Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
myszka-agresorka czyli POsłanka PełO gasiuk-pihowicz w wyniku wyroku sądu II instancji przeprasza Ministra w rządzie PiS Pana Dawida Jackiewicza za podłe oskarżenia! |
witam ! mam pytanie gdzie można kupic w łomży full-capy i czy tanio jest ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: myszka-agresorka czyli POsłanka PełO gasiuk-pihowicz w wyniku wyroku sądu II instancji przeprasza Ministra w rządzie PiS Pana Dawida Jackiewicza za podłe oskarżenia! |
Witam, czy ktos z was zna, lub ma jakis namiar na dentyste dzieciecego. Takiego, ktory ma dobre podejscie do dziecka, bedzie to pierwsza wizyta malucha i nie chce zeby od razu przestraszylo sie dentystow :)
|
|
Re: myszka-agresorka czyli POsłanka PełO gasiuk-pihowicz w wyniku wyroku sądu II instancji przeprasza Ministra w rządzie PiS Pana Dawida Jackiewicza za podłe oskarżenia! |
Zgodze się z wieloma osobami że to cfaniaczek udający grzecznego chłopczyka.Nie mam nic przeciwko,że zarabia w ten sposób.Odemnie też zarobił kilka razy pare groszy,ale więcej już nie dam mu zarobić.Byłam swiadkiem wiele razy jak zachowywał się jak cham wobec ludzi którzy nie chcieli dac mu kasy za umycie szyb.to złodziejaszek udający głupa.Może znalezc sobie normalną prace i nie musi prosic żeby dali mu niby na bułke.Torby aż urywają się od browarów.
|
|
''Znalazł się humanista Znasz mnie ? Może jestem mgr filologii :p? Z resztą od kiedy to my na ''Ty'' gówiniaro! Do książek ale chwila...jesteś kobietą więc do garów !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Właśnie zaginęła mi młoda suczka Haski, gdzie ją widziałeś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |