić prywatne medyczne spa, a nie mogą prowadzić uzdrowiska i sanatoria ?

dowiedz się w schronisku i jeśli to twoja to przyłóż się do lepszej opieki

Rozumiem żal po psie.Ale dlaczego Twój pies "Niko zaginął a raczej został wyprowadzony przez 4 letniego beagla 5miesięcy" .Nie można dopuszczać do takich sytuacji.Z tego co zrozumiałam beagel nadal wychodzi sam bez opieki.

w jakiej siedzibie itp

na kazańskiej w tym ciągu sklepów

Hej Co do "browarków" to zgadza się, nawet gdyby ktoś Cię na to namawiał to efekt będzie odwronty od oczekiwanego, gdyż alkohol tylko pogłebia i bardziej uwidacznia stan, w którym aktualnie jesteśmy.

A co do działania (a nie biernego wyczekiwania na gwiazdkę z nieba, bo takie rzeczy tylko w filmach) to Tobie arlin (Marysiu) poleciłbym na sam początek zwykłe wyjścia z domu, czy to dowolny spacer czy do sklepu etc. ale przy tym staraj się wykonywać takie ćwiczenie, postaraj się po prostu mówić zwykłe "Dzień dobry :)" do obcych ludzi, najlepiej gdy będziesz to mówić z lekkim uśmiechem i po prostu szczerą życzliwością, 8/10 osób odpowie Ci również szczerym i miłym uśmiechem i zobaczysz sama wtedy, jakie to fantastycznie będzie uczucie.

Taka moja pierwsza rada z doświadczenia, wiem bardzo dobrze czym jest te fatalne uczucie speszenia i porażki, że można było uchwycić dogodny moment, lecz lęk totalnie spraraliżował jakiekolwiek działanie. Kiedyś też taki byłem, ale wyszedłem z tego pracą nad sobą i mądrymi radami. Dzisiaj gdy wspominam to znajomym czy sobie to się sam z siebie śmieje :]
Ps: Jeżeli chciałabyś popisać o tym więcej to zapraszam, odezwij się do mnie w pw.

Właśnie przed chwilą widziałam koło LIDLa. Biegła w stronę dworca PKS.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org