niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy obecnej zimy, wam również duszno na spacerach, z powodu globalnego ocieplenia?

jedzenie swoją drogą , traktowanie ludzi swoją drogą , jedno jest pewne coraz więcej osób mówi o tym, i coraz więcej osób jest chętnych poruszyć to na mocy prawa, które jest egzekwowane w tym kraju, może i są ograniczenia, strach, ale pomyślmy o tych co mogą tam pracować i po raz kolejny mówię, czasem sytuacja zmusza by pracować w takich miejscach, ale też powinniśmy robić wszystko by takich sytuacji było jak najmniej, znam ludzi którzy traktują pracowników jak rodzinę nawet bardziej, ale są tacy ludzie też którzy traktują jak pracownika, ale i tacy co traktują zwierze lepiej jak człowieka, i na prawdę ludzie którzy tam już nie pracują zaczynają się uśmiechać i normalnie funkcjonować,dziękować Bogu ,i myślę że się nie mylę. A ja robię to ze względu na innych nie na siebie nigdy tam nie pracowałem i nie zamierzam i wiem że ja będę mieć problemy przez jakiś czas itp dzięki tym ludziom, bo już otrzymuje po gruszki itp a nie wy ,ale wiem że ludzie powinni dążyć do swoich praw i teraz jest ten moment . Ja dążę do przepraszam dla was i dla osoby od której się wszystko zaczeło i wiem, że nie będzie łatwo ale czy to ja czy ktoś inny zacznie, kiedyś trzeba z tym skończyć . I apeluje do pracodawców tych osób by nie wyciągali przeciwko nim żadnych konsekwęcji gdyż to ja jestem założycielem tematu i jeśli ma ktoś być winny to tylko ja nikt więcej i prawie każdy pracownik który jest zadowolony z pracodawcy potrafi się w jakiś sposób odwdzięczyć i pieniądze to nie wszystko,dbajmy o ludzi a ludzie będą dbać o nas.Takie moje zdanie są wyjątki a wyjątek potwierdza rególe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy obecnej zimy, wam również duszno na spacerach, z powodu globalnego ocieplenia?

Coś mi się obiło o uszy, że to nie ściąganie a udostępnianie pirackich plików jest karalne, a programy p2p właśnie na tym polegają, że w celu ściągnięcia czegoś, coś trzeba udostępnić. Z tym, że nikt nie musi udostępniać pirackich programów, filmów czy muzyki. Można udostępnić darmowe programy, zdjęcia, czy chociażby linuxa, który jest darmowy. Gdyby to było całkiem nielegalne, to IST by HUB'a nie udostępniło.

Re: Czy obecnej zimy, wam również duszno na spacerach, z powodu globalnego ocieplenia?

Treść jest ukryta

po ostatnim poście bez pół litra nie zrozumiem rafika25

Treść jest ukryta

haha, ja też wiem, ale chciałabym rozwinąć swoją pasję, albo wyjść z kimś poćwiczyć ;)

Autor: no.name (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-10-12 23:26

''Znalazł się humanista

Znasz mnie ? Może jestem mgr filologii :p? Z
resztą od kiedy to my na ''Ty'' gówiniaro! Do książek ale chwila...jesteś kobietą więc do garów !

to wg ciebie miejsce kobiety jest w kuchni? jestes zalosny jesli naprawde tak myslisz..
poza tym czasy "panowania sie" juz dawno minely a tu jest forum i kazdy do kazdego zwraca sie na "ty"

Gościu jak chcesz zarabiać to idz do pracy a nie ludzi męczysz pod sklepami że umyjesz szyby za 5zł ,kto ci płaci to jakiś ułomny bo od jednego się zacznie na dziesięciu się skończy albo więcej ,bo mnie np wkur* jak podchodzi taki i zaczyna swoje filozofię wykładać o życiu jaki on nie szczęśliwy itd. dzieci w afryce głodują bo nie mają co jeść i pić , a ten wciska głupotę ludziom że na bułkę zbiera a wieczorami browar żłopie więc ten kto to założył ten temat to taka ciemna masa jak reszta co uwierzyła w obietnice Tuska i reszty bandy złodzieju właśnie która by chciała się dorobić na wciskaniu kitu ludziom i zamiast umyć cały samochód to myją tylko szybkę żeby było widać własny czubek nosa ... a po za tym jest Kapitalizm jak ktoś mówi WYPIER* to chyba jasno się wyraża ...

"...Straty są szacowane w milionach $ a dzieci i osoby starsze głodują z powodu zamknięcia ul.Zawadzkiej i dostępu do świata.'' - tak donosi GazetaWPM.pl

Kasia..

Jeams- Co ty bronisz chłopaka lub moze ty nim jesteś ?

Kilka razy podchodził do mnie ten człowiek. Za każdym razem mu podziekowałem ze nie chce , nie cenie tego co on robi i nie chce aby mazał mi szyby.. Kiedyś zbulwersował sie do mnie co dokładnie nie pamietam.. Ale pamietam to ze zerknoł na moja tablice rejestracyjna i powiedz h.. ci w d... cwelu z opla ..

rafikkkkk25,ja też nie za bardzo kumam co i jak ,a najbardziej to już nie wiem o jakie gruszki Tobie chodzi.

Ostatnio oglądałam Kubę Wojewódzkiego i poruszył on temat Bitwy na głosy.
Mówił, że piosenki nie są na żywo!! Czy to jest prawda? Oczywiście jak oglądałam ten program to sama się dziwiłam, że ludzie śpiewają i skaczą i nie słychać nawet zadyszki, a po występie sapią jakby kilometry przebiegli. Ale mimo wszystko jak trwałam w nieświadomości, to jakoś tak lepiej się z tym czułam :) teraz czuję niedosyt tym programem.

Może on pomoże? Mocno zajęty, ale dobry fachowiec i z naszego miasta

http://0.tqn.com/d/chemistry/1/0/y/i/1/chemcat_BLANK.jpg

Kasia..

Chyba ma coś z jamnika :

Zdecydowanie Jakubowska sama chodziłam do niej jako dziecko.Sama teraz mam dziecko i byłam kiedyś córeczką która miała może 2 latka i nie było żadnego płaczu, a byliśmy z 3 razy.Polecam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org