Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Kamila Gasiuk Pichowicz przeprasza ha ha ha |
jest wiele takich miejsc gdzie traktują Cię z szacunkiem jak człowieka a przynajmniej wiesz ze nie jesz świństwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Kamila Gasiuk Pichowicz przeprasza ha ha ha |
Jak się robi antyreklamę, wypadało by uważać, jakie przykłady się podaje. Zacny pracownik z petem w zębach robi sałatkę.... no chyba po to, aby klient zauważył popiołek, wydarł twarz na właściciela i więcej tam nie zaszedł. A gdyby właściciel stał za plecami robiącego sałatkę, byłby zapewne pozwany za mobbing i zastraszanie w pracy.
|
|
wpm...wcześniej po pijaku to byś ząbki sobie wybił gdybyś szedł. Teraz będziesz mógł chodzić z zamkniętymi oczyma i nic ci się nie stanie , a drogę robią jak autostradę dla takich marudów jak.. hm!więc trzeba się cieszyć!!
|
|
ceneo.pl
|
|
Całe nic :) Udostepnij 100Gb to wpuści cię bez problemu :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A to ty nie masz mikrofonu żeby podać sam do siebie?? Mogę ci użyczyć jednego :):)
|
|
Wydaje mi się, że tylko najdroższy abonament może korzystać z DC++ facmen
|
|
Tewnie będzie w tej sprawie konferencja prasowa,bo to się nadaje do prasy-;))
|
|
Majkowska z tymi mikrofonami to się nie zgodzę, widziałam kilka razy, że mieli :) tylko pytanie czy podłączone.
|
|
właśnie w tej chwili był widziany przy ul. Nowogrodzkiej 1 (11.10.2012 godz. 11.30) - powodzenia
|
|
ludzie ogarnijcie się trochę! temat jest poważny, a nie śmieszny. Nie wierzysz, idź, popracuj, zobacz jaka tam rozkosz
|
|
masakra
|
|
do nas przybłąkała się suczka na sikorskiego gdzieś tak 1,5roku szorstkowłosa beżowa taka biszkoptowo- szara
|
|
śliczna jest załatwia się w domku?pewnie tak jeszcze co? pogadam z mężem bo swego Nika już pewnie nie znajdę choć nadal czekam
|
|
Reasumując, jako były pracownik ZACHOWANIE/ KULTURA OSOBISTA SZEFOSTWA -Pani-poniżej wszelkich granic - Pan- za moich czasów był ok OBIADY te z przed kilku lat, pyszne, duże porcje, pięknie nakryte stoły dziś / niedawna impreza/ zupka pyszna, drugie, dla mnie nie bardzo, ale inni mówili że dobre, stoły tak sobie nakryte, dupy nie urywa- tu możemy przyczepić się do kryzysu, bo te świeczki, pierdułeczki kosztują . Z drugiej strony, skoro prowadzi się taki biznes, powinno to być wliczone w koszta. Kasia..
|
|
Elina, mogę Ci polecić sklep Animalsland przy "Blaszaku". Norbert strzyże dokładnie i bez stresu dla psa. Tylko czworonoga wcześniej wykąp i porządnie wyczesz ;)
|
|
Sprzedają w Kauflandzie Kasia..
|
|
Dziewczyno ty wiesz co ty piszesz?? Pracę zaczynałam o 9 i do rana i znowu od 9 ?? :):):) Zastanów się nad tym bo sama nie rozumiesz co to jest prawdzina praca przez tyle godzin :):) ale pierdoły wypisujecie że aż na rzygi podbija :)
|
|
Co to jest pozef? Kasia..
|
|
Przepraszam za post pod postem, ale zapomniałam zapytać jaki jest butik na Mazowieckiej? Jakoś nie mogę skojarzyć. Wiem, że był tam jakiś szmateks, pizzeria, dentysta, kantor, okna IST, jakiś sklep, który kiedyś dawno temu był chyba crossem a teraz nie wiem czym jest, perfumeria.. ale butik? Podpowiedzcie :) facmen
|
|
WYSTRACZY NAWET ŻE PODEŚLESZ MI NA ADRES NA PIŚMIE ZASTRZEŻENIA CO DO PRACY CZY TEZ INNE NIEPRAWIDŁOWOŚCI JAKIE MIAŁY MIEJSCE NO I DOBRZE BY BYŁO BYM MIAŁ DANE DO WGLĄDU W KOŃCOWEJ FAZIE PO ZA TYM WSZYSTKO IDZIE DOGADAĆ SIĘ ODNOŚNIE TEJ SPRAWYA STRONAMI PRAWNYMI BĘDZIE ZAJMOWAĆ SIĘ ADWOKAT.
|
|
ok..zadzwonie do ciebie Kasia..
|
|
Czy myślisz, że z powodu braku wjazdu od Zawadzkiej pizzerie mają mniejszy obrót? Albo perfumeria? Mają już wyrobioną opinię w mieście i jeśli ktoś dany lokal lubi, to do niego dotrze, choćby miał przez płotki skakać. Jak u Ciebie spadły obroty, to może po prostu jakość towaru marna i obsługa fatalna? I jeszcze tak na marginesie. Pisze się Handel nie CHandel i głÓwna, nie głuwna... no i nie zależy, a nie niezależy...
|
|
Ale ty jesteś denny i chojowy Kasia..
|
|
A ten tylko o jednym!!! Wpm powtarzam drugi raz OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU...
|
|
jadę w piątek 12.10.2012 do Olsztyna, mam wolne miejsca tel. 667569320 Kasia..
|
|
Tak jak ty muzycznie utalentowany ziom :) facmen
|
|
bandycyzm na tym forum się panoszy :):):) Kasia..
|
|
Gdyby to Polacy pobili Czeczena byłaby niezła afera. Zaraz fundacja im simona mola wystąpiłaby z oświadczeniem, że ofiara pobicia obawia się o swoje życie i dlatego nie złożyła zawiadomienia o przestępstwie. Dla Wyborczej rozpocząłby się festiwal plucia jadem. Niestety - jak to zwykle bywa - Polak wystąpił jako ofiara, dlatego cichutko, malutki artykulik w internecie. Kropka. Chociaz i tak wyrazy uznania za napisanie prawdy - nie napisali "obywatele Rosji" "ludzie o ciemnych włosach". Napisali jasno i wprost. To zasługuje na uznanie. http://euro2012.gazeta.pl/eurowarszawa/1,115133,11915411,Incydent_pod_stadionem__Polak_pobity_przez_Czeczenow.html
|
|
Ostatnio strzygłam swojego na Polowej u weterynarza.Z pazurkami zapłaciłam 60 zł.A piesek wygląda zarąbiście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |