Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo dotyczy tylko Polaków. PiSdzielców prawo nie dotyczy Krystyna Pawłowicz nie opuściła hotelu, a ochroniarze zabezpieczają jej \"wygodę i święty spokój\" |
nara _mały_ :) Ja tez zmykam na pyszny i zdrowy obiadek w wiadome miejsce:):) Do wieczora :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo dotyczy tylko Polaków. PiSdzielców prawo nie dotyczy Krystyna Pawłowicz nie opuściła hotelu, a ochroniarze zabezpieczają jej \\\"wygodę i święty spokój\\\" |
Gdzie można w Łomży ostrzyc psa.Mam mieszańca sznaucera.Chciałabym,żeby był ostrzyżony tak jak sznaucer.
|
|
Re: Prawo dotyczy tylko Polaków. PiSdzielców prawo nie dotyczy Krystyna Pawłowicz nie opuściła hotelu, a ochroniarze zabezpieczają jej \\\"wygodę i święty spokój\\\" |
Ja swojego znalazłam na szczęście:) dzięki!
|
|
Poszukuję osoby która pomoże przy stworzeniu wniosku o dotację Unijną (projekt 8.2). Proszę o polecenie osoby ewentualnie firmy może być woj. Podlaskie. Z góry dziękuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |