Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplik kupuje buty 0-22 |
podbijam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplik kupuje buty 0-22 |
...no ja w 5 minut to nawet włosów nie zdążę uczesać.....musisz poszukać sobie kogoś bardziej energicznego...;)
|
|
to co sądzicie o nordglassie? Warto tam się udać czy jakaś inna alternatywa?
|
|
Po długiej niebytności w Łomży idę se na Rynek - myślę sobie, że pogram na maszynach, spędzę czas w miłym i kulturalnym towarzystwie, nasiąkne tą naszą łomżyńską multikulturowością a tu zonk. NIE MA SALONU GIEr!!!! Uważam, że to przykład skrajnego niezrozumienia potrzeb mniejszości narodowych. Brak tolerancji i chęci integracji. Gdzie teraz nasi mili gościę będą spędzać czas? Gdzie będa przepuszczać zasiłki ? A prawda - już teraz skończyły im się te wysoki po 1200 na łeb. Teraz dostają tylko 350 zł na osobę.
|
|
Spokojnie, jedna jaskółeczka wiosny nie czyni...
|
|
żądam zeby mops dal im rekompensatę, to jawna dyskryminacja
|
|
Ale jakoś ich mniej na ulicach. Długo mnie w Łomży nie było, ale widać różnicę - nie wiem,może to wynik zimnej pogody, że nie chce się im wysiadywać w parkach, mam nadzieję że po prostu wyjechali. To byłoby logiczne - jak dostawali po kilka tys zasiłku to żyło im się tu jak pączkom w maśle. Teraz "tylko" 350 na członka rodziny. Bida z nędzą. W necie widziałem ogłoszenie o poszukiwaniu sprzątaczki. Praca 4 godziny dziennie do 19.30 z zastrzeżeniem, że może dłużej, jak więcej roboty. i wynagrodzenie: 400 zł miesięcznie. Pracowity człowiek wszystkie wieczory zasuwa za 400 zł a oni za nic dostają 350 zł. Skandal. A najgorsze, że znajdą się Polacy (Polki) chętni do harówki za 400 zł. Jak niewolnicy.
|
|
Jeams zabrakło Ci słów w Twoim poprzednim poście "porozmawiajmy o islamie"???? To porozmawiajmy bo masz (przepraszam za wyrażenie) gówniane argumenty..... ksenofobiczny mały człowieczku :)
|
|
google się nisko kłania
|
|
![]()
|
|
A czym się różnią ci z rossmana od tych z biedronki?
|
|
na Dwornej
|
|
Wchodzisz na jakiś portal randkowy i se gadasz za darmo z jakimś Mudżinem. Każdy język świata, niezliczona ilosc native speakerów i wszystko za darmochę. Nie wypali twój biznes.
|
|
ale Wy macie nas..ne w tych łbach... A założe się ze wiekszaść z was cieszy morde jak Khalidov wygrywa, tak samo jak ich tu nas postrzegaja w innych krajach, zero wyrozumialosci ze tu im lepiej itd. Jedyne co to ze te zasiłki mają duże ale spoko wole na nich niz ta tych leniwych polskich urzedasów itp.
|
|
Problem jest w tym ze w naszym kraju stawia sie na ilosc a nie jakosc...jak ze wszystkim...teraz jest produkcja magistrów...kazdy ma studia i co z teo skoro nic na tych studiach nie ucza a potem pracy nie mozna znalezc bo nic sie nie umie...pytanie gdzie sie nauczyc... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wiesz dlaczego tak jest? Szkoły to znakomity biznes. Właścicielami są przeważnie dawni bonzowie partyjni, ubeccy ageenci itp. Zauważ, że to właśnie postubecka Wyborcza nakręca baranów na studia. Wybiórcza zawsze pisze "młodzi wykształceni, kobiety są bardzo wykształcone bo kończą Wyszsze Szkoły Chómanistyczne itp bzdury. Na magisterach ktoś robi potężny biznes. Obniżanie poziomu odbywa się dla kasy. Im więcej głupców uwierzy w magię papierka tym większy zysk. Jednocześnie niszczy się społeczeństwo - wykształcony (prawdziwie) człowiek jest zrównany z głupcem - kazdy może mieć mgr. Głupiec jest tyle samo wart co mądry. Glupiec uważa się za mądrego bo ma papierek. Nie ma autorytetów. Dlatego to lewicowcy popierają pomysły typu "matura dla każdego" "dyplom w 3 tygodnie"
|
|
Po raz kolejny---- naucz się czytać ze zrozumieniem bo chyba nie rozumiesz co ja napisałam!!!!!! Mam Ci w innym języku napisać czy wielkimi literami???????
|
|
a i zgadzam się z wypowiedzią jaśka co do ala-leczniczych skutków maryśki
|
|
Wszyscy co do tej pory napisali cos w tym temacie popełnili błędy:) a sa to własnie osoby bez wykształcenia:) nie dotyczy Brzeszczykiewicz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pierre_Dolain Masz rację,nie Masz szans na zrozumienie,bo autorki tematu nie interesuje "głos obrony"... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
rzeczywiscie skandal nad skandale... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
dowiedz się na Polowej przy ujściu do Woj.pol.jest tam sklep z lakierami itp.
|
|
za neta becylują ojce ziom,jak walą na tyrkę sie korzysta.elo "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
musi lodowa gała zaszkodziła haha
|
|
80 zł. 50 było kilka lat wstecz. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
a nie lepiej dbać o jamę ustną przecież zęby nie grzyby drugi raz nie wyrosną ja stosuję tą metodę i jestem zadowolony myc przynajmniej 2 razy dziennie i chodzic co 6 miesięcy na badania kontrolne pozdrawiam!!!
|
|
Wiem wiem, niektóre szkoły mają umowy z lekarzami. Ale czy pójdziesz do niego, czy do innego to Twój wybór. W końcu oni są dla kursantów, a nie kursanci mają spełniać ich zachcianki. Gdyby to było w cenie kursu, to co innego. No i to zaświadczenie nie jest dla nich, a do złożenia po kursie do WORD. U mnie każdy robi badanie na swoją rękę. Czyli jednak 80zł. Dzięki. Tak samo jak godzina jazdy to pełne 60 minut. U koleżanki pewien instruktor kombinował, on na chwilkę wleci do sklepiku, to tu, to tam. Wkurzyła się, ok, ale odliczę ten czas. I skończyło się latanie "na chwilkę" po znajomych i sklepach. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Pytanie tutaj jak dajmy na to dzis zdałem egzamin teoretyczny na prawo jazdy kat. A , to on jest wazny 6 misiecy i czy on jeszcze bedzie wazny ze moge na starych zasadach zdawac do kwietnia ? Czyli przez okres tych 6 misiecy? Pytam gdyż zmieniaja sie przepisy i chciał bym wiedziec
|
|
Według mnie to dobrym adwokatem wartym polecenia jest Poreda który przyjmuję na al.Legionów razem z swoją matką.Koło drzewnej co te sklepy są to koło sklepu spożywczego.
|
|
Sklep Danuta na Kierzkowej 1
|
|
Apteka na ul. Piłsudskiego 82
|
|
A to nie są zwykłe pryszcze z dojrzewania?
|
|
admin reklam nie usuwa?co temat to trele-morele i link.a to do dentysty,a to fototapety itp...ale wstawianie linków reklamowych nie jest jedynym celem tych postów,zawsze parę pierdół nabazgrzą,toteż może dlatego...hmmm...:-(( w Rogienicach mają szkółkę... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Masakra ...
|
|
a co dzis nie kosztuje???
|
|
w każdej aptece jest wywieszony grafik dyżyrów
|
|
VERSAHE???A co to jest?
|
|
Pewnie uciekł komuś.Husky potrzebują dużo ruchu,nie nadają się dla każdego.
|
|
anafabeci muszom umrzedź ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Działa wam na tej stronce wszystko poprawnie ? www.dvlottery.state.gov Trzeba kliknac begin entry prawda ? Ale gdy tam klikam wyskakuje blad.
|
|
Ale o jakie konkretnie wydarzenia chodzi?
|
|
jeśli ktoś zainteresowany to prosze o kontak na nr 507786032. Pozdrawiam
|
|
Fantic...Zgadzam się z Tobą,mam dużo znajomych którzy należą do tej gminy i naprawdę jest podzielona nawet między ludzmi.Znajomi już niejedno pismo składali do gminy,o drogi,oświetlenie itd...bez rezultatu- żadnej odp..Nie nalezę do żadnej z gmin,ale z tego co rozumiem i słyszę to jeden pod drugim dołki kopie.Ale cóż, tu chodzi tylko jedynie o dobro mieszkańców gminy,ale nikt tym nie przejmuje się.I jestem za mieszkańcami niech walczą o swoje-w końcu też mają coś do powiedzenia i w końcu płacą podatki. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A co potrzebujesz dobry człowieku?
|
|
dzięki za info
|
|
trzeba mu odkupic szybe przednia ;)
|
|
(usunięto na żądanie ochrony dóbr osobistych)
|
|
Mądrale z 4łomża hehehe "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Straszą cię za zniesławienie? Na razie nie zauważyłem do tego podstaw. Jeżeli masz rzeczywiście powód, to raczej Ty ich możesz pozwać do Sądu Pracy!
|
|
Z góry dziękuje za wypowiedzi na tym forum odnośnie tego tematu i ciesze się tyle pracujących tam osób w końcu się wypowiedziało.
|
|
Witam. Ile kosztuje wymiana sim na microsim w orange. Zmieniał ktoś ? Wydają od ręki ? Pozdrawiam
|
|
Witam, czy działa gdzieś drużyna koszykówki dla dziewcząt Lub czy zebralaby sie jakas grupa zeby razem potrenowac?
|
|
Zanieś na komendę, albo do Urzędu Komunikacji, to Twój obowiązek prawny... wbrew pozorom nie wszyscy łomżyniacy czytają to forum... :P
|
|
Polecam lekarza z Ostrołęki Pana Grzegorz Dziwiszka. Przyjmuje na Pierwszej Armi Wojska Polskeigo 26 w Ostrołęce. tel. (0-29) 769-13-33.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |