Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaczyna się... |
550zł(już z dowozem)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaczyna się... |
Ciebie się jeszcze nie czepłem :) Ale nie jest powiedziane że nie czepne :) rudy błazen z druhem
|
|
"Media milczą" ale zajebiście, że Ty jesteś........:))))) Jak zwykle świetnie poinformowany i w ogóle zaje***** :)
|
|
a z pół tony dałoby radę?
|
|
Zawsze na allegro możesz sobie zamówić . Zawsze coś taniej może też znajdziesz
|
|
Spoko, ja idę. Teraz rzadko można posłuchać zespołu na żywo. A fajnie grają. Nie ma to jak kameralne kluby, powinno ich byc więcej i więcej grających kapel w Łomży.
|
|
pauliska993, zachowujesz się jak masa ludzi. Myślisz że każdy kto słucha rapu to debilny dres wrzeszczący JP i okradający staruszki? Czy ty naprawdę jesteś ślepa? W Polsce kinowe rekordy bije film "Jestem Bogiem", o Paktofonice. Nie jest fanem PFK, lubię tylko parę ich piosenek, ale fakt faktem - dzisiaj każdy chyba słyszał o tym zespole, i wie że ten zespół nie należał do dzieci JP. I wy wszyscy! Myślicie, że jak ktoś chce nagrywać, to jest fanem Firmy? Naprawdę, dla mnie takie myślenie jest płytsze od kałuży. Ja sam nagrywam, co prawda tylko na mikrofonie z biedronki i na szybkiego, ale myślę że jak się postaram to wyskrobię coś lepszego. http://speedy.sh/hXJP6/Skrzypo-Apel.wmv http://speedy.sh/4qXf7/Skrzypo-Zycie.wmv http://speedy.sh/w8emf/Skrzypo-Ucz-sie..wmv Dopiero początek, ale zawsze coś. I wisi mi to, czy tacy ludzie jak pauliska będą uważali że jestem niedorozwojem uganiającym się za policją. Nagrywam dla siebie, wiem że daleko nie zajdę bo ten rynek jest bardzo zapchany, ale chociaż nie siedzę w domu i nie hejtuję żadnego gatunku muzyki. Kaśka, dzięki że wstawiłaś się w obronie polskiego rapu :) facmen
|
|
Coś mi się zdaje, że ktoś poleciał na wysoki zasiłek, czarną beemkę i obrzezanego ch...
|
|
Jak już się reklamujesz z taką ofertą to przynajmniej pisz po polsku. Jakim głupcem trzeba być, by obecnej matury nie zdać?
|
|
Jak w temacie, zaginęła młoda suczka bardzo podobna do Haskiego, chociaż nie jest rasowa. Uciekła w okolicach nowego cmentarza, byłabym wdzięczna za wszelkie informacje
|
|
Potwierdzone tylko najdrozszy abonament :(
|
|
elina może ty zerkniesz czy w schronisku nie ma mojego Nika
|
|
Heeeej, a o ktorej z Olsztyna wyjeżdzasz?
|
|
Dziękuję :) Zależy mi na tym,żeby psu nie podawać żadnych uspokajaczy.
|
|
Szukam informacji o Turkach, głównie piekarzach, którzy mieszkali w Łomży. Czy zachowały się może ich nagrobki? Szczególnie interesuje mnie sprawa piekarza, który nazywał się Mustafa Aydinoglu lub Mustafa Aydin Oglu (pisownia uproszczona). Andrzej z Lublina PS Informacje proszę kierować pod adres: andrzej.kapron@op.pl
|
|
wow a co powiesz o polakach ktorzy kradna zabijaja i gwalca gdziekolwiek sie pojawia..robisz wielkie halo o czeczenow ktorzy pobija polaka ale jak o polakach pisza na swiecie to cisza... Kasia..
|
|
Dziękuję, ale powiedziałam szczerze po prostu co myślę, nie obrażając przy tym innych. Calvas - i dobrze! :D
|
|
ale tam 50 osób i tłok będą mieli instrumenty czy z dyskietki bo lepiej gdyby zagrali na zjeździe sam im bym scenę postawił
|
|
◊ XXX lat świętowały Zambrowskie Zakłady Przemysłu Bawełnianego. 1985 ◊ Wicewojewodą łomżyńskim został Edward Dąbrowski. ◊ Rosną konta oszczędnościowe w PKO. Na koniec roku 1984 mieszkańcy woj. łomżyńskiego zgromadzili 2,1 mld. złotych. ◊ Najdroższy zakup w ubiegłym roku w łomżyńskim sklepie "Jubilera" to złota bransoletka za ponad 380 tyś. złotych. ("Kontakty" kosztują złotych 10). ◊ "Kontakty" relacjonują przebieg toruńskiego procesu zabójców księdza Jerzego Popiełuszki. ◊ Przy ul. Wierzbowej w Warszawie, w sąsiedztwie Teatru Wielkiego, staraniem Oddziału Warszawskiego Towarzystwa Przyjaciół Ziemi Łomżyńskiej, otwarto kawiarnię "Łomżynianka". ◊ Egzekutywa KW PZPR, oceniając tygodnik "Kontakty" uznała, że fotoreportaż z pobytu w Łomży uzdrowiciela Harrisa "został zaprezentowany bez dystansu, jaki przystoi nie tylko partyjnemu ale laickiemu pismu wobec takich wydarzeń". ◊ W Łomżyńskiem ponownie przebywa Główna Inspekcja Terenowa gen. Edwarda Drzazgi. Celem rekontroli jest porównanie stanu obecnego ze stwierdzonym wcześniej. Zakończyła się wynikiem pozytywnym. ◊ Ponad 6 tyś. osób wzięło udział w manifestacji antywojennej we wsi Krasowo Częstki, spalonej wraz z mieszkańcami w nocy z 16 na 17 lipca 1943 roku przez hitlerowców. ◊ Na eliminacyjny mecz piłki nożnej Mistrzostw Europy juniorów (do lat 18) przybyło na stadion w Łomży ponad 7 tyś. widzów. Rozgrywki zakończyły się wynikiem bezbramkowym. ◊ Powstało Wojewódzkie Porozumienie Związków Zawodowych. Przewodniczącą została Wanda Marcinkowska z Zambrowa. ◊ Mieczysław Gierłowski wybrany został przewodniczącym Wojewódzkiego Komitetu Stronnictwa Demokratycznego w Łomży. ◊ Województwo łomżyńskie liczy 338,8 tyś. mieszkańców, z tego w miastach zamieszkuje 123,3 tyś.; w Łomży - 50 tysięcy. ◊ Posłami do Sejmu IX kadencji z łomżyńskiego zostali: Anatoliusz Miszak, Kazimierz Secomski i Irena Szadurska. ◊ Jubileusz 60-lecia obchodziła Diecezja Łomżyńska. ◊ W Łomży i innych miejscowościach województwa przebywał Przewodniczący Rady Krajowej PRON, Jan Dobraczyński. ◊ Pod Górą Królowej Bony w Starej Łomży odbył się I Narciarski Bieg Nadnarwianski.
|
|
Witam, Osobiście polecam strzyżenie w lecznicy Oaza na Wojska Polskiego, a co do Pana strzygącego pieski przy Lux Społem to szczerze odradzam, gdyż ten Pan obcinał pazurki aż do krwi, cały zabieg strzyżenia trwał bardzo, ale to bardzo długą. Nie był skupiony na ścinaniu, ciągle wychodził do swych klientów, tak się nie da... Po prostu, może i taniej, ale czy profesjonalnie? Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, najlepiej sprawdzić samemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |