Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedno jest pewne!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Zulaqs@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedno jest pewne!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sekret jest swietny. tez czytalem. potrafi zmotywowac. Arlin, polecam Tobie tez Nikodema Marszałka, napisał on "Odrodzenie Feniksa". tam również dowiesz się rzeczy o nastawieniu, prawie przyciągania, wizualizacji i innych narzędziach, które Tobie pomogą. facmen
|
|
Ja sprzedam Cymbeline Racine (można wygooglować, jest bardzo ładna) rozm 38-42 (regulacja - gorset).
|
|
James, w pewnym sensie propagujesz szara strefe. mniejsza z tym. plus dla tego goscia, poniewaz cos robi. niech myje szyby. wy mozecie rzadac od niego dokladnosci za oferowana usluge. a co zrobi z pieniedzmi to juz jego sprawa. za darmo nie dajecie kasy jemu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
trzeba być kompletnym kretynem żeby nie potrafić skleić samemu kilku zdań. Dobrze że chociaż ktoś może zarobić na idiotyzmie innych ;D
|
|
maly, skoncz juz, bo naprawde zalosny jestes
|
|
Komu psinkę? Noce są zimne, a to taka kruszynka ;(
|
|
Ruciane-Nida wyłuszczarnia nasion skupują tam żołędzie z tego co wiem ale gdzie ruciane a Łomża heh
|
|
a ja tam polecam, uczęszczam na badania kontrolne lub z problemikami ktore czasem wysępuja i zawsze jestem po paru dnaich wyleczona :) poniedziałek 10-18 sroda 8-12 piatek 8-13 facmen
|
|
sąd czasem powołuje jeśli zachodzi konieczność,a kto decyduje o konieczności wiadomo sąd,a jak orzekają biegli aby być biegłymi sądowymi????? na to pytanie nie muszę odpowiadać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |