niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jedno jest pewne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zulaqs@o2.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jedno jest pewne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sekret jest swietny. tez czytalem. potrafi zmotywowac. Arlin, polecam Tobie tez Nikodema Marszałka, napisał on "Odrodzenie Feniksa". tam również dowiesz się rzeczy o nastawieniu, prawie przyciągania, wizualizacji i innych narzędziach, które Tobie pomogą.

facmen

Ja sprzedam Cymbeline Racine (można wygooglować, jest bardzo ładna) rozm 38-42 (regulacja - gorset).

James, w pewnym sensie propagujesz szara strefe.
mniejsza z tym. plus dla tego goscia, poniewaz cos robi. niech myje szyby. wy mozecie rzadac od niego dokladnosci za oferowana usluge. a co zrobi z pieniedzmi to juz jego sprawa. za darmo nie dajecie kasy jemu.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

trzeba być kompletnym kretynem żeby nie potrafić skleić samemu kilku zdań. Dobrze że chociaż ktoś może zarobić na idiotyzmie innych ;D

maly, skoncz juz, bo naprawde zalosny jestes

Komu psinkę? Noce są zimne, a to taka kruszynka ;(

Ruciane-Nida wyłuszczarnia nasion skupują tam żołędzie z tego co wiem ale gdzie ruciane a Łomża heh

a ja tam polecam, uczęszczam na badania kontrolne lub z problemikami ktore czasem wysępuja i zawsze jestem po paru dnaich wyleczona :)

poniedziałek 10-18
sroda 8-12
piatek 8-13

facmen

sąd czasem powołuje jeśli zachodzi konieczność,a kto decyduje o konieczności wiadomo sąd,a jak orzekają biegli aby być biegłymi sądowymi?????
na to pytanie nie muszę odpowiadać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org